Free speech 8 marraskuun, 2020

 

Suomalaiset näyttävät unohtaneen, ettei media voi julistaa ketään presidentiksi.

 

Vuonna 2000 media julisti demokraattien ehdokkaan, Al Goren presidentiksi.

 

 

 

 

 

Floridaa käsittelevän oikeusjutun jälkeen korkein oikeus kuitenkin päätti George Bushin olevan presidentti.

 

 

Media ei siis päätä siitä kuka on presidentti, vaan korkein oikeus. Tätä sanoo myös Trumpin lakitiimin pomo Rudy Giuliani.

 

 

Lue lisää:

Äärijuutalaiset mediayhtiöt julistivat Joe Bidenin presidentiksi

6 thoughts on “Päivän kuva: Presidentti Al Gore

  1. Valtsu yrittänyt parhaansa mukaan sotkea kuvioita ja jopa ylittänyt itsensä bullshitissä.

  2. George Bush Nuorempi(ja Tyhmempi?) sinänsä oli kyllä ja on edelleen lujan spekuloinnin kohteena. Ainakin mitä tulee arveluihin hänen yhteyksistään esim. 911-keissiin ja Irak-operaatioon. Sekä näyttöihin että vaalivilppiä olisi käytetty selvästi hänen jatkokaudelle valinnassaan vuonna 2004.

  3. On parasta vain sulkea sairaat ja rikolliset ************ kokonaan sivilisaation ulkopuolelle. ******* ei ole mihinkään muuhun kuin varastamiseen, massamurhaamiseen, kiduttamiseen ja vakoiluun. ********** itse eivät osaa tehdä yhtään mitään, vaan kopioimalla, tappamalla ja varastamalla muilta he ovat rakentaneet Yhdysvallat ja edelleen yrittävät tuhota ja sabotoida kaikki muut kansat. *********** *************** ************** on vain varastaa, raiskata, tappaa ja kopioida. Kuinka paljon parempi maailma olisi ilman *********** ja *************? Mihin oikeasti tarvitsemme ********** ************?

Comments are closed.