Marco de Wit 3 marraskuun, 2020

 

Valtamedia on kuukausien ajan toitottanut, että Joe Biden tulee voittamaan vaalit.

 

Nyt kuitenkin näyttää siltä, että Trump tulee saamaan murskavoiton.

 

Niinpä on lähes varmaa, että pettyneet demokraatit tulevat raivoissaan mellakoimaan.

 

Lukuisissa kaupungeissa on jo varauduttu mellakoihin mm. peittämällä kauppojen ikkunat vanerilla.

 

 

 

 

 

 

 

Voit katsoa mellakoita suorassa lähetyksessä.

 

 

 

 

 

 

 

7 thoughts on “Seuraa Amerikan vaalimellakoita suorana

  1. 4 vuotta lisää sotaa. 4 vuotta lisää sotaa. Voitte olla varmoja ettei mikään muutu ja äärijuutalaiset pysyvät joka tapauksessa vallassa. Ainoa syy miksi amerikkalaiset lopettaisivat sotimasta on hyvin lähellä oleva amerikkalais-sionistisen rahakoneen tuhoutuminen, joka tuhoaa amerikkalaisen sotakoneen. Tällä ei kuitenkaan ole mitään tekemistä sen kanssa kuinka paljon sotaa ja brutaaleja rikoksia amerikkalaiset kannattavat. Amerikkalaisten ja heidän rahakoneen tuhoutuminen kuitenkin kirjaimellisesti pelastaa terveiden ja normaalien kansojen selviytymisen. Yhdysvallat itse kutsuu itseään normaaliksi maaksi ja ei-amerikkalaisia epänormaaleiksi maiksi.

  2. Se on selvää, että molemmat puolueet haluavat sotaa. Trumpilla on tulossa viimeinen kausi ja hän aloittaa maailmansodan tai vähintäänkin erittäin suuret sodat, mutta niin tekisivät myös Demokraatit. Trumpin kannatus onkin hyvä esimerkki valkoisten älyllisestä ja moraalisesta degeneraatiosta. Heitä ei haittaa ollenkaan, että pedofilia ei ole Trumpille mikään oikea ongelma. Hän on itse toiminut kymmeniä vuosia osana pedofiliaverkostoja ja CIA:ta. Ei hän ole lopettanut tiedustelupalveluja tekemästä sitä mitä ne tekevät. Hän vain näyttelee. Pelkkä huijari.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*