Free speech 7 marraskuun, 2020

 

Laiton Lehti kertoi eilen zombiäänestäjistä.

 

Vaalivilppitodiste 7: Zombitkin äänestävät Joe Bideniä!?

 

Nyt joku on näyttänyt miten helppoa on rekisteröidä 120-vuotias äänestäjärekisteriin ja sitten tilata ennakkoääniä.

 

 

Lue lisää:

Laittomat videouutiset: J*******sen vaalivilppi?

 

 

 

 

 

1 thought on “Vaalivilppitodiste 11: 120-vuotias merkitään äänestäjäksi

  1. Tässä puhutaan jo miljoonista laittomista ja kuolleiden varsinkin posti ja myös ennakkoäänistä. Myös vahvoja epäilyjä on isoista koneiden laskentavirheistä. Biden on ohittanut jo monella miljoonalla Obaman ääniennätyksen ja myös Trump, joka kertoo myös paljon. Koronasekoilu on jo monella tavalla tuhonnu nämä vaalit, kun demokraatit on pystyny käyttämään sitä häikäilemättömästi hyväkseen varastakseen voiton Bidenille. Sekä Ohion että Floridan häviävä ehdokas ei millään voi voittaa enemmistöä valitsijamiehestä puolelleen ilman muissa tärkeissä osavaltioissa tapahtuvaa vilpillistä toimintaa.

Comments are closed.