Free speech 7 marraskuun, 2020

 

Trumpissa on se hyvä puoli, että hän on saanut valtamedian toimittajat paljastamaan puolueelliset karvansa.

 

Suomessakin käytännössä kaikki toimittajat ovat ns. agendatoimittajia, joiden tehtävänä on valehtelemalla ja uutisia vääristelemällä ajaa suvakkiagendaa.

 

 

Nyt agendatoimittajat demonisoivat Trumppia, vaikka hän aivan oikein on huolestunut ääntenlaskennan puolueellisuudesta. Monet ääntenlaskijat avoimesti fanittavat Bideniä ja jopa pitävät Biden-paitaa päällään ääniä laskiessaan.

 

Tällainen täydellinen puolueellisuus ei kuitenkaan haittaa suomalaisia toimittajia. Jos ääntenlaskija fanittaisi samalla tavalla Trumpia, niin toimittajat olisivat kirkuen vaatimassa poliisia paikalle.

 

 

Yksi surkea esimerkki täysin puolueellisesta toimittajasta on Iltalehteen kirjoittava Hellevi Mauno. Ensin hän valehtelee, ettei Trump muka olisi antanut todisteita vaalivilpistä.

 

Trump piti puheen, jossa syytti demokraatteja massiivisesta vaalivilpistä

 

 

Toimittaja Hellevi Mauno ei ole kuitenkaan pelkästään valehtelija, vaan häpeämättömän puolueellinen.

 

Alla olevassa jutussa Mauno ei näytä edes tajuavan, etteivät ääntenlaskijat saa olla puolueellisia.

 

 

 

Eikö Hellevi Mauno tajua kuinka puolueelliselta Hakeem näyttää? Puuttuisi vielä, että hänellä olisi tuossa kuvassa päällä Biden-paita.

 

Toimittaja Mauno kuitenkin luottaa Hakeemiin niin voimakkaasti, että mainitsee hänet myös juttunsa otsikossa.

 

Kuvassa linkki iltalehteen

 

 

 

 

 

Lue lisää:

Vaalivilppitodiste 9: Vaalitarkkailijoiden ei annettu tehdä työtään

 

 

 

1 thought on “Toimittaja Hellevi Mauno tukee vaalivilppiä?

  1. Vaikka Trump ei ole saanut juuri mitään aikaan, hän tosiaan toi Fake Newsin yleiseen tietoon, vaikka myös Trumpin oma hallinto ja CIA ovat levittäneet jatkuvasti pelkkiä valeita. Valtamedialta pitää vetää miljoonat veronmaksajien korruptioeurot takaisin, joilla valtamediaa on tuettu veronmaksajien rahoilla. Käytännössä kaikki valtamedian toimittajat ovat pelkkiä epärehellisiä valehtelijoita.

Comments are closed.