Marco de Wit 30 lokakuun, 2020

 

 

Suvakkiaallon mukana ihmiset ovat menettämässä viimeisenkin objektiivisuuden. Nyt suvakit oikein ylpeilevät kaksoisstandardeillaan samalla, kun tavalliset ihmiset alistuvat tähän mielettömyyteen.

 

Pienikin islamisteihin tai muihin poliittisesti suojeltuihin kohdistuva kritiikki on tehty laittomaksi ”vihapuheeksi” samalla, kun valkoisia saa kyllä kritisoida ja jopa uhkailla niin paljon kuin sielu sietää.

 

Instagram ja valtasome: Kuvat valkoisten teurastamisesta ovat OK!

 

Suvakit ovat kuitenkin menneet vielä pidemmälle. He oikein haluavat näyttää kuka määrää. Nyt ollaan Amerikan käräjäoikeuden eteen pystyttämässä patsasta, jossa nainen on leikannut irti miehen pään!

 

Toisin päin kyse olisi toksisen murhaavasta seksismistä, mutta miehen pään irti leikkaaminen on tietysti tasa-arvoistavaa taidetta.

 

 

 

 

 

1 thought on “Päänkatkojan patsas käräjäoikeuden eteen

  1. Tällainen väkivaltainen retoriikka ja symbolismi sosiaalisessa mediassa, valtamediassa, ns. taidepiireissä, s*********** joukossa jne. pitää ymmärtää pitkänä ja samana jatkumona. Valkoisten suunnitelmallinen ja tietoinen kansanmurha on käynnissä ja on ryhmiä jotka haluavat hävittää valkoiset ja valkoiset kristityt totaalisesti maan päältä ja tehdä heistä orjia. Kaikki heistä halutaan hävittää totaalisesti, jonka jälkeen tietyt ryhmät hallitsisivat maailmaa. Älä alistu, älä rotusekoitu!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*