Free speech 4 marraskuun, 2020

 

Trump vaatii ääntenlaskennan keskeyttämistä, koska demokraatteja kannattavien mustien äänestysalueilla tapahtuu kummia.

 

Nyt Trump twiittasi todisteita demokraattien vaalivilpistä.

 

Alla olevan kuvan mukaan Biden sai kirjaimellisesti 100% viimeisimmistä äänistä!

 

 

 

 

 

 

Lue lisää:

Tämän takia Trump voitti presidentinvaalit

 

Laittoman Lehden vaalivalvojaiset-videosta puolet pelastui!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8 thoughts on “Todiste vaalivilpistä: Biden sai 100% uusista äänistä!?!

 1. Uskoisin että viranomaisilla on tässä tapauksessa ollut tarpeeksi todisteita. Viime vaaleissakin tapahtui massiivista vaalimanipulaatiota, jossa Hillary Clintonia äänestivät laittomasti maassaolevat ja kuolleet ihmiset. Miten on mahdollista, että Yhdysvalloilla on edelleen täysin aivovammainen vaalijärjestelmä, vai onko tämä osittain tarkoituskin, jolla voidaan tuhota myös pienemmät kilpailijat? Vaikka uudella ehdokkaalla olisi rahaa kampanjoida, on miljoona tapaa jolla hänet voidaan tuhota.

 2. Ihme olisi, jos tän kokoinen tietokanta eri lähteistä koostetuista tiedoista pysyisi joka päivityksellä täysin koherenttina. Veikkaisin, että vastaavia päivityksiä missä numerot eivät pysy täysin johdonmukaisena kokonaisuutena löytyisi mittavasti eri sivustojen seuraamisista, mutta tolkun ihminen ymmärtää että vasta virallisesti vahvistetulla tiedolla on merkitystä.

  1. Grizzly Oletko joku tyypillinen auktoriteettisokea suomalainen joka ryömii heti poliisin, opettajan, poliitikon ja valtamedian jaloissa anomassa armoa ja uskomassa kaiken?

 3. Jos Trump saisi valita niin laskettaisiin vain hänen äänensä. Hänhän jo eilen vaati laskentaa keskeytettäväksi. Tänään kun Biden on ottanut hänen etumatkaansa kiinni Trump ihmettelee twiitissä että mitä tapahtuu, miksi Bideninkin ääniä lasketaan?!?!?

  On se oikea miesvauva. Goodbye, trumpie!

 4. Trumpille ei ole kuitenkaan mikään ongelma sekaantua muiden maiden vaaleihin ja sisäpolitiikkaan. Silloin ei varmaan ole varaa valittaa jos omissa vaaleissa tapahtuu myös vilppiä? Amerikkalaiset ovat aina sanomassa miten muiden pitää tehdä, mutta itse sikailevat ja tekevät rikoksia. Siksi amerikkalaiset ovat kaikkien muiden kansojen vihollinen ja tulevat aina olemaan. Suomalaisten pitää itsekin herätä ja ajaa amerikkalainen vihollinen ulos Suomesta, jota he ovat miehittäneet rikollisesti vuodesta 1945 ja mädättäneet suomalaisia yhdessä kommunistien kanssa. On aika ajaa amerikkalainen vihollinen ulos maasta ja mereen.

 5. Amerikkalaiset ovat samanlaisia raukkamaisia ja epärehellisiä uhriutujia kuin sionistit. Jos itse tekevät jotain jatkuvasti muille, kaikkia mahdollisia rikoksia maan ja taivaan väliltä, niin sitten ei ole minkäänlaista moraalista asemaa vinkua muidenkaan rikoksista. Amerikkalaiset itse kutsuvat vaalimanipulaatiota, kiristystä, huijaamista, lahjontaa ja varastamista amerikkalaiseksi demokratiaksi ja vapaudeksi, niin sittenhän Yhdysvaltojen vaalivilppi on mahtava asia. Amerikkalaiset vapautuvat ja heistä tulee normaali maa, kuten Yhdysvallat tekee kaikille muille. Vaalivilpin jälkeen Yhdysvalloista tulee erittäin demokraattinen, vapaa ja normaali maa.

  Koko Yhdysvallat voidaan vetää likaviemäristä alas, koska tällaista moraalitonta ja rikollista amerikkalaista ************* ei tarvita tällä maapallolla. Heistä ei ole ollut mihinkään 1700-luvun jälkeen, muuhun kuin aiheuttamaan pelkkää tuhoa maapallolle. Maailma on hyvin todennäköisesti paljon parempi paikka ilman tätä ************ josta kukaan ei pidä ja joka puuttuu ja tulee aina puuttumaan muiden asioihin, sekä osaa vain varastaa, murhata ja uhkailla.

 6. Miksi kenenkään pitäisi välittää pätkääkään amerikkalaisista jos he jatkuvasti tekevät samaa muille, vihaavat ja halveksuvat kaikkia muita tehden jatkuvasti rikoksia ja olevat ylpeitä rikoksistaan ja valehtelustaan? Suomalaisten tulee vain pitää amerikkalaiset ulkona Suomesta, olivat he sitten republikaaneja, demokraatteja tai mitä tahansa. Tähän maahan ei haluta varsinkaan matukansoja ja amerikkalaiset ovat juurikin matuja, kuten yksi röyhkeä vuohipaimenkansa.

 7. Vallankaappaus vaaleja hyväksi käyttäen.
  – Vaalien käsikirjoitus

  Ensi vedottiin kansalaisiin, että äänestävät ennakkoon,
  – he tarvitsivat postiääniä manipulointiin.

  Sitten piti antaa vaikutelma, että Biden on jatkuvasti johdossa, jotta etukäteen suunnitellut tulokset olisivat „kohtuullisia“.
  – Joten Floridan ja Texasin äänet julkaistiin vasta sitten kun oli laskettu vaalipiirejä, joissa Biden voitti.
  – Näin luotiin vaikutelma, että Biden on koko ajan johdossa.

  Sitten FOX julisti naurettavasti Arizonan Bidenille.
  – Se oli merkki Wisconsinille, Michiganille, Pennsylvanialle:
  – ne lopettivat äänten laskeminen välittömästi
  – ja aloittivat rikolliset toimet.

  Trumpin puheen jälkeen kaksi ensimmäistä heitti 200’000 ääntä Bidenille.
  – Ei postiääniä Trumpille.
  – Kaksi osavaltiota lisäsi 200’000 ääntä Bidenille.
  – Äänestysprosentti tosin nousi käsittämättömän korkeaksi,
  – mutta mitäpä siitä ei vallan ottaminen lakia lue.

  Näin saatiin julkisuuskanavilla näyttämään siltä, että Biden johtaa jatkuvasti.

  Hieno suoritus!
  – Nyt on vain enää miehitettävä valkoinen talo.

Comments are closed.