Free speech 31 lokakuun, 2020

 

Heti alusta asti Donald Trump piti koronapandemiaa jonkinasteisena huijauksena.

 

Valtamedian ja vaalien paineessa hän on kuitenkin joutunut osittain alistumaan koronahysteerikoille.

 

Ei kuitenkaan kokonaan, vaan Trump on toistuvasti sanonut koronalukujen ja koronarajoitusten olevan liioiteltuja.

 

Presidentinvaltansa avulla Trump on myös saanut monet viranomaiset myöntämään tämän. Jopa koronahysterian päämaja CDC on nyt paljastanut, että noin puolet koronakuolleista kuoli aivan johonkin muuhun kuin koronaan.

 

 

Eli käytännössä sairaalat laskivat koronakuolleiksi myös niitä, jotka kuolivat keuhkotauteihin, influenssaan ja jopa sydäninfarkteihin.

 

Miksikö? No, koska saavat lisärahaa jokaisesta koronakuolemasta!

 

Tätä Trump on korostanut vaalitilaisuuksissaankin, vaikka viranomaiset ja Joe Biden onkin tuominnut sen ”moraalittomana” väitteenä. Bidenin mukaan lääkärit eivät ikinä antaisi rahan vaikuttaa työhönsä.

 

 

Itse asiassa CDC myöntää, että korona on ollut ainoana kuolinsyynä vain 6% kuolemista! Tämäkin on varmaan liioittelua, mutta jopa viranomaisten omien tilastojen mukaan korona ei ole edes niin vaarallinen kuin influenssa. (Joka puolestaan on pitkälle puutostilasairaus.)

 

 

 

 

 

 

Lue lisää:

 

Kultainen koronaväittely. Tekstityspyyntö!

 

 

 

2 thoughts on “CDC myöntää koronakuolleisuutta liioitellun valtavasti

  1. Miten nämä kirjaimellisesti rikolliset kusipäät saadaan ankaraan vastuuseen ja vähintään vankilaan hyvin, hyvin pitkäksi ajaksi? He itse haluavat tuhota ihmisten elinkeinot, vapauden ja terveyden, sterilisoida naiset ja lapset. Vihollisemme ovat psykopaatteja joilla on oma rahakone, valtava valta ja joita poliisi ja oikeuslaitos suojelevat meiltä. He eivät tule koskaan luovuttamaan tätä saastaa meille.

    1. Ei riitä. *********rangaistus JOKAISELLE koronakusettajalle on se mitä lähdetään hakemaan.

      Myös meillä suomessa.

Comments are closed.