Free speech 8 marraskuun, 2020

 

Demokraattien johtamissa kaupungeissa ääniä lasketaan miten sattuu.

 

Amerikan lain mukaan ääntenlaskijoita saa olla valvomassa tavallisia siviilejä eli vaalitarkkailijoita, mutta useissa demokraattikaupungeissa heidän toimintaansa on suuresti rajoitettu. Monissa paikoissa heidät on laitettu niin kauas, etteivät he pysty näkemään mitä ääntenlaskijat tekevät.

 

Vaalivilppitodiste 9: Vaalitarkkailijoiden ei annettu tehdä työtään

 

Lisäksi ovia on lukittu, jotta vaalitarkkailijat eivät pysty liikkumaan rakennuksessa. Tässä tapauksessa demokraatit olivat kuitenkin unohtaneet lukita kellarin kahvihuoneen oven, joten sinne tullut vaalitarkkailija huomasi siellä olevan käynnissä salainen ääntenlaskenta.

 

 

 

2 thoughts on “Vaalivilppi 14: Postiääniä lasketaan kahvihuoneessa

  1. Ääniä laskeva nainen myös myöntää kyseessä olevan postiäänet, joiden käsittely pitäisi olla hyvin tarkkaa ja valvottua, mutta nythän ei voida varmistaa enää paljonko ääniä on tullut Bidenille ja Trumpille, koska näitä ei tietenkään ole pistetty mihinkään ylös.

  2. Amerikkalaisilla itsellään ei vain ole mitään moraalista asemaa sanoa miten vaalien pitäisi mennä, sillä sekä Demokraatit, että Republikaanit sekaantuvat kaikkien muiden maiden vaaleihin ja nyt he näyttelevät olevansa shokissa kun on tapahtunut vaalivilppi ja he itse tekevät aivan samaa kaikissa muissa maissa, varastavat ja vakoilevat. Rikollinen roskakansa josta ei ole mihinkään, paitsi pelkkään tuhoon. Mitä hyvää amerikkalaiset ovat muka koskaan saaneet aikaan? Ainoa saavutus on 1700-vuodisadalta. Todella säälittävä roskakansa.

Comments are closed.