Free speech 8 marraskuun, 2020

 

Aikanaan Laittomat Uutiset lähetettiin suorana Youtubesta, mutta lopulta se johti kaikkien 13 kanavan poistamiseen.

 

Nyt yritetään saada jälleen aikaiseksi jokapäiväisiä klo 20 suoria lähetyksiä, mutta tällä kertaa D-Livessä. Saas nähdä milloin sielläkin iskee sensuuri.

 

Klikkaamalla alla olevaa kuvaa pääset Laittoman Lehden päätoimittajan Marco de Witin D-Live-kanavalle, josta uutiset lähetetään suorana lähes joka päivä klo 20. (Poikkeuksena tietyt juhlapyhät sekä välillä myös perjantait.)

 

Kuvassa linkki D-liven kanavalle

 

 

Ikävä kyllä suorana tehdyt lähetykset näkyvät D-Livessä vain 3 päivää. Niinpä lähetykset siirretään varmuuskopioina Bitchuteen. Eli sieltä sitten löytyvät kaikki Laittoman Lehden uutislähetykset, joskin 1-3 päivän viiveellä.

 

 

Kuvassa linkki Bitchute-kanavalle

 

Voit tukea päätoimittaja Marco de Witin suorapuheista vaalikampanjaa: FI30 4713 1020 0761 29. Laittomat Uutiset tulee seuraamaan kampanjaa ja siihen kuuluvia hurjia mielenosoituksia sekä D-Liven että vielä nyt salaisten kanavien kautta. Laittoman Lehden kautta pystyt aina seuraamaan miekkareita suorana, vaikka muut mediat niitä yrittäisivät sensuroida.

 

 

Katso lisää Laittomia Uutisia vanhemmasta uudempaan:

 

Laittomat Uutiset: Kokoomuksen ja persujen maanpetturit

 

Laittomat Uutiset: Komisario Pekka Hätönen ja konstaapeli Eero-Pekka Tuisku taas vauhdissa

 

Laittomat Uutiset: Koronahuijaus pahenee

 

 

Laittomat videouutiset: Trump voittanut presidentinvaalit

 

Laittomat videouutiset: Trump on ja pysyy presidenttinä

 

Laittomat Uutiset: Trump vs satanistien demoninen konfederaatio

 

Laittomat Uutiset: Satanistiset koronaleirit

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Laittomat Uutiset joka ilta klo 20. Tässä lista!

  1. Nykyään kaikki on niin mädätettyjä ja raukkamaisia pelkureita, että ainoat oikeat uutiset tulevat Laittomalta Lehdeltä. Aina kun aletaan pelkäämään ja kirjoittamaan poliittisesti epäkorrektisti, niin uutisista tulee täysin roskaa ja tylsiä. Eikö Suomesta oikeasti löydy kuin pari rehellistä ja rohkeaa miestä, jotka kaikki ovat SKE:n aitokansallismielisiä radikaaleja? Perussuomalaiset ovat epärehellisiä teeskentelijöitä, valehtelijoita ja selkäänpuukottajia. Edward Dutton on aivan oikeassa mutanteista ja Perussuomalaiset ovat täynnä näitä myrkyllisiä mutantteja. SKE:n radikaaleissa ja Vastarintaliikkeessä ei ole mutanttinoitia.

  2. Ei päivän Laittomia Uutisia. Mitä fucking pelleilyä tämä on. Vaadimme päivän Laittomia Uutisia. Muut julkaisut julkaisevat nykyisin pelkkää roskaa.

Comments are closed.