Free speech 7 marraskuun, 2020

 

Ääri*************** dominoima valtamedia on valheellisesti julistanut Joe Bidenin presidentiksi.

 

 

Äärijuutalaiset mediayhtiöt julistivat Joe Bidenin presidentiksi

 

Marco kommentoi valeuutista D-Liven suorassa joka iltaisessa klo 20 lähetyksessä. Voit katsoa tallenteen sekä tukea Marcon suorapuheista vaalikampanjaa FI30 4713 1020 0761 29. Muutamankin euron lahjoitukset auttavat suuresti!

 

7.11.2020 Laittomat Uutiset käsittelee valepresidentti Joe Bideniä:

 

Kuvassa linkki videoon

 

Sama video löytyy varmuuskopioituna myös Bitchutesta:

 

 

 

Katso lisää:

Laittomat Uutiset joka ilta klo 20. Tässä lista!

 

 

6 thoughts on “Laittomat videouutiset: Trump on ja pysyy presidenttinä

 1. Mitä tekee fucking kierolla Väyrysellä joka on juutalaisen George Soroksen rahoittama ja ei koskaan pidä lupauksiaan? Trumpia hallitsevat kaikkein hulluimmat ortodoksijuutalaiset, eli ääri-ääri-juutalaiset ja Trump on sanonut olevansa parasta mitä Israelille on koskaan tapahtunut ja olisi sitä. Fakta on myös, että kaikkein hulluimmat äärijuutalaiset ovat jatkossa enemmistönä juutalaisten joukossa, joten totta kai Trump haluaa olla liittoutunut kaikkein hulluimpien äärijuutalaisten kanssa ja tehdä kaiken mitä Israel haluaa.

 2. https://gumshoenews.com/2018/11/06/holocaust-revisionism-part-1-the-major-claims/
  💠
  https://en.wikipedia.org/wiki/Ursula_Haverbeck
  💠
  ”Ursula Hedwig Meta Haverbeck-Wetzel (born 8 November 1928) is a German author from Vlotho, Germany.” ”since 7 May 2018, she is serving her latest two-year jail sentence after being picked up at her home by German police.” ”She was a friend of Gudrun Burwitz, Heinrich Himmler’s daughter.”
  💠
  https://freespeechmonika.wordpress.com/2020/11/05/ursula-haverbeck-is-free/
  💠
  ”Ursula Haverbeck is Free”
  💠
  https://www.wikiwand.com/de/Werner_Georg_Haverbeck
  💠
  ”Haverbeck war der Sohn des Stadtingenieurs Albert Haverbeck und wuchs in Bonn auf. In den 1920er Jahren war Haverbeck im bündischen Teil der Evangelischen Jugend aktiv. Als Schüler engagierte er sich für die nationalsozialistische Bewegung und trat 1923 dem „Jugendbund der NSDAP“ bei, aus dem die Hitlerjugend (HJ) hervorging. 1926 wurde Haverbeck Mitglied der NSDAP, die Mitgliedschaft wurde jedoch suspendiert, weil die Parteiaufnahme für Minderjährige gesperrt wurde. Offenbar wurde er schließlich dann zum 1. August 1929 aufgenommen.”
  💠
  bing.com/translator/
  ”Haverbeck oli kaupungininsinööri Albert Haverbeckin poika ja varttui Bonnissa. 1920-luvulla Haverbeck toimi evankelisten nuorten Allianssi-osassa. Opiskelijana hän tutustui Kansallissosialistinen liike ja liittyi vuonna 1923 ”NSDAP:n nuorisoliittoon”, josta Hitler-nuoret (HJ) syntyivät. Vuonna 1926 Haverbeckista tuli natsipuolueen jäsen, mutta jäsenyys keskeytettiin, koska alaikäisten pääsy puolueeseen keskeytettiin. Ilmeisesti se nauhoitettiin lopulta.”
  💠
  https://wikizero.com/index.php/de/Werner_Georg_Haverbeck
  💠
  https://christengemeinschaft-international.org/en/press/haverbeck
  💠
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-5703481/Nazi-Grandma-89-run-Germany-arrested-sent-prison-denying-Holocaust.html
  💠
  8 May 2018 ”Her husband Werner Georg Haverbeck, had a position in the Nazi’s national leadership during World War II and after the war, the couple openly preached their far-right views maintaining close ties to several neo-Nazi groups.”
  💠
  https://archive.org/details/Ursula-Haverbeck-Interview/Ursula+Haverbeck+Debunks+the+Holocaust+Hoax-embedded.mp4

 3. Millä median huijauksella luulette, että ihmiset alkoivat uskomaan siihen, että orjakauppiaat olivat valkoisia tai, että joku holohoax edes tapahtui? Valhetta pitää vain toistaa tarpeeksi pitkään ja tarpeeksi törkeästi, niin ihmiset kyllä lopulta uskovat siihen. Ihmiset ovat loppujen lopuksi hyvin tyhmiä ja heitä on erittäin helppo aivopestä pelkkään roskaan.

  1. Holohoaxia pidetään nykyään ylhäällä vain sen epäilemisestä annetuilla vankeustuomioilla.

   ”Minkä tahansa väittämän puolustamisen määrä on kääntäen verrannollinen sen sisältämän totuuden määrään.”

 4. Jotkut juutalaiset vihaavat kristinuskoa sen takia, että Jeesus oli juutalaisuuden jättänyt luopio ja petturi. Hän oli juutalainen, mutta jätti juutalaiset, ei halunnut ympärileikkauksia jne. Eurooppalaiset omaksuivat kristinuskon eurooppalaisena uskontona ja euroopassa katolilainen kirkko tulkitsi kristinuskon opetuksia useaan kertaan.

  Suomi tarvitsee kristinuskon uuden puhdistuksen, sillä siitä ja kirkosta on tullut läpeensä mätä. Oikeassa, alkuperäisessä muodossaan kristinusko ja kristitty avioliitto, sekä ihmisten uskollisuus ja rehellisyys toisilleen olivat todella hieno asia! Valkoiset tarvitsevat kristinuskon takaisin. Deus vult!

  Nykyisessä kristinuskossa ei ole käytännössä mitään talmudismia, vaan kristinusko on valkoisten eurooppalaisten oma, ideaali uskonto. On kiistämätöntä, että Jeesus oli siis uskonsa jättänyt luopio-juutalainen, joka petti juutalaiset.

  1. Ei Jeesus ollut minkään sortin ”juutalainen” vaan galilealainen esseneläinen israeliitti juudaan alkuperäisestä sukulinjasta. Juudeassa asuneet juudealaiset jotka suurimmaksi osaksi koostuivat kanaanilais-edomilaisista käännynnäisistä Jeesuksen aikana ovat näitä nykyjuutalaisten esi-isiä. Mukana nykyisissä juutalaisissa myös erinäisiä Euroopassa kääntyneitä slaaviheimoja ja ehkä vähän kasaareita joilla ei ole edomilaista verta, muttu pääosin on tuota kanaanilasta linjaa ihan geenitutkimustenkin perusteella. Kun taas alkuperäiset israeliitit olivat valkoisia.

   http://esau.today/who-is-esau/

   https://teknatoutheou.home.blog/2020/01/01/physical-descriptions-of-the-adamites-shemites-hebrews-israelites-and-judahites-2/

   https://www.nationalgeographic.co.uk/history-and-civilisation/2020/05/dna-from-the-bibles-canaanites-lives-on-in-modern-arabs-and-jews

   https://christiansfortruth.com/dna-study-finds-early-inhabitants-of-israel-were-blue-eyed-and-fair-skinned/

Comments are closed.