Marco de Wit 5 marraskuun, 2020

 

Marco ja Mari kommentoivat Amerikan presidentinvaalien tilannetta suorassa lähetyksessä D-livessä.

 

Kuvassa linkki videoon

 

Voit myös katsoa Bitchutessa. D-livessä oleva video voi kadota monestakin syystä, mutta tuskin tämä Bitchutessa oleva video.

 

 

 

Voit myös tukea Marcon kunnallisvaalikampanjaa, jossa hän aikaa esiintyä ”totuuden torvena” vastustaen mm. koronahuijausta ja islamisaatiota. Tili: FI30 4713 1020 0761 29

 

 

Lue lisää:

Todiste vaalivilpistä: Biden sai 100% uusista äänistä!?!

 

Laittoman Lehden vaalivalvojaiset-videosta puolet pelastui!

 

Trump must fight The Biden voter fraud organization

 

 

 

9 thoughts on “Laittomat videouutiset: Trump voittanut presidentinvaalit

 1. Juutalainen Nate Silver on joko vain epärehellinen valehtelija tai sitten hän on niin autisti, että osaa kyllä laskea numeroita, mutta ei ymmärrä lainkaan tunteita ja osaa ajatella miten joku ihminen tuntee, jolloin hänen mielestään yksi numero tai vastaus on aivan sama asia kuin toinen. Autistit eivät voi ymmärtää jonkun ihmisen tunnemaailmaa. Hänellä on siis sama asia kun demokraatilta ja republikaanilta kysyy ketä hän aikoo äänestää.

 2. Juurikin Trump yritti kaataa Venezuelan hallinnon ja varasti Venezuelan rahat. Eikö tämä mene nyt ihan tasapuolisesti, että Trumpin hallintoa yritetään kaataa? Tämähän on amerikkalaista vapautta ja demokratiaa. Riistävä, paha ja julma diktaattori yritetään kaataa ja Yhdysvalloista yritetään tehdä normaali maa. Näinhän Trump väittää muista maista joiden hallintoja hän on yrittänyt kaataa.

 3. Tehän olette sekaisin kuin seinäkello. Kumpikaan ei ole vielä voittanut ja Biden voittaa suurella todennäköisyydellä. Ainoat vilpin harjoittajat ovat trumpin kannattajat, jotka riehuvat aseiden kanssa äönestyspaikkijen ympärillä.

 4. Pennsylvanian postiäänestys varsinkin on aivan täys farssi ja sille tullaan panemaan stoppi korkeimmassa sata varmasti.

