Marco de Wit 3 marraskuun, 2020

 

Laiton Lehti on jo useita päiviä sitten todennut Trumpin voittavan.

 

Valtamedia pimittää Trumpin jo lähes voittaneen Amerikan presidentinvaalit!

 

Laiton Lehti on myös jo etukäteen laskenut Trumpin vaalivoiton suuruuden.

 

Laittoman Lehden ennustus: Trump vs. Biden: 328-209

 

 

Onko Laiton Lehti oikeassa vai täysin harhainen? Valtamedianhan mukaan Biden tulee saamaan murskavoiton.

 

Kuka on oikeassa? Seuraa Laittoman Lehden vaalivalvojaisia suorana.

 

Emme voi vielä kertoa millä tavalla suora lähetys toteutetaan, koska sitten suvakeilla olisi enemmän aikaa saada katkaistua suora lähetys ”vihapuheesta”, kuten niin monta kertaa aiemmin. Laittoman Lehden päätoimittaja tulee esimerkiksi sanomaan suorat sanat Ylenkin fanittaman juutalaisen mielipidemittausgurun, Nate Silverin tasosta.

 

Suora lähetys löytyy alla olevasta linkistä. Se ilmestyy siihen tiistai iltana klo 22:00.

 

[Linkki toimii edelleen, mutta osa videosta on kadonnut, koska se oli niin pitkä.]

 

Klikkaa tästä, niin pääset suoraan lähetykseen

 

Lue lisää:

Tämän takia Trump voitti presidentinvaalit

 

22 thoughts on “Katso Laittoman Lehden vihavaalivalvojaisia 3.11. 22:00 alkaen. Sensuroidaanko taas lennosta?

 1. Ei kai Laiton Lehti hauku juutalaisia? Hyi hyi, tuhma lehti. Ei saa lukea Laitonta Lehteä. Äljää missään nimessä lukeko ja jakako Laitonta Lehteä. Laiton Lehti kehtaa kirjoittaa rumasti juutalaisista.

 2. Seuraavien vuosien aikana Suomesta ajetaan mereen Trumpin johtama amerikkalais-saasta joka miehittää Suomea, hallitsee poliitikkojamme ja vakoilee kansaamme? Pelkureiden suomalaisten tapauksessa en usko että vielä Trumpin kaudella amerikkalaisia joukkoja ajetaan mereen, mutta ennen pitkää kyllä. Amerikkalaiset ovat mieleltään helvetin sairas ja rikollinen kansa joka on avoimen ylpeä kaikista rikoksistaan, rappiokulttuuristaan ja saastastaan jota levittävät. Kansa joka ei ansaitse mitään muistamista ja olemassaoloa. Suomen kansa tulee vielä olemaan vapaa Naton amerikkalais ja brittisaastasta.

  1. ”Olenko minä suomalainen?”. Kummasti selviää hyvin nopeasti viimeistään kun yhteiskunnassa tulee pieni etninen konflikti, niin kaikki tietävät hyvin nopeasti mihin ryhmään kuuluvat.

 3. https://youtu.be/i-Y8Il54y2I

  Suomessa ja euroopassa palaa vielä lukuisia Yhdysvaltojen lippuja ja maatamme miehittävä amerikkalainen vihollinen kootaan vielä oikein asiallisille leireille ja amerikkalaisills jaetaan amerikkalaista oikeutta ja demokratiaa. Muistakaa suomalaiset, että tämä saastainen, sairas ja rikollinen kansa ei todistetusti noudata minkäänlaisia sopimuksia ja lakeja sotavankiensa ja vihollistensa kanssa. En sano muuta, mutta pitäkää, se mielessänne kun amerikkalaisten vihollistemme tuomioita jaetaan. He eivät tule antamaan minkäänlaista sympatiaa ja empatiaa, vaan amerikkalaisten viholliset tukehtuvat ***** ************** *****************, sekä he kiduttavat hyvin brutaalisti kaikkia vihollisiaan. Tämä sairas kansa ei ansaitse olla olemassa.

