Marco de Wit 3 marraskuun, 2020

 

 

Laiton Lehti on vuosien ajan julkaissut juttusarjaa, jossa käydään läpi äärifeminististen valetoimittajien älyttömiä juttuja. Pahinta on, että feministien jutut muuttuvat koko ajan hullummiksi.

 

Hyvänä esimerkkinä Ylen feministitoimittaja Kaisu Jansson. Hänellä on valtava tarve signaloida olevansa hyvä ihminen. Niinpä hän on nyt iskenyt kyntensä kuviteltuun ”ulkonäkösyrjintään”.

 

 

Janssonin mukaan on valtava rikos, että ihmiset pitävät keskimäärin enemmän kauniista ja hyväkuntoisista ihmisistä.

 

Siis oikeasti rikos. Eli Jansson yrittää muiden feministien tavoin keksiä taas jonkun uuden tavan orjuuttaa ihmiset orvellilaiseen poliisivaltioon.

 

 

 

Kaisu Janssonin juttu on hyvä esimerkki mielisairaasta feminististä. Kaisu menee nimittäin pidemmälle kuin useimmat feministitkään. Alla esimerkkejä. Jo ensimmäinen lause aloittaa itkuvirren:

 

”Kauniit ihmiset saavat rumia paremman työn, palkan ja aviopuolison.”

 

Aikovatko feministit myös estää ihmisiä vapaasti valitsemasta puolisoaankin? Itse asiassa monet feministit vaativat, etteivät naiset saa enää deittailla miehisiä ja älykkäitä hyvännäköisiä miehiä, vaan mieluummin heikkoja ja tyhmiä soijapoikia. Tai mieluiten jotain vammaista lesbonaista. Tai kaikista parasta on treffailla jotain rumaa transua. Pitäähän treffi- ja avioliittomarkkinat saada tasa-arvoisiksi!

 

Amerikassa feministit ovatkin kovasti fanittaneet naista, joka meni ”naimisiin” yhden vammaiselta näyttävän ”prinsessa”transun kanssa.

 

 

Kaisu Jansson ei kuitenkaan toimi niin kuin opettaa. Hän ei ole naimisissa vammaisen transun kanssa. Sen sijaan hän jahtaa hyvännäköisiä miehisiä miehiä. Ehkäpä huonon omatuntonsa takia Kaisun pitääkin hyvesignaloida.

 

Ja kieltää todellisuus:

 

”Työhönottotilanteessa on tyypillistä, että hakijan ulkoisiin ominaisuuksiin liitetään tiettyjä uskomuksia. Esimerkiksi naisten paljastavat vaatteet saatetaan tulkita epäammattimaisuutena … “Liian laitettuihin” ihmisiin saatetaan puolestaan liittää ajatuksia turhamaisuudesta ja yksinkertaisuudesta.

Todellisuudessa millään näillä ominaisuuksilla ei ole yhteyttä.”

 

Hetkinen! Miten niin ei ole yhteyttä? Todellisuudessa on mahdollista huomata paljonkin asioita työnhakijan habituksesta.

 

Jos työnhakija näyttää prostitutioidulta, niin totta kai tästä voidaan päätellä monenlaisia asioita. Samoin jos työnhakija näyttää ylihuolitellulta eli tulee haastatteluun pukeutuneena vaikka iltapukuun ja timantteihin. Tai päinvastoin eli työnhakija on tatuoitu jollain jengitatskoilla, niin siitäkin voidaan päätellä aika paljon. Mutta ei tietysti Kaisu Jansson, joka varmaan ottaisi nämäkin henkilöt töihin.

 

Nähtävästi Kaisu tai hänen hengenheimolainen oli ottamassa seuraavan henkilön töihin päiväkotiin:

 

Kuvassa linkki Iltalehteen ja sen videoon

 

Kaisu Jansson menee kuitenkin vieläkin pidemmälle. Hänen mukaansa fyysisen kunnonkin edellyttäminen fyysisissä töissä on ”ulkonäkösyrjintää”. Tässä älyttömässä vaatimuksessaan Jansson saa tukea toiselta äärifeministiltä eli sosiologian opiskelija Ida Kukkoselta:

 

”Tiedostetulla ulkonäkösyrjinnällä Kukkonen viittaa siihen, että esimerkiksi pienikokoista tai lihavaa ei palkata työhön, jossa vaaditaan fyysistä kuntoa.”

