Marco de Wit 6 marraskuun, 2020

 

[Otsikkoa sensuroitu joksikin aikaa, jotta Facebook ja muu some ei poista tätä juttua.]

 

Valtakunnansyyttäjä tulee luultavasti kiihottumaan tästäkin ohjelmasta, koska siinä kritisoidaan kaikkien suvakkien sankaria, Nate Silveriä.

 

Vaalivilppitodiste 8: Juutalainen datafriikki Nate Silver ennusti TAAS totaalisen väärin

 

Voit myös tukea Marcon kunnallisvaalikampanjaa, jossa hän aikaa esiintyä ”totuuden torvena” vastustaen mm. koronahuijausta ja islamisaatiota. Se varmasti saa valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaisen ja alasyyttäjä Hannu Koistisen niin kiihottuneiksi, että he ryntäävät pussauskoppiin. Tue kiihottavaa vaalikampanjaa, jos uskallat: FI30 4713 1020 0761 29

 

Rahalla saataisiin Marcolle ammattitaitoisia turvamiehiä, jotta lähes joka miekkarin jälkeen ei tarvitsisi mennä lääkäriin paikkailtavaksi.

 

 

Päämääränä on tehdä suora lähetys D-livessä lähes joka ilta klo 20. Linkin löytää aina Laittomasta Lehdestä.

 

 

Kuvassa linkki videoon

 

Videon varmuuskopio löytyy Bitchutesta:

 


 

 

Katso lisää:

Laittomat videouutiset: Trump voittanut presidentinvaalit

 

Laittoman Lehden vaalivalvojaiset-videosta puolet pelastui!

 

Kuka hallitsee maailmaa? Pankkiirit ja sionistit!

 

17 thoughts on “Laittomat videouutiset: J*******sen vaalivilppi?

 1. Selviääkö Marco vaalien ohi joutumatta vankilaan? Tosin vankilaa ei kannata kuitenkaan turhaan pelätä, sillä globalistit ovat pääsemässä totaaliseen valtaan, joka puolelle tulee poliisivaltioita ja joudut vankilaan joka tapauksessa!

 2. Todella harmillista että olette siirtyneet D-liveen. Dlive pätkii jos sovellusta ei ole ladattu. En halua sitä ladata. J*****tuubista tuli ilmoitus lähetyksen alussa, ei pätkinyt ja pystyikuuntelemaan taustalla premium jäsenyydellä. Ymmärrän kyllä että jutkutuubissa vaino on tehnyt työstänne mahdotonta.

 3. Demokraatit ovat orjanomistajien puolue ja moni juutalainen omisti orjia. Suuri osa orjalaivoista oli myös juutalaisen omistama! Tämä on yleisesti tiedetty fakta, mutta nyt siitä ei saa enää puhua.

 4. Marcolla ja Marilla on raamatullinen parisuhde. Mari pelkää Marcoa Raamatun mukaisesti ja Marco rakastaa Maria kuin omaa kehoaan. Näinhän sen pitää mennäkin ja lopulta molemmat ovat hyvin tyytyväisiä ja onnellisia. Keskiajalla tämä molemminpuolinen rakkaus, miehelleen alistuminen ja uskollisuus ymmärrettiin, mutta sitten tulivat mutanttinoidat ja satanistit, sekä mukava teennäinen nousukausi, joka ei ole mikään nousukausi, vaan alettiin ottamaan velkaa ja myymään kaikki omaisuus keinottelijoille!

 5. Suuri vitsi oli kun yksi juutalaisnainen Yhdysvalloissa alkoi vasta syyllistämään valkoisia orjuudesta, vaikka valkoiset eivät omistaneet orjia, vaan monet juutalaiset perheet ja orjakauppiaat.

  Aitokansallismielisen ja rehellisen ihmisen tunnistaa siitä kun aletaan puhumaan yksityisten pankkiirien omistamista keskuspankeista ja pankeista, sitovista kansanäänestyksistä, sionismista ja Israelista. Epärehelliset valehtelijat erottaa hyvin nopeasti.

 6. Marcolle tulee mielenkiintoinen oikeudenkäynti kun pääsee puhumaan laillisesti vihapuhetta monista juutalaisista. Syytettyähän ei saa estää puolustautumasta, jolloin saadaan mielenkiintoisia todisteluita.

 7. Itse asiassa kukaan ei enää varsinaisesti ”kiihoitu” jutuistanne. suurin osa täällä vierailojoista hakee täältä päivän huvin minun laillani. Tietenkin sinulla Marsu lienee muutama, ainakin kymmenen ihailijaa, mutta porukka harvenee jatkuvasti.
  Toivonkin itseasiassa, että tämä sontakasa saa jatkua, näin minäkin saan nauraa joka aamu epäuskoisena. Tosin vaarana on se, että kahvit lentää naurun voimasta pöydälle, mutta olen oppinut juomaan kahvini siten, etten lue näitä vitsejä samaan aikaan.

  Voimia kirjoittamiseen, yritä jatkaa sinnikkäästi.

  1. Juurikin näin itse luen tätä sontaa vaan päivän naurun vuoksi..muuten täyttä paskaa. Marco kun yrittää kiihottaa kaikkia eipä onnistu. Vain heikkohermoiset oot saanut mukaasi. Niin marco millo sä lähet kunnallisvaalien kiertueelle? Voi vittu mikä pelle aikuistu hyvä mies!!!!!

