Marco de Wit 30 lokakuun, 2020

 

 

Valtamedia on jo kuukausien ajan toitottanut, että Joe Biden johtaa mielipidemittauksissa murskaavasti jopa yli kymmenellä prosentilla. Suomalaisenkin valtamedian mukaan Bidenin voitto on siis varma.

 

Tyhmemmät valtamedian toimittajat eivät vieläkään tajua, ettei Amerikan presidentinvaaleja voita se, joka saa eniten äänestäjien ääniä, vaan se, joka saa eniten osavaltioiden valitsijamiehiä. Saihan Hillary Clinton yli kaksi prosenttia enemmän ääniä, mutta silti hävisi murskaavasti Trumpille valitsijamiehissä.

 

Ilta-Sanomien valeuutinen: Demokraattihaastajilla selvä etumatka Trumpiin

 

Käytännössä Trump voi jopa voittaa, vaikka Biden saisi 3-4% enemmän ääniä.  Älykkäämmät valtamedian toimittajat kuitenkin huomauttavat, että Bidenin nykyinen johto on paljon suurempi. Kymmenen prosentin johto on kuulemma niin murskaava, ettei juuri mikään voi estää Bidenin voittoa.

 

Kaikkien valtamedian toimittajien mukaan Bidenin voitto on siis käytännössä varma!

 

 

Faktat puhuvat kuitenkin toisin. Koronan takia Amerikassa on nimittäin voimakkaasti lisätty ennakkoäänestystä. Tähän päivään mennessä jo noin puolet äänestäjistä on äänestänyt.

 

Päinvastoin kuin Euroopassa, niin Amerikassa on mahdollista arvioida jo ennen vaalipäivää kuka voitti ennakkoäänet. Tämä johtuu siitä, että Amerikassa on kaksipuoluejärjestelmä ja useissa osavaltioissa äänestäjät ovat jo valmiiksi rekisteröityneet joko demokraateiksi tai republikaaneiksi.

 

Niinpä on mahdollista arvioida aika tarkkaan, että tähän mennessä monissa vaa’ankieliosavaltioiden ennakkoäänestyksissä on johdossa Joe Biden noin 4-5 prosentilla.

 

 

Jostain syystä valtamedia ei ole kuitenkaan hehkuttanut tätä faktaa. Miksi?

 

No, koska valtamediassa on ainakin muutamia päteviä vaalianalyytikkoja ja matemaatikkoja, jotka tajuavat Bidenin todennäköisesti jo hävinneen vaalit!

 

 

Kaikkien mielipidetiedustelujen mukaan enemmistö demokraateista äänestää ennakkoäänestämällä ja enemmistö republikaaneista vaalipäivänä. Vaalipäivänä ero saattaa olla jopa yli kaksinkertainen republikaanien hyväksi. Joka tapauksessa ylivoimainen enemmistö varsinaisen vaalipäivän äänistä tulee siis Trumpin kannattajilta. Niinpä 4-5 prosentin etumatka ennakkoäänissä ei riitä Bidenille, vaan hän tulee vaalipäivänä useimmissa vaa’ankieliosavaltioissa kokemaan murskatappion!

 

 

Tämä vihafakta selviää myös niistä mielipidetiedusteluista, joissa kysytään kuinka innostunut henkilö on äänestämään suosikkiehdokastaan. Trumpilla erittäin innokkaita ovat peräti 64% kaikista niistä, jotka ovat häntä ilmoittaneet äänestävänsä. Eli käytännössä he kaikki tulevat varmasti äänestämään Trumpia.

 

Bidenillä erittäin innokkaita on vain 45% kaikista niistä, jotka ovat häntä ilmoittaneet äänestävänsä. Eli vain alle puolet Bidenin kannattajista varmasti äänestää häntä! Tämä on katastrofaalista ja on jo ennakkoäänestyksessäkin vienyt Bideniltä valtavasti ääniä. Tämän takia hän johtaa ennakkoäänissä vain mitättömällä muutaman prosentin erolla.

