6 thoughts on “Päivän kuva: Sivilisaatio

 1. Myrkylliset mutanttinoidat tekevät aivan peruuttamatonta vahinkoa. Laskeva älykkyytemme ei edes teoriassa riitä tekemään jotain todella upeaa mitä nämä ihmiset tekivät! Myrkylliset mutanttinoidat on pakko pysäyttää ja estää!

 2. Video-haastattelija kaikin keinoin estää haasta­teltavaa sanomasta asiaansa (että korona ei ole vaarallinen). Tässä mallia millaisiin haastatte­luihin joudut ehdokkaana, jos millaisiinkaan.
  http://www.youtube.com/watch?v=Zw5a2Cc5KtI

  Nokia toimittaa 4G-verkon kuuhun.
  NASA is building 4G internet on the moon

  Auton auto­pilottia voidaan hämätä sekunnin murto-osaksi näytettävällä liikenne­merkin tai jalan­kulkijan kuvalla. Entä sitten, jos hakkeri kaappaa tien­varren elektronisen mainos­taulun ja alkaa vilauttelemaan kuvia.
  Split-Second Phantom Images Fool Autopilots

  Onko internetin mainos­rahoitteinen bisnes­malli seuraava te­ra­ta­son jätti­kupla. Tim Hwang, New York Timesin tekniikka­toimittaja kirjoitti kirjan „Subprime Attention Crisis“.
  Advertising powers the Web. What if it just doesn’t work?

 3. Näitä ei tietääkseni lähi-idästä löydy. Ovat tuhonneet -70 luvulla rakennetut tiet ja yliopistotkin. Sielä taantuminen tapahtui nopeammin ja jyrkemmin kuin euroopassa. Joten, ne johtaa… vielä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*