Free speech 24 lokakuun, 2020

 

FFF levittää tässä videossa koronahysteriaa, koska uskoo monia valheellisia koronatilastoja. Todellisuudessa mitään koronapandemiaa ei ole olemassakaan.

 

Juha Kärkkäinen: Korona on huijaus

 

FFF kuitenkin hyvin kertoo kuinka överkiksi koronarajoitukset ovat menneet:

Tästä tuli hyvin tunteellinen video. Tulen viemään äitini ravintolaan ja viettämään hänen kanssaan aikaa ilman maskia tässä lähiaikoina. Kannustan ihmisiä boikotoimaan koronamääräyksiä laajalla rintamalla. Elämän laatu on mielestäni elämän pituutta tärkeämpää. Etenkin kun on kyse elämänsä loppuvaiheessa olevista ihmisistä.

 

Koronaviruksen tappavuus on 0,14%, mikä vastaa kausi-influenssan tappavuutta ja kuolleiden keski-ikäkin on peräti 84 vuotta. Nämä luvut ovat helposti löydettävissä.

 

 

 

Kuten Yuri Bezmenov videolla kertoo, pitkälle aivopesty, auktoriteettiuskova ja pelolla hallittu ihminen ei lopulta kykene näkemään totuutta, vaikka se laitettaisiin lukuina ja faktoina suoraan hänen silmiensä eteen.

 

Juristi Dr. Reiner Fuellmichin luento korona-toimien järjettömyydestä (suomeksi tekstitetty).

 

 

Lue lisää:

Luukkarinen: Koronapoliisi tunkeutuu kohta kotiisi!

 

 

 

 

 

8 thoughts on “FFF: Koronarajoitukset on purettava välittömästi

 1. October 23rd, 2020 TruthVideos1984: "104-Year-Old Mary Fowler from Scotland has a Final Wish in Heartbreaking Video" sanoo:

  https://www.bitchute.com/video/GeoB4tjdIlCB/
  🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-8869021/Heartbreaking-moment-emotional-104-year-old-care-home-resident-begs-reunited-family.html
  🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
  23 October 202 ”Mary Fowler, 104, from Scotland, has asked to be reunited with her family”
  🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
  https://www.thesun.co.uk/news/uknews/12996090/care-home-gran-begs-to-see-family/
  🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
  ”The gran has been locked down in the home since the start of the pandemic in March and is at breaking point.” “Mary is desperate to see her great-grandchildren.”
  🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
  https://www.shropshirestar.com/news/uk-news/2020/09/24/care-home-resident-104-urges-end-of-prison-like-visiting-restrictions/
  🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
  Sept 24, 2020 ”She said: “I just want to say, it’s just been like a prison in here.”
  🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
  “We’re shut down, we can’t see our family and I think when you’re my age, you deserve to see your family.”

 2. Koronahuijauksella kiinnitetään huomio toisalle maahanmuutosta, joka on se todellinen uhka. Helsinkiinkin on tullut afrikkalaisia pilvin pimein, eikä tästä olla puhuttu mitään. He eivät ole somaleja. Taksialankin he ovat vallanneet.

 3. Hmmmmmm ketähän taas selitti koronapelostaan kun poliisit tuli hakemaa??? Ei vaan ois ollu Marco ihan itte pelkäämässä

Comments are closed.