Free speech 29 lokakuun, 2020

 

Bidenin mafiaperheen korruptio paljastui, kun presidenttiehdokas Joe Bidenin narkkaripoika Hunter Biden unohti tietokoneensa korjausfirmaan kuukausiksi.

 

Valtamedia tekee kuitenkin kaikkensa pimittääkseen koko asian.

 

Suomenkin valtamedia pimittää Bidenien rikoksia

 

 

Nyt nettiin on tullut videoita Hunterin tietokoneesta. Esimerkiksi alla olevalla videolla on mahdollisesti alaikäinen tyttö sekstailemassa Hunterin kanssa.

 

Normaalisti Laiton Lehti ei tällaista videota näyttäisi, mutta tässä on kyse presidentinvaaleista ja mahdollisesti myös eliitin crack- ja pedofiiliringistä.

 

 

Kuvassa linkki videoon

 

 

Sun-lehti kertoo kuinka videon julkaisu näyttää olevan Trumpin ex-neuvonantajan ansiota.

 

Kuvassa linkki Sun-lehden juttuun ja haastatteluvideoon.

 

 

 

 

 

 

8 thoughts on “Hunter Biden seksivideossa alaikäisen kanssa? Valtamedia pimittää!

  1. Tyhmät ihmiset myös unohtavat, että poliisit vielä suojelevat näitä eliittipedofiileja kaikin voimin! Pedofiilien ja huumeiden metsästys on poliiseilta pelkkää teatteria, sillä päätekijät ovat eliittipedofiileja, yleensä vuohipa**********, sekä lapsi ja huumekauppaa, sekä terroristiryhmiä pyörittävät tiedustelupalvelut ja Naton vasikat. Tämän takia päätekijöitä ei koskaan oteta kiinni, koska ne olisivat Yhdysvaltojen ja Israelin valtiot jne! Poliisit pitää ottaa kiinni pedofiilien ja terroristien, sekä huumekaupan suojelusta.

  2. Eikö ole jännä juttu miten poliisit eivät välitä eliittipedofiilien lasten raiskaamisesta ja huumeiden käytöstä? Valtamediakaan ei tee mitään, sillä pedofiilisatanistit hallitsevat valtamediaa ja monet valtamedian johtajat työskentelevät myös tiedustelupalveluille. Suomessakin mm. lehtien päätoimittajat ja päälliköt ovat mahdollisesti vieraiden valtioiden agentteja ja vasikoita.

  3. Myös Trump on itse ollut mukana ja ollut tietoinen pedofiiliparituksesta, sillä hänen oma oppi-isänsä oli homopedofiili, joka paritti ja raiskasi pikkupoikia. Trump on käytännössä aivan samaa saastaa Clintonien, Obaman ja Bidenien kanssa. Hän on myös liittoutunut joidenkin äärijuutalaisten kanssa, joista jotkut äärijuutalaiset kannattavat Talmudin mukaan lasten hyväksikäyttöä. Talmud sallii lapsen raiskaamisen 3 vuoden ja 1 päivän ikäisenä, eikä ei-juutalaisen raiskausta katsota Talmudin mukaan edes rikokseksi.

  4. Mitähän olivat nuo mustat ”pötköt” jotka näytivät roikkuvan katosta?

  5. Valtamedia oli Epsteininkin pedofiiliringistä täysin hiljaa, vaikka myöhemmin paljasti tietävänsä jopa mitä Epsteinin oikeudenkäynnissä oli puhuttu. He eivät vain halunneet uutisoida asiasta, koska pedofiilit olivat ”hyviä ihmisiä” ja pedofiiliringin pedofiilit olivat usein j***********! Pedofiilirinkiä pyörittivät Mossad ja CIA, jolloin eihän siitä silloin saa uutisoida ja poliisi tutkia. Hys hys. Myös Suomessa poliisi ei lähtenyt tutkimaan, koska Suomi on nykyisin Naton länsiliittouman liittolainen! Ei saa tutkia Naton pedofiilirinkejä, terroristeja, huumekauppaa, asekauppaa ja lapsi, sekä naiskauppaa tai kidutuksia! Nämä ovat läntisiä arvoja jotka Suomen pitää hyväksyä!

Comments are closed.