5 thoughts on “Diversity: Less White People

 1. Whites will prevail and the criminals will be put to camps, again! We will put disgusting criminals to justice and camps! Some people even admit that there cant be no white people and white societies, white cultures left! Why is it that Israel doesnt have to enrich itself? Why is it that whites and whites only have to ”enrich” themselves? Enrich with what? You mean…

 2. How do we get the fucking criminals to justice? Its not that difficult, if nobody will protect fucking satanist pedophiles that are running a genocide on the white race! We have to get these people infront of justice, the kind of justice that these sick people deserve!

 3. Valkoiset miehet ovat todellisia raukkoja ja pelkureita! Teen vaikka kirottu tahallani paljon valkoisia arjalaisia lapsia, vaikka valkoisten kansanmurha on käynnissä! Älä rotusekoitu!

  1. Kuten videokin näyttää, ei Suomeen ole tulossa suurtakaan ryntäystä. Pääasiallinen muuttoliikehdintä suuntautuu muihin pohjoismaihin. Ja se tarkoittaa että Suomi on pohjolan genipankki. Suomessa tulee oleman viimeiset valkoiset geenimerpimät.

   On siis aika kytsua ja helpottaa muiden pohjoismaalaisten muuttamista Suomeen. Yksin ruotsissa asuu 720 000 ulkosuomalaista. Heidän muuttonsa Suomeen toisi omaisuuden lisäksi uusia ajatuksia sekä nopean talouden parantumisen. yöpaikkojen lisääntymisen sekä valtion veroketymän hyppäyksellisen kasvun. Moni ruotsalaisista pelkää muuttaa Suomeen, mutta he unohtavat että Suomi on kaksikielinen maa. Jokaisessa kunnassa pitää olla Ruotsia puhuva ja ymmärtävä henkilö töissä. Kyllä sielä niitä työpaikkoja on pilvin pimein.

   Niin että, kutsutaan valkoiset geenit Suomeen takaisin. Silloin täältä muuttavat muunväriset sinne, minne vapautuu tilaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*