 

No, miten sitten tämä kauhea ulkonäkösyrjintä sitten saataisiin lopetettua? Tietysti tekemällä siitä yksiselitteisen rikollista, kieltämällä kuvien liittäminen työhakemukseen ja sallimalla pelkät puhelinhaastattelut!

 

Väitöskirjatutkija Iida Kukkonen näkee, että ulkonäön perusteella tapahtuva syrjintä pitäisi yksiselitteisesti kieltää laissa. Näin pelisäännöt olisivat selkeät sekä työnantajille että työntekijöille.

Muita ratkaisuja ulkonäkösyrjintään voisivat Kukkosen mukaan olla kuvaton työnhaku ja työhaastattelujen tekeminen puhelimessa.

 

Janssonille ja Kukkoselle on tietysti yhdentekevää, että heidän vaatimustensa toteuttaminen johtaisi orwellilaiseen yhteiskuntaan.

 

Mutta miksi sitten ihmiset ja varsinkin miehet eivät nouse näitä feministejä vastaan? No, koska useimmat suomalaiset miehet ovat alhaiset testosteronitasot omaavia raukkamaisia sohvaperunoita.

 

Mutta miksi myös rikkaat suuryritykset eivät pistä äärifeministejä kuriin, vaan ovat heille mielenkielin? No, koska työhaastattelujen ja työhönottoprosessin vaikeuttaminen haittaa eniten pieniä ja keskisuuria yrityksiä. Näin suuryritykset pääsevät eroon pahimmista kilpailijoistaan ja päästään yhä lähemmäksi globalististen suuryritysten maailmanvaltaa.

 

Ei siis ihme, että äärifeminismiä rahoittavat nimenomaan globalistiset suuryritykset ja fanittavat globalistiset mediatalot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8 thoughts on “Toimittaja Kaisu Janssonilla jihad ”ulkonäkösyrjintää” vastaan

  1. Varsinkin naiset ovat vaistomaisesti yleensä äärimmäisen tarkkoja miesten geneettisestä laadusta. Jos mies näyttää vähänkään mutantilta, nainen vaistomaisesti ei halua saada perimää tältä, koska nainen tietää vaistomaisesti miehen olevan sairas ja hänellä olevan huono perimä.

  2. Eli lastentarhan lapsien pitää olla kauhuissaan ja nähdä painajaisia sen sijaan, että ei oteta jotain sekopäätä ja friikkiä töihin?

  3. Itse autistiseksi diagnosoituna naisena nauran näille soijapojille. En pystyisi koskaan huolimaan mieheksi, vaikka maksettaisiin.

    Feministiin verrattuna olen paljon tervepäisempi ja kykeneväinen ajattelemaan itse.

  4. Suvakkienhan pitäisi tasa-arvoa kannattaakseen mennä naimisiin jonkinlaisen mutantin tai friikin kanssa. Nythän suvakkien mukaan me emme saisi valita parisuhdekumppaniamme, vaan meidän olisi pakko pariutua mm. helvetin rumien ja rotumuukalaisten kanssa. Tajuavatko itsekään kuinka totalitaristinen heidän unelmayhteiskuntansa olisi? Sitten he sanoisivat taas, että no tällä kertaa sosialismi ei vain toiminut, mutta vika ei ole sosialiamissa, vaan ihmisissä. Ihmisiä pitää muuttaa.

  5. Jos naisella on työhaastattelussa selvästi ei vain kaunis, naisellinen, tyylikäs tyyli, vaan hän on työtä hakiessaan pukeutunut kuin lutka, huora, niin kyllä tämä kertoo jo ihmisestä. Kunnollinen nainen kyllä osaa pukeutua kauniisti, naisellisesti ja tyylikkäästi näyttämättä katuhuoralta tai stripparilta.

  6. Suvakit tosiaan vain hyvesignaloivat. He itse haluavat asua valkoisten keskuudessa, sekä eivät pariudu sairaiden, friikkien ja vammaisten kanssa, mutta he vaativat muita tekemään näin. He hehkuttavat kuinka kukaan ei saisi polttaa takkapuita ja lentää lentokoneella, mutta he itse kyllä lentävät lentokoneilla jne!

  7. Suvakit ja globalistit sanovat kuinka kaikkien muiden pitää asua ruumisarkussa, mutta he itse asuvat suurissa taloissa ja kartanoissa!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*