Marco de Wit 26 lokakuun, 2020

 

Islamistinen Azerbaidan hyökkäsi muutama viikko sitten Kaukasian vuorilla sijaitsevan kristityn armenialaisen Artsakhin tasavallan (Vuoristo-Karabah) kimppuun.

 

 

Azerbaidanilla on Turkin, sionistien ja jihadistien tuki, kun taas Artsakhia tukee vain Armenia.

 

Tämä kuvio hämmästyttää monia. Ensinnäkin miksei Venäjä tue Artsakhia lähettämällä joukkojaan pysäyttämään islamistien hyökkäys? Armenialaiset ja venäläiset ovat satoja vuosia olleet liittolaisia.

 

Vastaus on yksinkertainen. Monet armenialaiset ovat viime vuosina lähentyneet niin paljon EU:ta, USA:aa ja jopa Sorosta, että ovat alkaneet ylpeydessään pyllistelemään Venäjälle. Eli ainoalle aidolle liittolaiselleen! Tämä on tietysti käsittämättömän typerää, joten armenialaiset voivat pitkälle syyttää itse itseään siitä, ettei Venäjä ole kovin innoissaan heitä tukemassa.

 

Luonnollisesti Azerbaidan tämän huomasi ja päätti antaa opetuksen armenialaisille varsinkin, kun sillä on Turkin täysi tuki. Mutta miksi ihmeessä myös Israel tukee Azerbaidania, joka on vielä kaiken lisäksi täynnä shia muslimeja?

 

No, katso karttaa. Pohjoisessa ovat slaavit ja sen eteläpuolella arabit. Niiden välissä ovat kuitenkin turkkilaiset kansat. Niinpä on selvää, että turkkilaiset ovat aina olleet slaavien vihollisia, kun taas arabit slaavien liittolaisia. Naapurikansathan tappelevat aina maasta, kun taas vähän kauempana olevien naapurien kanssa ei ole ongelmia, vaan niiden kanssa liittoudutaan omaa naapuria vastaan. Niinpä myös Israel ja arabit tappelevat keskenään, kun taas Israel ja turkkilaiset ovat liittoutuneita slaaveja ja arabeja vastaan. Viholliseni vihollinen on ystäväni. Yksinkertaista.

 

Näitä yksinkertaisia elämän tosiasioita armenialaiset eivät halua uskoa. Niinpä yksin jääneillä hullunylpeillä armenialaisilla on nyt tuho edessä. Alla olevasta kartasta näkee kuinka jihadistien tuella azerit ovat valloittaneet suuren osan Artsakhia.

 

 

 

Lue lisää:

Natomaa Turkki avaa jihadisteille portit Eurooppaan

 

 

 

4 thoughts on “Jihadistit jyräämässä kristityn Artsakhin

  1. Sinussa on ongelma jos tuet vihollisiamme amerikkalaisia ja sionisteja. Suomen pitää välittömästi käskeä joukkonsa takaisin Suomeen ja alkaa puskea amerikkalaisia ja brittimiehittäjiä ulos Suomesta, sekä metsästää maanpetturit ja kansanmurhaajat, joiden paikka on erittäin asiallisilla ja kivoilla leireillä. Vuodesta 1945 vihollisemme amerikkalaiset, britit ja sionistit ovat miehittäneet ja suunnitelmallisesti mädättäneet kaunista maatamme. Katsokaa mitä he ovat tehneet kauniille Saksalle. Antoivat ensin vähän tyhjästä luotua rahaa ja sitten raiskasivat heidät fyysisesti ja henkisesti. Älä koskaan alistu amerikkalaisille ja sionisteille, sillä häviäminen on vielä pahempi vaihtoehto kuin loppuun asti taisteleminen! Jos haluat kuolla tukehtuen ****** ja ********* antaa lapsesi ************* ja mädätettäviksi, niin alistu amerikkalaiselle ja ************** *****************!

  2. Yhdysvallat, Turkki, Israel ja Saudi-Arabia saavat vapaasti tehdä mitä huvittaa eikä kukaan puutu mitään! Suomen pitää vähintään, minimissään vetää joukkonsa Suomeen ja alkaa ottamaan amerikkalaisia kiinni leireille ja lopettaa vihollisemme amerikkalaisten miehitys Suomessa! Yhdysvalloilla, Iso-Britannialla ja Israelilla on kuvia ja videoita siitä kuinka heidän valtaan nostamat virkamiehet ja poliitikot harrastavat seksiä pikkulasten kanssa ja pettävät vaimojaan kameroiden edessä! Suomen kansan pitää ajaa nämä maanpetturit pois vallasta!

  3. Amerikkalaiset teurastivat antautuvia saksalaisia ja kun amerikkalaiset pääsivät Saksassa valtaan, he keräsivät saksalaiset kuolemanleireille, joissa saksalaiset kirjaimellisesti tukehtuivat ja kuolivat omaan virtsaansa ja ulosteeseen! Yhdysvallat totesi, että saksalaiset eivät kuole tarpeeksi nopeasti! Suomen pitää ajaa amerikkalaisten joukot mereen tai oikein asiallisille ja kivoille leireille ja aloittaa tutkimaan amerikkalaisten, brittien ja sionistien vakoojia. Kuvottava, rikollinen ja sairas roskakansa amerikkalaiset! Heille ei yleensäkään ole mikään ongelma tehdä kuvottavia rikoksia, liittoutua kaikkein saastaisimpien ihmisten kanssa ja myydä pikkulapsia ja huumeita maailmalla. He ovat vain ylpeitä tekemistään rikoksista ja sotajoukoistaan. Amerikkalaisilla ei ole nykyisin mitään muuta kuin hävettävää itsessään.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*