Free speech 26 lokakuun, 2020

 

Feministit yrittävät tuhota kaiken kauniin ja hyvän.

 

Ensin oli ”tyttöjen kiroiluiltamat” ja sitten transut tanssivat seksuaalisia tansseja pikkulapsille.

 

Sairas transu tanssii lapsille kirjastossa

 

Yhtä järkyttäviä ovat lasten paidat, joissa lukee isän pikku lutka.

 

Onneksi Amazon on nyt vihdoin suostunut vetämään paidan pois myynnistä.

 

 

 

 

 

 

1 thought on “Isän pikku lutka

  1. Helvetin kipeitä ja sairaita satanistipedofiileja. Poliisi on vielä mukana suojelemassa eliittipedofiileja eri maissa. Suomessa Epstein-pedofiileja ei lähdetty edes tutkimaan, vaikka tiedustelupalvelujen pedofiilirinkiin oli suorat yhteydet! Amerikkalaiset sairaat arvot, niin ei saa tutkia pientä Naton pedofiiliverkostoa, kuten Pedophile Information Exchange-verkkoa, CIA:n Balkanin pedofiilirinkiä ja nyt Epsteinin verkko? Vähän vain lapsia myydään, pitää hyväksyä fucking sairaat länsimaiset arvot Suomessa? Suomalaiset ovat helvetin sairaita kun hyväksyvät raiskaamiset, pedofilian ja korruption!

Comments are closed.