Free speech 23 lokakuun, 2020

 

 

Suositussa Handmaid/Orjattaresi TV-sarjassa kristityt fundamentalistit ovat päässeet valtaan ja alistavat naisia pakottaen hedelmälliset naiset synnytyskoneiksi ja pitämään punaisia vaatteita. Hollywood ei tietysti uskalla tehdä samanlaista sarjaa muslimeista, vaikka se olisi paljon realistisempi.

 

Itse asiassa Orjattaresi-sarjassa islamistit ovat nimenomaan niitä hyviksiä!

 

Orjattaresi – Feministien märkä uni

 

Trumppia vastustavat demokraati pukeutuivat orjattaresi-pukuihin ja järjestivät mielenosoituksen.

 

 

Yhdessä asiassa mielenosoittajat ovat varmasti oikeassa. Amerikka on menossa kohti sisällissotaa.

 

Pahimmassa tapauksessa feministien ja suvakkien tempauksiin kyllästyneet kansalaiset alkavat tukemaan jotain äärifundamentalistista ryhmittymää.

 

Feministit ja suvakit taatusti häviäisivät sisällissodan, jonka jälkeen heitä ehkä riippuisi lähes jokaisessa lampunpylväässä aivan kuten Orjattaresi TV-sarja ennustaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Orjatar-mielenosoitus Trumpia vastaan

  1. Ei tule olemaan tarpeeksi lyhtypylväitä. Kuten Laiton Lehti korosti, Orjattaresi kertoo naisten omista syvimmistä fantasioista, haluista ja vaistoista. Orjattaresi kertoo naisten omasta syvimmästä olemuksesta. Naiset menevät vallalla olevan ideologian toteuttamisessa ja valvonnassa miehiä paljon pidemmälle ja terveillä naisilla on pakonomainen tarve saada omia lapsia.

  2. Äkkiä tulee mieleen että nuo käsitehdyt orjattaret ovat suopeita Bidenille ja hänen pojalleen. Ei kai ne muuten haluaisi Trummpia ulos valkoisesta talosta? Tiedä sitten mitä sellaista Biden voiti tuoda tullessaan valkoiseen taloon jonka vuoksi käsintehdyt orjattaret haluaisivat sinne Bidenin ja hänen sukunsa kanssa.

Comments are closed.