Free speech 24 lokakuun, 2020

 

Ylen Emilia Rodriquez on tunnettu siitä, että hän haluaa voimaannuttaa naiset ja värilliset.

 

Äärifeministinä Emilia haluaa tietysti toteuttaa tämän voimaannuttamisen ns. orjuuttamis-strategialla.

 

 

Emilia korostaa alla olevassa Ylen jutussa, että jos haluat alistaa jonkun, niin syytä häntä ”mikroaggressioista”. Eli aggressiota ei enää määritellä fyysisesti, vaan kriteerinä on toisen tunteet. Eli suvakin tunteet. Näin suvakki pystyy määräämään miten hänen uhrinsa saa puhua, käyttäytyä ja jopa ajatella.

 

Emilian mukaan mikroaggressioita voivat olla esim. katseet, eleet, tietyt sanat, kysymykset ja asenteet. Käytännössä voit syyttää toista hyökkääjäksi tekee hän sitten mitä tahansa – tai ei mitään. Jos et miellytä Emiliaa, niin olet rikollinen.

 

Orjuuttamisstrategiaa voivat toki käyttää muutkin kuin Emilia. Jos uhrisi ei käyttäydy juuri niin kuin haluat, niin syytä häntä ensin lukuisista nano- ja mikroaggressioista. Mikäli hän ei alistu, niin sitten voit syyttää häntä viha-asenteita ja rakenteellista rasismia ylläpitäväksi natsiksi. Jos uhrisi ei vieläkään alistu, niin vaadi poliittista poliisia viemään hänet vankilaan.

 

Tämäkään ei kuitenkaan riitä Emilialle. Hän neuvoo miten voit myös tuhahduttaa ympäristössäsi kaiken toisinajattelun. Eli jos joku ei täysin rinnoin ole mukana antirasistisessa hysteriassa, niin silloin kyseinen henkilö on selvästi taipuvainen mikroaggressioihin. Niinpä jokaisen pitää toistuvasti vakuutella olevansa antirasistinen.

 

Tai itse asiassa vakuuttelukin on epäilyttävää, joten parasta on vain myöntää olevansa etuoikeutettu rasisti. Sitten monenlaisin katumisharjoituksin pitää yrittää todistaa syntisyyttään esim. polvistumalla tapaamiensa naisten ja värillisten ihmisten edessä. Värillisen naisen edessä pitää tietysti mennä kyykkyyn rukousasentoon.

 

 

Emilia auttaa sinua orjuuttamaan muita ihmisiä ja toksisia valkoisia miehiä listaamalla viisi ”rasistista mokaa”.

 

1. Mistä olet kotoisin

Emilian kysymys olettaa, että henkilö on jostain kauempaa kenties jopa toisesta maasta. Tämä jo itsessään olettaa maiden ja rajojen olemassaolon puhumattakaan siitä, että pidetään ikäänkuin ihmeellisenä, että ei-suomalaisen näköinen ihminen on Suomessa. Näin ylläpidetään raja-aitoja.

 

Jokaisella pitää olla oikeus asua Suomessa. Sukujuurien kysyminen on erityisen törkeää, koska siinä vahvistetaan rajojen luomaa eriarvoisuutta.

 

2. Hei, vau miten hyvä idea sulta.

Toisen ideoiden kehuminen ylentää kehujan. Näin se rasistisesti erottelee ideoiden omaajien arvon aivan kuin joku voisi erotella ideoita hyviin ja huonoihin. Lisäksi rasistit kuvittelevat olevan luonnollista, että suurin osa nobelisteista huippuasiantuntijoihin aina lääkäreihin ja lakimiehiin ovat valkoisia ja vieläpä miehiä. Niinpä erittäin suuri rasistinen aggressio syntyy, jos valkoinen huippuasiantuntija kehuu varsinkin värillisiä.

 

3. Onpas sun tukka pehmeä.

Toisen hiusten kehuminen on itse asiassa rasistinen hyökkäys, koska se olettaa toisten hiuslaatujen – kuten pehmeyden – olevan parempia kuin toisten. Tämä on suora hyökkäys varsinkin negridirotuisia vastaan, joilla ei ole pehmeitä hiuksia.

 

4. Mä voin kyllä seistäkin.

Istuinpaikan antaminen ja ystävällisyys on ylemmyydentuntoisten ihmisten tapa alistaa muita. Usein se on myös äärimmäistä rasismia, jolla pyritään fyysisesti erottautumaan esimerkiksi vähempiosaisista.

 

5. Minä en näe väriä.

Vain etuoikeutetut voivat väittää, etteivät näe rasismia. Eli puolueettomana esiintyvän henkilön väitetty värisokeus on rasismin korkein muoto. Antirasismi on velvollisuus. Jos et ole täysillä suvakkien puolella, niin olet rikollinen.

