Marco de Wit 7 marraskuun, 2020

 

Äärijuutalaisten mediayhtiöt julistivat Joe Bidenin presidentiksi, vaikka kaikkia ääniä ei ole vielä edes laskettu. Lisäksi useammassa osavaltiossa tulee tarkastuslaskenta.

 

 

 

 

 

Trumpin kampanja on haastamassa demokraatit oikeuteen vaalivilpistä, koska republikaanisten vaalitarkkailijoiden ei annettu tutkia postiääniä ainakin Pennsylvaniassa, Michiganissa ja Georgiassa.

 

Alla olevassa videossa vaalitarkkailijat kertovat miten heitä estettiin tarkkailemasta äänestystä. Sama tapahtui lähes kaikille republikaanisille vaalitarkkailijoille Philadelphiassa ja Pittsburghissa.

 

Voi hyvin olla, että korkein oikeus mitätöi niin monet äänet, että Trump jatkaa presidenttinä.

 

 

 

 

8 thoughts on “Äärijuutalaiset mediayhtiöt julistivat Joe Bidenin presidentiksi

 1. Valtamedian vanha taktiikka on tuoda esille tarpeeksi suuri valhe ja vain toistaa sitä kymmeniä vuosia joka suunnasta, jolloin suuresta valheesta tulee suuren massan mielissä totta. Vähintäänkin osittain.

 2. Joillain äärijuutalaisilla on totaalinen valta valtamediassa, pankeissa, sotakoneessa, politiikassa, Yhdysvalloissa ja euroopassa.

 3. Olemme siirtyneet demokratian jälkeiseen aikaan. Poliittisia johtajia ei valita enää vaaliuurnilla.

  Värivallankumous on yksi monisat tavoista valita valtiolle johtaja.

  — Joko ole laskenut montako mediaa ja montako miljardööriä on tukemassa kuntavaalikampanjaasi?

 4. Fox News ja Sky News ovat molemmat äärijuutalaisten hallitsemia yhtiöitä. Aina kun kyse on sionismista, sodista jne, nämä yhtiöt rummuttavat sotaa.

 5. Aiemmin Trump teki aivan saman Venezuelan lailliselle hallinnolle ja nyt media julisti presidentiksi Joe Bidenin. Alkavatko muut nyt tapaamaan Joe Bidenia Yhdysvaltojen presidenttinä ja tunnustavat hänet presidentiksi? Juuri näin Trump itse teki Venezuelalle ja kaappasi maan vallan. Yhdysvaltojen kansan rikollisuus sattui nyt omaan nilkkaan, eikä amerikkalaisilla ole moraalista asemaa kommentoida miten hyvin jotkut vaalit sujuivat. Amerikkalaiset ovat itse tehneet aivan samaa kymmeniä vuosia kaikille muille maille.

  Olisiko amerikkalaisten kannattanut miettiä rikollisia *********** ominaispiirteitään hieman aikaisemmin?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*