Marco de Wit 1 marraskuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ristiretket olivat vielä voimissaan olevan kristityn Euroopan vastaisku jihadisteja vastaan. Kyseessä oli todellinen historian käännekohta. Jos ristiretket olisivat onnistuneet, niin temppelinherrat ja muut ristiretkeläiset olisivat myös pelastaneet Euroopan sen vihollisilta.

 

TV-sarja Knightfall: Ristiretkeläiset vs. juutalaiset ja muslimit

 

Nykyään ristiretkiä tietysti demonisoidaan samalla, kun jihadistien verisestä historiasta vaietaan.

 

 

Lue lisää:

Ristiretkeläisten salainen ase: Eurooppalainen verkkohaarniska

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Ristiretket vs. jihad

  1. Temppeliritarit yrittivät pelastaa erityisesti naiset ja lapset. Kristityistä tytöistä ja naisista haluttiin tehdä pelkkiä seksiorjia, jolloin temppeliherrat jopa uhrasivat ajoittain itsensä voittaakseen lapsille ja naisille aikaa paeta eurooppaan ja välttää seksiorjuus! Tämä on vielä täysin totta! Jihad on ollut silmittömän raakaa teurastusta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*