 

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

 

12 thoughts on “Ylen Emilia Rodriquez: Miten orjuutat valkoiset heteromiehet

 1. Laiton Lehteen on siitä ikävä kommentoida, kun kommentit tulevat näkyviin vasta vuorokauden viiveellä.

  Tästä syystä tuikitärkeä keskustelu eli vastakommentointi on mahdotonta.

  Mutta asiaan:

  Ylen eli valtion median harjoittamassa propagandassa ei ole mitään uutta tai ihmeellistä.

  Iskostamista/aivopesua sosialistiseen agendaan valtion instituutiot (yliopistot, koulut, älymystö, papisto, media, lääkärit ym.) ja niiden edustajat eli valtaeliitti tulee aina harjoittamaan pitämällä itse valtio-instituutiota yllä eli pitääkseen kansalaiset heidän mahdollisesta agendaan kohdistuvasta kritiikistä huolimatta kuitenkin perimmiltään valtioon uskovina ja siten valtaeliitti kykenee pitämään oman valta-asemansa ja vaurastumisensa toisten (kansalaisten) kustannuksella.

  1. > vaurastumisensa toisten (kansa-
   > laisten) kustannuksella

   Kun katselee lokkiparven touhuja hyvällä apajalla, niin huomaa, että varsinaisen kalastamisen suorittaa vain osa parvesta.
   – Nämä ovat duunareita.
   Yksi osa parvesta hankkii elantonsa ottamalla saaliin toiselta lokilta.
   – Nämä ovat virkamiehiä.

   Nämä virkamiehet ovat kykenemättömiä elättämään itseään kalastuksella. Ne yksinkertaisesti eivät osaa kalastaa. Mutta toisissa taidoissa, siinä kuinka saalis napataan toiselta lokilta, he ovat ylivertaisia verrattuna duunareihin.
   – Tällaiset henkilökohtaiset ominaisuudet ovat periytyviä.

   Nämä duunarilokit ovat niin hyviä kalastamaan, että pystyvät helposti hankkimaan elannon perheelleen ja vielä paljon ylikin.
   – Jos Virkamieslokit poistetaan parvesta, parven koko vain yksinkertaisesti pienenee.
   – Se, että duunarilokeilta ryöstetään saaliista kaikki mitä ne eivät tarvitse välittömään elantoon, mahdollistaa luonnon (kalasaalis) suuremman hyödyntämisen sekä
   – elättää isomman lokkiporukan
   – puhumattakaan siitä, että lokkiparven perinnöllinen monimuotoisuus lisääntyy: populaation sisällä sellaisetkin taidot (ammatit) lisääntyvät, jotka ilman jatkuvaa keskinäistä ryöstelyä eivät „elättäisi itseään“:

   Esimerkiksi ryöstämisen ja varastamisen taito, joka sekin on perinnöllinen henkilökohtainen ominaisuus.
   – Emme mahda luonnolle mitään.
   – Emme omalle perimällemme.

  2. Pointti on kyllä relevantti, mutta pitäisi enemmän kirjoittaaa kommentteja joita ll voi käyttää vaikka suoraan materiaalina.

 2. Lisäys edelliseen kommenttiini:

  ”Kuten Huxley totesi Uudessa Uljaassa maailmassa, kansalaisvapaudenharjoittajat ja rationalistit, jotka ovat aina olleet varuillaan vastustamaan tyranniaa, ”eivät ole ottaneet huomioon ihmisen lähes ääretöntä taipumusta huvituksille.” Uusi Uljas Maailma -seminaareissa heitä kontrolloidaan tuottamalla heille mielihyvää.”

  https://www.zerohedge.com/news/2018-06-19/government-eyes-are-watching-you-we-are-all-prisoners-surveillance-state

   1. A. Huxley: ”…hyvin mielenkiintoinen ja arvokas kirja*, jossa hän puhuu ryhmämoraalista, ryhmäetiikasta. Tässä ryhmät ovat ikäänkuin tärkeämpiä kuin yksilö.

    Tämä on kuitenkin ristiriidassa sen kanssa mitä tiedämme ihmisen geneettisestä olemuksesta, että jokainen ihminen on ainutlaatuinen yksilö.

    Tämä geneettinen tosiasia antaa pohjan koko vapauden käsitteelle.”

    Tässä on mietittävää sekä suvaitsevaistolle että kansallismielisille.

    *The Organization man – W.
    Whyte

    ”On äärimmäisen tärkeää pitää kiinni yksilöllisistä arvoista” – Aldous Huxley

 3. 🤭✡️October 20, 2020 "I saw that a commentator and legal analyst named Toobin has been caught being a sexual deviant" sanoo:

  http://www.renegadetribune.com/jewish-commentator-jeffrey-toobin-suspended-from-new-yorker-after-masturbating-on-staff-zoom-call/
  🤭✡️
  https://nypost.com/2020/10/19/jeffrey-toobin-was-masturbating-in-front-of-new-yorker-bigs-report/
  🤭✡️
  ”he was allegedly caught masturbating in the call with some of the magazine’s biggest names, and has been suspended from the publication.”

Comments are closed.