 8. Mongolidit ovat kehittyneet hyvin älykkääksi ja laskelmoivaksi, mutta tarvittaessa hyvin brutaaliksi, hyvin uskolliseksi omalle ryhmälleen ja hyvin vihamieliseksi ulkopuolisia kohtaan. Mongolidit ovat kuitenkin suorastaan autistisia siinä mielessä, että he ovat hyvinkin laskelmoivia, mutta heiltä puuttuu luovuus. Olemalla hyvin brutaali ja vihamielinen ulkopuolisia kohtaan valkoiset olisivat kuitenkin voineet säilyä, mutta he aina sekoittuivat kaikkiin muihin ja lopulta häviävät olemasta! Rotusekoittuminen ja heikko etnosentrismi varsinkin ulospäin ovat olleet valkoisten suuri kirous ja valkoiset eivät koskaan opi! Olemme nytkin tuhoamassa itsemme hyvin nopeasti rotusekoittumalla sukupuuttoon ja omaksumalla muut itseemme! Japanilaiset ja korealaiset eivät koskaan sallisi tällaista geneettisistä syistä ja eivät koskaan alkaisi rotusekoittumaan muihin.

 9. Valkoiset esi-isämme paleltuivat, nääntyivät nälkään ja kävivät lukuisia sotia historiassa vain siksi että suomalaisista on voinut tulla uskomattomia raukkamaisia pelkureita. Varsinkin testosteronitason lasku miehillä entisestään hyvin alhaiselta tasolta on tehnyt valkoisista ja varsinkin suomalaisista miehistä uskomattomia raukkoja ja pelkureita. On myös totta, että vastaavasti monesta naisestakin on tullut mutanttinoita, sekä naiset ovat muuttuneet suureksi osaksi äärimmäisen kiittämättömiksi ja vihamielisiksi, mutta perussyy ja tärkein syy ovat itse raukkamaiset ja nynnyt miehet!

 10. Marco valmistautui aivan turhaan kun valmistautumattomanakin Laittomat Uutiset ovat hyviä. Olivathan ne kieltämättä ehkä vielä parempia aikaisemmin, mutta varmaan parenpi kun käy yleensä pääjutut läpi ja soveltaa. Marco voi kuitenkin papattaa vaikka 5 tuntia ilman papereita. On ollut tuskaisaa olla kuukausia ilman Laittomia Uutisia.

  Suomalaiset ovat niin tyhmiä, etteivät tajua, ettei Perussuomalaisissa ole yhtään mitään konservatismia. Jopa kristillisdemokraateissa on hitusen enemmän konservatismia, mutta heissäkin aivan liian vähän.

 11. Bill Clintonkaan ei ole varsinaisesti tyhmä, mutta mutanteilla on mm. erittäin huono kyky hallita impulssejaan (seksi, tuhlailu, väkivalta, haukkuminen jne.), joten psykopaatteja ja muita mutantteja voi olla erittäin helppo saada mm. kiristystilanteisiin ja hermostumaan. Bill Clinton ei voinut hillitä hermojaan kun Mossadin vasikka Monica Lewinsky otti Bililtä poskeen. Lewinsky vaikuttaa ehkä enemmän Mossadin vasikalta/resurssilta, mutta tietysti voi olla varsinainen agenttikin, mutta yleensä ovat vasikoita/resursseja. Tällainen on kuitenkin hyvin normaalia tiedustelupalveluille. Suomen pitää ajaa kaikki tiedustelupalvelut ulos Suomesta ja siirtää CIA:n, Mossadin, MI6:n ja FSB:n viholliset oikein asialliselle leirille ankarille tuomioille. Samoin suomalaiset maanpetturit jotka tekevät töitä vieraille valloille. Poliisiin emme voi luottaa pätkän vertaa, sillä Poliisista on myös tullut korruptoitunut maanpetturi. Poliisi ei vielä hallitse moottoripyöräjengejä, koska toisin kuin amerikkalaiset, suomalaiset ovat kuitenkin hyvin alhaalla mm. psykopaattisuudessa ja geeniryhmä on hyvin pieni? Vaikka rikollisiahan muuten ovat, mutta ehkä heillä on kuitenkin jonkinlainen pieni lojaliteetti omaa ryhmäänsä kohtaan, mutta voin olla täysin väärässä. Tarkoitan, etteivät mm. tekisi terrori-iskuja tavallisia suomalaisia kohtaan.

 12. Huolestuin jo että Marco pelkäisi sionisteja. Mitä vielä. Marco kirjoittaa upeaa materiaalia kun saa vihdoin aikaa vankisellissä. Rohkeat aitokansallismieliset yleensä radikalisoituvat vain lisää mitä enemmän heitä vainotaan. Näin on käynyt monille kansallismielisille. Suomalainen vankila tai sakko eivät ole mitään.

 13. De witun jutun on sontaa,mies hermoromahduksen partaalla. Sekä taitaa olla niin että harhat vaivaa. Ihmiset täällä tuntuu olla hypnositoitu tai peräti maksettu että jaksaa jauhaa samas sontaa. Onko niin että de witt maksaa että joku hypnosoitunut kirjoittaa lehtee jotain? De witt itse sammui tietokoneen ääreen miksiköhän oliko viinalla jotain osuutta? Ihmiset laittoman lehden tarkoitus on saada ihmiset sekaisin ja eripuolille!! De witt on taitava manipoimaan ihmisiä..totuus on kaikki nauraa teille ja harhoillrnne.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*