1 thought on “Päivän video: Musta ryöstö

 1. Köyhät kyykkyyn järjestelmä synnyttää väkivaltaa. Viranomaiset piilottelevat vartiointiliikkeiden varjossa. sanoo:

  💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣
  💣
  https://svll.fi/tata-et-kuule-muualla-turvallisuusseminaari-4-6-3-2020/
  💣
  💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣
  🕌
  11.2.2020 ”Yleinen turvallisuustilanne Pohjoismaissa on muuttunut viimeisen viiden vuoden aikana olennaisesti. Perinteisen yksilöpohjaisen rikollisuuden sekä vakiintuneiden rikollisryhmittymien rinnalle on tullut uusia rikollisryhmiä. Yhteistä näille ryhmille on se, että ne heikentävät yhteiskuntarauhaa ja yhteiskunnan kriittistä infrastruktuuria siitä riippumatta, että niiden toiminnan motiivit vaihtelevat taloudellisesta ideologisen kautta poliittiseen. Osa ryhmistä on selkeästi valtiollista alkuperää.”

Comments are closed.