 5. https://www.mediaite.com/online/candace-owens-hitlers-nationalism-was-actually-fine-it-was-his-globalism-that-was-a-problem/
  🌡️
  https://www.buzzfeed.com/alexspence/pro-trump-turning-point-loses-star-activists
  🌡️
  ”the Conservative party wants to control the narrative about right-wing politics in the UK”
  🌡️
  https://www.buzzfeed.com/amphtml/krishrach/this-website-wants-students-to-publicly-shame-anti-american
  🌡️
  ”This Website Is Listing ”Anti-American” US Professors”
  🌡️
  https://www.foxnews.com/politics/trump-media-polls-election-black-support-vote-candace-owens-brian-kilmeade
  🌡️
  ”if they support the president they’re a racist, if they support the president they’re a White supremacist, if they’re a Black conservative like me, they’re a race traitor,”
  🌡️
  https://conservapedia.com/Young_America%27s_Foundation
  🌡️
  ”to provide students with conservative ideas that were missing in their educations”
  🌡️
  https://www.sebgorka.com/top-16-best-conservative-organizations/
  🌡️
  Mar 10, 2020 ”Best Conservative Organizations”
  🌡️
  https://victimsofcommunism.org/about/memorial/
  🌡️
  https://victimsofcommunism.org/annual-poll/2019-annual-poll/
  🌡️
  https://www.davidhorowitzfreedomcenter.org/
  🌡️
  https://imprimis.hillsdale.edu/
  🌡️
  ”we should bring back the civilization that we had so that the cure does not end up being worse than the disease”
  🌡️
  https://adflegal.org/blog/watch-why-david-benham-and-3-pastors-were-arrested-outside-abortion-clinic?sourcecode=10013940_r250
  🌡️
  April 13, 2020 ”David Benham and 3 Pastors Were Arrested Outside of an Abortion Clinic” ”The police still arrested several pro-life advocates for “violating” the stay-at-home order,”
  🌡️
  https://en.wikipedia.org/wiki/The_Benham_Brothers
  🌡️
  ”The Benham Brothers, identical twins David Benham and Jason Benham, are American authors, speakers, real estate entrepreneurs, and former Minor League Baseball players. The Benham Brothers are practicing conservative Christians, and are strongly anti-abortion.”
  🌡️
  https://twitter.com/BenhamBrothers/status/1246685510308966400
  🌡️
  Apr 5, 2020 ”arrested while supporting sidewalk counselors outside an abortion clinic”
  🌡️
  https://twitter.com/DailyCaller/status/1321263061743947779
  🌡️
  Oct 28, 2020 ”Walmart being looted in Philadelphia”
  🌡️
  https://images.ctfassets.net/syq3snmxclc9/1epjdlOeEwp3o59SAIHiJy/9a1a4d7d2e1fa20c1468f29838d33b59/Screen_Shot_2020-09-06_at_7.04.18_PM.png?w=400&h=400&q=50
  🌡️
  Bigfoot: I VOTED TWICE
  🌡️
  https://www.projectveritas.com/news/bombshell-nh-elections-official-i-voted-twice-ag-announces-prosecution-after/
  🌡️
  September 03, 2020 ”New Hampshire State Police Trooper 1st Class James Decker told Project Veritas he investigated Marzello for double voting after Marzello attempted to secure the second photo ID required by the state’s 2012 voter integrity law. The trooper specializes as a fraud inspector with an emphasis in false and stolen identities.”
  🌡️
  https://www.conservative.org/
  🌡️
  ”This Isn’t Over – #StopTheSteal”
  🌡️
  https://twitter.com/i/status/1322967177545306118
  🌡️
  Nov 1, 2020 Drew Hernandez: ”Antifa calling for the death of NYPD officers and their entire families”
  🌡️
  https://www.thesun.co.uk/news/13082229/antifa-protester-yells-nypd-children-raped-killed-clash-nyc/
  🌡️
  1 Nov 2020 ”ANTIFA protester was caught on video telling cops she hoped their children “get raped and killed” as the group gathered in New York City”
  🌡️
  https://www.jihadwatch.org/2020/11/uk-government-inquiry-into-child-abuse-investigates-church-of-england-and-armed-forces-but-not-muslim-rape-gangs
  🌡️
  Nov 5, 2020 ”UK: Government inquiry into child abuse investigates Church of England and Armed Forces, but not Muslim rape gangs”

 6. jos marco korona huijauksella ja ismalisaatiota vaan kunnalisvaaleissa möykkäät.sanon vaan ettett tule saamaa ketään tueksi.

 7. yhdysvaltalaisista luottaa maan hallintoon, kirjoittaa ulkomaantoimittaja Marikki Nykänen.
  Yhdysvaltojen vainoharhaiseksi muuttuneessa vaali-ilmapiirissä täysin tavalliset asiat voivat saada omituisia kierroksia.

  Yksi esimerkki on Arizonan osavaltiosta alkanut #SharpieGate.

  Sosiaalisessa mediassa jaettiin vaalien aikana runsaasti tarinoita siitä, miten vaalivirkailijat olisivat ohjeistaneet äänestäjiä täyttämään vaalilipukkeita sharpiena tunnetulla permanenttitussilla, mikä olisi vuorostaan johtanut äänten hylkäämiseen.

  Todellisuudessa permanenttitussin käytössä ei ole mitään ongelmaa. Mikä tahansa kynä käy, vahvistaa osavaltion vaaleista vastaava ministeri Katie Hobbs Twitterissä.