 

 

Ero äänestyinnokkuudessa selittää pitkälle myös sen miksi Biden johtaa mielipidetiedusteluissa mielettömän suurella 8-10 % erolla. Ehkä Bidenin kannattajat tosiaan selittävät aikovansa äänestää Bideniä, koska se tuntuu heistä sosiaalisesti hyväksytyltä. Nykyäänhän ”hyvät” ihmiset ovat suvakkien ja Bidenin puolella. Todellisuudessa he eivät kuitenkaan ole kovin innostuneita Bidenistä varsinkin, kun hänet tunnetaan melko korruptoituneena ja jopa hieman seniilinä miehenä. Kukapa sellaisesta innostuisi. Niinpä puhelimessa mielipidetiedusteluihin vastatessaan moni väittää äänestävänsä Bideniä ja signaloi olevansa poliittisesti korrekti ”hyvä” ihminen, mutta oikeasti monet heistä eivät jaksa raahautua äänestyspaikalle äänestämään Bideniä.

 

Kannattaa muistaa, että vain noin puolet amerikkalaisista ylipäätään äänestää presidentinvaaleissa. Amerikassa ei siis ole mikään häpeä jättää äänestämättä.

 

Tämän päälle vielä se, että hyvin todennäköisesti mielipidetutkimukset ovat vääristyneet yhdestä yksinkertaisesta syystä: Noin 10% Trumpin kannattajista ei halua kertoa kantaansa tuntemattomalle soittajalle. Tähän on kaksi syytä:

 

 1. Osa pelkää sosiaalisen ympäristön kiusaavan Trumpin kannattajia. (Ei mikään epärealistinen pelko.)
 2. Osa ei halua ylipäätään antaa mitään tietoja vieraille ihmisille.

 

Itse asiassa mitä kovempi Trumpin kannattaja, niin sitä todennäköisempää on, ettei hän edes vastaa vieraiden puhelinsoittoihin. Ja jos sattuu vahingossa vastaamaan, niin luultavasti vain haistattelee valemedian/vaalimafian (election mafia) edustajalle.

 

Niinpä mielipidetiedustelut saavat vastaajaksi paljon enemmän demokraatteja.  Hidden Trump voters eli ns. ”piileskeleviä” Trumpin kannattajia on varmasti niin paljon, että sekin osittain lisää Bidenin johtoa mielipidetiedusteluissa.

 

Todellisuudessa se on kuitenkin Trump, joka johtaa lähes kaikissa vaa’ankieliosavaltioissa.

 

 

 

 

 

Yli 90% todennäköisyydellä Trump on jo voittanut! Ei tarvitse olla mikään matemaatikko tämän tajutakseen.

 

 

Tämä herättää kuitenkin yhden kysymyksen: Miksei yksikään vaalianalyytikko ole paljastanut totuutta?

 

Ovatko kaikki aivokuolleita? Vai elävätkö he jossain suvakkikuplassa, jossa ei tule mieleenkään epäillä Bidenin voittoa?

 

Tuskinpa. Eivät kaikki vaalianalyytikot voi olla älykääpiöitä. Nähtävästi sekä demokraatit että republikaanit pelkäävät, että jos paljastavat totuuden, niin heidän kannattajiensa äänestysaktiivisuus laskee. Demokraattien, koska he joutuisivat epätoivoon ja alkaisivat syyttelemään toisiaan. Republikaanien, koska heistä tulisi liian ylpeän itsevarmoja.

 

 

Niinpä totuus pimitetään ihmisiltä.

 

Idioottitoimittajat eivät tietenkään tajua mitään varsinkaan Suomessa, vaan jatkavat Bidenin muka varman murskavoiton hehkuttamista.

 

 

Onneksi yksi mies kertoo totuuden ja näyttää tehneen tarvittavat laskutoimitukset.

 

 

 

 

Ainoa tieteellinen vaaliennustus.

 

 

 

Tässä paljastetaan vaalimafian likaiset temput:

Why Polling is Broken in 2020 ELECTION

 

Huom! Laiton Lehti todennäköisesti järjestää vaalivalvojaiset tiistaina illalla. Seuraa suorana miten Trump voittaa ja suvakit itkevät!

 

Lue lisää:

Laittoman Lehden ennustus: Trump vs. Biden: 328-209

 

 

Näin Trump tulee lähes varmasti voittamaan presidentinvaalit

 

 

 

8 thoughts on “Valtamedia pimittää Trumpin jo lähes voittaneen Amerikan presidentinvaalit!

