Marco de Wit 27 lokakuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Vuonna 2018 kaikki porvaripuolueet kannattivat perustuslain heikentämistä ja poliisin, armeijan sekä tiedustelupalvelujen valvontavallan lisäämistä. Varsinkin persut tukivat poliisivaltiota vakuutellen, että kyllä viranomaisiin pitää luottaa.

 

Kaikista Suomen puolueista, järjestöistä ja ryhmistä ainoastaan SKE vastusti täysillä poliisivaltiolakipakettia eli myös mielenosoituksilla. Kaikista vaihtoehtomedioista vain Laiton Lehti mainosti mielenosoituksia ja vastusti täysillä poliisivaltiota. Niin totaalisesti Supo hallitsee Suomen poliittiikkaa ja koko kansallismielistä kenttää.

 

Sitten tuli korona ja poliisivaltion rakentaminen kiihtyi entistä enemmän. Kiinassa poliisivaltio on jo todellisuutta ja kohta myös Suomessa.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*