Marco de Wit 2 marraskuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Valtamedia ennustaa, että Amerikan presidentinvaaleissa Biden tulee saamaan murskavoiton eli voittamaan noin kolmellasadalla äänellä kun voittoon tarvitaan 270 valitsijamiesääntä.

 

Valtamedia pimittää Trumpin jo lähes voittaneen Amerikan presidentinvaalit!

 

Laiton Lehti puolestaan ennustaa, että Trump tulee saamaan supermurskavoiton eli voittamaan äänin 328 – 209.

 

Laittoman Lehden vaalikartassa ei oteta kantaa pelkästään siihen kuka voittaa presidenttiyden, vaan myös siihen kumpi voittaa minkäkin osavaltion ja kuinka suurella äänimäärällä.

 

Punainen tarkoittaa Trumpia ja sininen Bideniä. Tumman punainen/sininen tarkoittaa yli 10 % voittoa, vaaleamman punainen/sininen 5-10 %, vaalean punainen/sininen 1-5 % ja harmaan punainen/sininen alle 1 % voittoa.

 


Click the map to create your own at 270toWin.com

 

 

Seuraa vaaleja Laittoman Lehden vaalivalvojaisissa suorassa lähetyksessä tiistaina klo 22 alkaen. Linkin videoon löydät tiistai iltana Laittoman Lehden kuumista.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Laittoman Lehden ennustus: Trump vs. Biden: 328-209

 1. https://youtu.be/zhwpvzc8pAE

  Muistakaa seurata Young Turksin Ana Kasparianin ja CNN:n reaktioita kun Trump valitaan uudelleen. Trumpin murskavoitto saa monet mielisairaat itsemurhan partaalle. Suomessakin osa suvakeista jäi sairaslomalle kun Trump voitti vaalit.

 2. Kumpi äärijuutalaisten ryhmä voittaa ja hallitsee Yhdysvaltoja? Todella jännittävää. Tyhmät amerikkalaiset ovat jatkossakin äärijuutalaisten ja Israelin ikuisia ja onnellisia orjia. He taistelevat fanaattisesti Israelin puolesta. Israelin puolesta! Pitää sotia Israelin puolesta!

 3. Tässä muutama eri skenaario mitä vaalipäivän jälkeen tulee tapahtumaan:
  -Trump voittaa heti tulokset saadaan saman päivän aikana.
  -Demokraatit onnistuvat vaalivilpissä mutta Trump voittaa myöhemmin korkeimman oikeuden kautta selkeän republikaani enemmistön ansiosta.
  – Demokraatit järjestävät suurmellakoita sekä yrittävät estää tulosten julkistamista tekosyihin vedoten Biden julistautuu voittajaksi ja sen jälkeen mahdollisesti seuraava kohta.
  -Demokraatit yrittävät sotilasvallankaappausta.

 4. Amerikan tilanne on hyvin mielenkiintoinen tässä muutama eri senaario mitä vaalien jälkeen voi käydä:
  -Trump voittaa heti tulokset saadaan saman päivän aikana.
  – Demokraatit onnistuvat vaalivilpissä mutta Trump voittaa myöhemmin korkeimman oikeuden kautta tuomareiden Republikaani enemmistön ansiosta.
  – Demokraatit organisoivat suurmellakaoita ja yrittävät estää tulosten julkistamista tekosyihin vedoten Biden julistautuu voittajaksi ja sen jälkeen mahdollisesti seuraava kohta.
  – Demokraatit yrittävät sotilasvallankaappausta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*