  USA:n presidentti Donald Trump käytti kohua aiheuttanutta sharpie-kynää nimikirjoitukseen West Palm Beachissa Floridassa helmikuussa 2017. USA:n presidentti Donald Trump käytti kohua aiheuttanutta sharpie-kynää nimikirjoitukseen West Palm Beachissa Floridassa helmikuussa 2017.
  USA:n presidentti Donald Trump käytti kohua aiheuttanutta sharpie-kynää nimikirjoitukseen West Palm Beachissa Floridassa helmikuussa 2017. ZUMAWIRE / MW PHOTOS
  Kohu on ilmeisesti saanut alkunsa Maricopan piirikunnassa kuvatusta videosta, jolla kuullaan kiihkeä keskustelu väitetystä vaalivilpistä. Asiasta kertoo Pennsylvanian yliopiston ylläpitämä faktantarkistussivusto.

  Videolla näkyy kaksi naista ja kuuluu videon kuvanneen miehen ääni. Naiset sanovat, että heille yritettiin tarjota tussia vaalilipukkeen täyttämiseen. Toinen nainen sanoo taktikoineensa ja äänestäneensä omalla kuulakärkikynällään.

  – Tussinipun takana oli toisenlaisia kyniä, mutta he antoivat pelkkiä tusseja, nainen sanoo.

  – Noniin, siinä se nähdään, miesääni vastaa, ikään kuin tämä olisi jonkinlainen todiste vaalivilpistä.

  Videon mukaan tussien tuputtaminen kohdistuu nimenomaan Trumpin äänestäjiin ja vaalivirkailijat ovat suoranaisesti kiskoneet kyniä ihmisten kädestä.

  Väitteiden absurdiudesta huolimatta sana sharpie oli Twitterin haetuimpien joukossa vaalien jälkeen. Esimerkiksi Trumpia tukeva Students for Trump -tili on jakanut väitettä.

  Alusta lähtien Donald Trumpin suosio on perustunut järjestelmän ja instituutioiden kyseenalaistamiselle. Viimeisimpänä hän on viljellyt väitettä, että presidentinvaaleihin ja postiäänestykseen kohdistuisi massiivista vaalivilppiä.

  Väärinkäsityksiksi paljastuneita ”vaalivilppitapauksia” on muitakin.

  Michiganissa oli yhtäkkiä ”löydetty” massiivinen määrä ääniä, jotka menivät demokraattien Joe Bidenille. Trump itse jakoi väitettä Twitterissä. Todellisuudessa vaalidataan oli vahingossa lisätty ylimääräinen nolla, ja virhe korjattiin nopeasti.

  LUE MYÖSTrumpin vaalivilppihaasteet liittyvät joihinkin kymmeniin ääniin – tällaisia valheita aiheesta leviää
  Vuosien ajan luottamus valtionhallinnon instituutioihin on Yhdysvalloissa ollut ennätyksellisen alhaista. Tutkimuskeskus Pew Researchin mukaan elokuussa tehdyn kyselytutkimuksen mukaan vain 20 prosenttia yhdysvaltalaisista sanoo luottavansa siihen, että Washingtonin instituutiot ”toimivat oikein” aina tai yleisesti ottaen.

  Luottamus on ollut alle 30 prosentissa edellisen republikaanipresidentti George W. Bushin toisesta kaudesta lähtien ja jatkunut läpi demokraattipresidentti Barack Obaman ja Trumpin hallintokausien.

  Trumpin väitteet vaalivilpistä uppoavat siis otolliseen maaperään.

  Mielenosoittaja Teksasin Dallasissa vaatii, että kaikki äänet lasketaan.Mielenosoittaja Teksasin Dallasissa vaatii, että kaikki äänet lasketaan.
  Mielenosoittaja Teksasin Dallasissa vaatii, että kaikki äänet lasketaan. ZUMAWIRE / MW PHOTOS
  Trump on jälleen tehnyt mitä on luvannut ja aikoo nostaa oikeusjuttuja ääntenlaskentaan kohdistuneista ”rikkeistä”.

