Marco de Wit 1 marraskuun, 2020

 

Trump on valtaeliitin kätyri ainakin osittain, koska ei yritä poistaa Fediä.

 

Trump ei ole kuitenkaan satanisti päinvastoin kuin demokraatit ja muut suvakit.

 

 

Suvakit ovat tulleet niin hulluksi, ettei kyse ole enää heidän ahneudesta ja naiviudesta, vaan täysin mielisairaasta kommunistisesta satanismista.

 

Suvakit ovat ihmiskunnan vihollisia, jotka pitää pysäyttää hinnalla millä hyvänsä.

 

Alempi video kertoo kommunistisista satanisteista.

 

 

 

Lue lisää:

Valtamedia pimittää Trumpin jo lähes voittaneen Amerikan presidentinvaalit!

 

3 thoughts on “Päivän video: Satanistit

 1. Nykyisin on päivänselvää, että globalistit ja suvakit ovat oikeasti täysin mielisairaita, pahoja, psykopaatteja ja sosiopaatteja. Tohtori Edward Dutton on ollut oikeassa siinä, että nämä ovat geneettisiä luonnonoikkuja, friikkejä, joita ankara luonnonvalinta ei valinnut. Ankara luonnonvalinta olisi eliminoinut lähes kaikki tällaiset täysin sairaat sekopäät. Pari sataa vuotta sitten heitä vielä teloitettiin noitina. Kuten tohtori Edward Dutton on kertonut, noidat olivat todellisuusessa mm. mielisairaita, psykopaatteja jne.

  Kuolemantuomio pitääkin saada takaisin ja muutan heti kuntaan jossa saa kantaa asetta ja kuolemanrangaistus on voimassa! Kuolemanrangaistus rauhan aikana on välttämätön varsinkin nyt kun luonnonvalinta on pysähtynyt ja olemme kirjaimellisesti totaalisesti tuhoutumassa!

  1. > nyt kun luonnonvalinta on pysähtynyt
   > ja olemme kirjaimellisesti totaalisesti
   > tuhoutumassa!

   Luonnon valinta ei ole pysähtynyt. Päin vastoin se on juuri tekemäisillään kvanttiloikan: kehittämässä uuden uljaan ihmisen!

   Jotta meillä olisi riittävä määrä ihmismassaa, „seuraavan sukupolven ihmisiä“, jotka kestävät ydinsäteilyä ja silti pystyvät vielä jatkamaan sukua, tarvitaan nykyiset 7 miljardia erilaista yksilöä, joiden perintöaineksesta sitten valikoituvat ne, jotka jäävät tänne jatkamaan ihmisen sukuhaaraa.
   – Ydinsodan jälkeen.

   Vain ydinsäteilyn kestävä ihmisrotu on riittävän vahva selvitäkseen matkoista kosmisessa, tähtien välisessä avaruudessa löytääkseen sieltä ihmiskunnalle uuden asuinsijan ja ikuisen tulevaisuuden vielä senkin jälkeen, kun aurinkomme on räjähtänyt ja romahtanut kasaan pieneksi, nyrkinkokoiseksi timantiksi.
   – Ja aurinkokuntamme on lakannut olemasta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*