Marco de Wit 8 marraskuun, 2020

 

Juutalaisten pitkälle omistama valtamedia päätti tänään tehdä emävalheen ja julistaa Joe Bidenin presidentiksi.

 

Äärijuutalaiset mediayhtiöt julistivat Joe Bidenin presidentiksi

 

 

Valtamedia ei edes välittänyt siitä, että demokraatit ovat harjoittaneet päivänselvää vaalivilppiä.

 

Itse asiassa Iltalehti suoraan valehtelee väittäessään, ettei Trump muka olisi antanut mitään todisteita vaalivilpistä. Siis vaikka Iltalehti itse julkaisi Trumpin twiitin, jossa hän mm. kertoo ääntenlaskijoiden peittäneen ikkunat, jotta kukaan ei voisi nähdä ja nauhoittaa ääntenlaskentaa edes talon ulkopuolelta.

 

 

 

Kuvassa linkki Iltalehteen

 

 

Lue lisää:

Laittomat videouutiset: Trump on ja pysyy presidenttinä

 

 

 

4 thoughts on “Iltalehtikin sensuroi Trumpin todisteita vaalivilpistä

  1. Amerikkalaiset ovat olleet kymmeniä vuosia rikoksistaan ylpeä roskakansa, joka on tehnyt kaikista muista kansoista ja normaaleista kulttuureista vihollisiaan tuhoamalla heitä, joten tässä vaiheessa ketään ei kiinnosta miten rikolliselle roskakansalle käy josta ei ole mihinkään. Fakta on, että amerikkalaiset eivät ole pystyneet mihinkään hyödylliseen ja kaikki mitä he ovat tehneet he ovat kopioineet ja varastaneet kaikilta muilta. Nyt kun he eivät voi enää varastaa muilta, heidän rikollinen imperiuminsa kaatuu. Kukaan ei kiistä sitä, että heidän asemansa perustuu pelkästään uskomattomaan röyhkeyteen, rikollisuuteen ja varastamiseen. Amerikkalaisissa itsessään ei ole mitään.

    1. Tämä on kyllä totta. Ilman saksalaisia eivät he edes päässeet avaruuteen ja nykyään Usa on niin velkainen että astronautit joutuu matkustamaan Siperiaan jos haluavat päästä kansainväliselle avaruusasemalle. Fed rahoittaa konkurssissa olevaa Usaa painamalla lisää rahaa. QE ohjelma alkoi 2008 ja jatkuu edelleen ja samaa tekee EKP euroopassa. Osta siis kultaa ja bitcoineja , dollari ja euro tuhoutuu inflaatioon. Usa on virallisesti mennyttä kun vasurit pääsee tuhomaan sen samalla päättömällä politiikalla kuin SDP suomessa.

  2. Suomen vaalisysteemi on saman rikollisorganisaation käsissä. Meitä on kusetettu vuosikymmeniä ja touhu on muuttunut vaali vaalilta röyhkeämmäksi.

    Katsokaa nykyistä eduskuntaa! -kansan pohjasakkaa koko SAATANAN porukka.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*