 1. Trumppi varmasti voittaa vaalit, mutta se ei vielä takaa valintaa presidentiksi.
  – Valtamedia kehottaa posti­äänestyksiin.
  – Postiäänet vaihtuvat matkalla.
  – Vaalien jälkeen käydään oikeutta lahjottujen tuomarien edessä, klaani­tuomio­istuimessa.
  – Presidentti murhataan 15.03.2021

  Ennenkin on vaalien häviäjä valittu presidentiksi.

  Tuo kartta muuten sekin näyttää kivasti, että geopoliittinen jakoviiva menee USA:n sisällä. Jakaantumisessa on kyse ikuisesta taistelusta „sisävaltojen“ ja „rannikkovaltojen“ kesken.

 2. Äärijuutalaiset häviävät ja Trumpia hallitsevat äärijuutalaiset voittavat? Jännittävät vaalit. Kannattaa äänestää niin voit päättää kummat äärijuutalaiset ryhmät hallitsevat Yhdysvaltoja ja maailmaa. Onneksi koko Yhdysvallat ja valkoiset amerikkalaiset ovat katoamassa maan päältä jo joissain vuosissa niin pääsemme vihdoin eroon vihamielisestä vihollisestamme joka tälläkin hetkellä hallitsee vasallivaltiotaan Suomea. Yhdysvaltojen oman rahakoneen romahdus tarkoittaa sitä, että heidän rikollinen ja sairas sotakoneensa tuhoutuu ja ennen pitkää Suomessa aletaan jakamaan monelle amerikkalaiselle, sekä vieraille valloille vakoilleelle suomalaiselle ankaria tuomioita. Kukaan ei tule muistamaan amerikkalaisesta mitään positiivista, muuta kuin englantilaisten Magna Cartaan pohjautuvan perustuslain 1700-luvulta. Se on todella surkeasti kansalta joka teki itsensä tunnetuksi pelkkinä rosvoina ja mielisairaina. Suomalaisilla on hyvin vähän opittavaa rikollisilta mielisairailta, vaikka kaikesta hyvin vähästäkin pitää oppia.

  Jokainen näkemäni amerikkalainen, varsinkin ylpeä suorastaan oksettaa minua. Heillä ei ole mitään aihetta olla ylpeitä itsestään. Ennen pitkää he tulevat nimellisesti korvaamaan rikoksensa muille kansoille, vaikka he eivät koskaan tule täysin korvaamaan sitä sairautta, rappiota, kärsimystä, varkauksia ja kansanmurhia joita he ovat tehneet muille. Jokainen amerikkalainen on näihin syyllinen. He ovat itse jopa avoimen ylpeitä kaikista rikoksistaan joita ovat tehneet ja kannattavat täysillä huumerikollisista ja raiskaajista koostuvaa sotakonettaan.

 3. Jossain gallupeissa kansallinen ero voi olla yli 10 jossain alle 5. Osavaltioiden gallupkeskiarvoissa viime vaaleissa saatto olla kymmenien prosenttien prosenttien heittoja todellisuuteen.

 4. Trumpin kannattajat on sekä kovasti Trumpin puolesta että Bidenia vastaan kun taas Bidenin vain Trumpia vastaan ja ei sillon riitä. Ei perusjenkki anna ääntänsä pelkälle vihalle ja masennukselle. Voittajien juhlat on Trumpin puolella.

 5. Kyllä esim. hesarissa (https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006706500.html) ennuste laskee valitsijamiehet osavaltioittain. Osavaltiot joissa Bidenillä on selvä tai lievä johto = 279 vmiestä mikä riittää voittoon. Noin siis vaikka Trump voittaisi kaikki tasaväkiset osavaltiot ml. Florida.

  Se että miten hyvin tuon ennusteen osavaltiokohtaiset luvut pitää paikkaansa, on sitten oma asiansa.

 6. Postiäänestys on täydellinen fiasko jo nyt, kun ääniä hävinnyt. Miksi sitä ei peruta? Trump voittaa asia vaan on nyt näin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*