2 thoughts on “Päivän video: Femakot

  1. Mietin tässä että pitäiskö minun peustaa miesten #mentoo kerho ja haastaa nuruusvuosieni naiset oikeuteen? Nuorena, 17-21 vuotiaana urheilijana, moni vanhempi nainen ”hyväksikäytti” minua. Sanoivat aina haluavansa tarjota elämäni kokemuksen ja poikkeuksetta olivatkin oikeassa. En nyt muista olinko silloin hämmentynyt tai tunsinko oloni arvottomaksi. todennaäköisesti en sillä poikkeuksetta sain taskurahaa. Joka oli opiskelijalle hyvä tulonlähde. Naiset olivat kertomansa mukaan 35-45 vuotiaita…

    Pari kertaa tuli läheltä piti-tilanne. Kerran hissistä ulos astuesani aviomies astui hissiin. Se oli lähellä, mutta muuten ei kummemin ”hämmentänyt”. Ja naisetkin saivat sitä mitä halusivat. Aikaa on jo senverran että kakkonen ei silloin vielä ollut muotia.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*