  Michiganissa Trumpin kampanja on nostanut oikeusjutun sillä perusteella, ettei sille olisi taattu ”merkittävää pääsyä” valvomaan ääntenlaskentaa. Ei ole selvää, mihin tällä viitataan. Detroitissa Michiganissa on kerrottu tapauksesta, jossa poliisi kutsuttiin keskiviikkona paikalle sen jälkeen, kun mielenosoittajat olivat vaatineet pääsyä sisään. Paikalla oli kuitenkin jo 200 vaalitarkkailijaa, joten tilaa ei enää ollut. Asiasta kertoo BBC.

  Demokratiassa pitäisi olla kyse äänestäjien tahdosta, ei eliitin kikkailusta. Kuva otettu Columbusin kaupungissa Ohiossa 4. marraskuuta. Demokratiassa pitäisi olla kyse äänestäjien tahdosta, ei eliitin kikkailusta. Kuva otettu Columbusin kaupungissa Ohiossa 4. marraskuuta.
  Demokratiassa pitäisi olla kyse äänestäjien tahdosta, ei eliitin kikkailusta. Kuva otettu Columbusin kaupungissa Ohiossa 4. marraskuuta. ZUMAWIRE / MW PHOTOS
  Jo ennen vaaleja postiäänestykseen liittyen oli laitettu vireille 300 oikeusjuttua 44 osavaltiossa, kertoo BBC. Ne koskevat teknisiä asioita, kuten äänestyslippujen allekirjoituksia, niiden postittamiseen käytettäviä kuoria ja postiäänestyksen määräaikoja.

  Todellisuudessa oikeusjutuissa on siis kyse äänestyksen toteuttamiseen liittyvistä tulkintaeroista eikä mistään massiivisesta äänestäjien petkuttamisesta.

  Pennsylvaniassa republikaaneja nyppii, että osavaltio on päättänyt sallia vielä kolme päivää vaalien jälkeen saapuvat postiäänet. Kolme korkeimman oikeuden konservatiivituomaria on kritisoinut päätöstä.

  Washington Post kertoi keskiviikkona, että yli 300 000 postitse annettua ääntä on saapunut myöhässä. Tuomari Emmet G. Sullivan oli vaatinut postilaitosta etsimään hukattuja ääniä, mutta postilaitos oli kieltäytynyt.

  Ei varsinaisesti vaikuta äänestäjien petkuttamiselta, että Pennsylvaniassa halutaan varmistaa mahdollisimman monen ihmisen oikeus toteuttaa äänioikeuttaan.

  Republikaaneilla on selvä syy vastustaa postiäänten lisäaikaa. Demokraattien tiedetään nimittäin suosivan postiäänestystä, kun taas republikaanit äänestävät mieluummin paikan päällä.

  Siinä vaiheessa kun osavaltiot pääsevät laskemaan postiääniä, tämä voi saada ainakin yhden Twitter-käyttäjän mukaan jopa ”Trumpia vihaavat” äänestäjät epäilyksen valtaan.

  – Miten on mahdollista, että isot määrät postiääniä menevät KAIKKI Bidenille? Twitter-käyttäjä sanoo äitinsä ihmetelleen.

  USA:n presidentti Donald Trump on viljellyt epäluottamusta vaalijärjestelmään. Epäluottamus poliittisiin tahoihin on ollut suurta jo ennen Trumpia. Kuva otettu vaali-iltana Valkoisessa talossa. USA:n presidentti Donald Trump on viljellyt epäluottamusta vaalijärjestelmään. Epäluottamus poliittisiin tahoihin on ollut suurta jo ennen Trumpia. Kuva otettu vaali-iltana Valkoisessa talossa.

 8. Siis mitä ihmettä? ”Trump voittanut” ??? Ai niinkun Marco&Mari päättivät että trumpie voitti!

  Äh, kuuntelin muutaman minuutin ja sitten alkoi mennä niin ihme-huuhaaksi teidän spekuloinnit että ei jaksa. Luulin että olisi jotain konkreettista ollut teillä mutta tuntui että olette ihan yhtä hakusella kuin pikku-Trump & co.

  Mites kommentoitte sitä että yhdessä osavaltiossa trumpistut huutaa että ”Stop counting” (jos trump johtaa) ja toisessa ”count all the votes” (jos Biden johtaa). Mikä logiikka?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*