   1. Mitä luulet tavallisten amerikkalaisten ajattelevan Suomen miehityksestä, aivopesusta, varkauksista, sabotaaseista, kiristysoperaatioista ja vakoilusta? Voin paljastaa Laittoman Lehden päätoimittajalle, että aivan tavalliset amerikkalaisetkin ovat täysin ylpeitä kaijista rikoksistaan ja mitä he tekevät ulkomailla, siitä, että he vakoilevat, miehittävät, kiristävät, aivopesevät jne. suomalaisia. Ei tämä ole heille mikään moraalinen ja omatunnon ongelma. Ei heillä ole tällaisia. Mene kysymään vaikka aivan tavallisilta amerikkalaisilta niin he fanittavat täysillä kaikkea tätä ja hehkuttavat edelleen kuinka amerikkalaiset ”vapauttivat euroopan fasisteilta ja natseilta”, kuinka he taistelivat Vietnamissa pahoja ihmisiä vastaan ja ehkä ihan vähän kiduttivat ja massamurhasivat vietnamilaisia siviileitä. Moraalittomuus, rikollisuus ja tunteiden puute ovat nimenomaan amerikkalaisten ******** erityispiirre. Tämän takia he tulevat ***** jatkossakin olemaan Suomen kansan vihollisia.

   2. https://mvlehti.net/2020/11/02/umv-lehti-joutui-verkkosabotaasin-kohteeksi-ei-tallaista-tapahdu/
    🎯
    ”sabotoi UMV-Lehden toimintaa kuluneen kahden vuorokauden ajan”🎯”Kaksi Nizzan terrori-iskuun liittyvää artikkelia siis poistettiin”🎯”Uusi järjestelmä ja sen käyttöön ottaminen on maanantain aikana suunniteltu.”🎯”tietokannasta yritetään löytää jälkiä mm. vakoiluohjelmista tai mistä tahansa tietokannan muutoksista”

 4. https://youtu.be/-0_t5k3jzxs

  Trump on paras presidentti äärijuutalaisille. Biden on paras presidentti äärijuutalaisille. Mikään ei kirjaimellisesti muutu. Nyt äänestetään äärijuutalaisten ja äärijuutalaisten väliltä. Kummat äärijuutalaiset voittavat vaalit? Todella jännät vaalit.

  1. Valitettavasti olet täysin oikeassa…

   On se varsin SAATANALLISTA ettei yhtä pientä (((kansanryhmää))) saada kuriin. Niin kauan kun nämä PERKELEET pääsevät mellastamaan on turha odottaa käännettä parempaan. Täydellinen ******** on välttämätöntä -ainut tie.

 5. Amerikkalaiset ovat aina olleet ja tulevat aina olemaan Suomen kansan vihollisia. Jo pelkästään amerikkalaisten ******* ********* *********** siihen, että he tulevat jatkossakin olemaan erittäin sairas ja rikollinen kansa joka ei juuri pysty muuhun kuin rosvoamiseen ja varastamiseen.

 6. Laiton Lehti voisi kirjoittaa amerikkalaisten kuolemanleireistä jonne kokosivat mm. saksalaiset, kuinka Yhdysvaltojen johto totesi saksalaisista, että eivät kuole vielä tarpeeksi nopeasti, joten aloittivat saksalaisten hävittämisen kuolemanleireillä. Jos sairasta ja rikollista kansaa ei saa kutsua sairaaksi ja rikolliseksi kansaksi, niin huonosti on asiat. Trumpikin totesi varastaessaan Irakin öljyn ”Pidetään öljy. Pidetään öljy.”. Amerikkalaiset ovat itse hyvin ylpeitä sotakoneensa tekemistä rikoksista, siitä että he varastavat kaikilta muilta ja sabotoivat mm. miehittämäänsä Suomea. Mitä nopeamnin amerikkalaiset tuntevat että eivät ole tervetulleita Suomeen, sitä parempi. Miehittäjää ja vihollista ei pidä koskaan rakastaa.

 7. Maailma kyllä kestää trumpia muutaman vuoden, mutta kestääkö trump maailmaa, se on eri asia. Voi seota ihan täysin.

 8. Sionistit hallitsevat myös Yhdysvalloissa molempia puolueita. Sieltä sionismi on tullut täysillä Suomeen. Myös Trump on fanaattisesti sionismin puolella ja hän on itse sanonut tämän julkisesti.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*