Free speech 9 marraskuun, 2020

 

Nyt kun vihdoin presidentinvaalien ääntenlasku alkaa olla melkein valmis, niin matemaatikot ovat hämillään.

 

Bidenin äänimäärä näyttää nimittäin loukkaavan yhtä kuuluisinta matematiikan lakia eli Benfordin lakia.

 

Kyseinen laki ennustaa, että erilaisissa lukusarjoissa on paljon enemmän ykkösiä kuin muita numeroita. Tämän lain avulla mm. verotoimisto ja talousrikoksiin keskittyneet poliisit pystyvät helpommin tutkimaan mm. epäilyttäviä kirjanpitoja.

 

 

Benfordin lakia on myös käytetty paljon vaalivilpin etsimiseen. Valtamedia on käyttänyt sitä esimerkiksi kritisoidessaan Venäjän ja Iranin vaaleja.

 

Nyt matemaatikot ovat soveltaneet Benfordin lakia Trumpin ja Bidenin äänimääriin. Ja mitäs paljastuikaan?

 

Kuvassa linkki juttuun

 

Bidenin äänimäärät selvästi rikkovat Bedfordin lakia.

 

 

Tietysti valtamedia tulee olemaan tästä hiirenhiljaa. Lisäksi Bidenin kannattajat tulevat väittämään, ettei Bedfordin laki todista mitään. No, ei niin paitsi, että vaalivilppiä pitäisi tutkia tosissaan.

 

Demokraatit olivat kuitenkin kaukaa ovelia, kun eivät antaneet vaalitarkkailijoiden seurata ääntenlaskentaa. Näin on vaikea löytää mitään kovin konkreettista todistetta.

 

Toisaalta jo se, että estää vaalitarkkailijoiden toiminnan pitäisi mitätöidä osavaltion ääntenlasku. Tähän Trumpin lakitiimi tuleekin vetoamaan korkeimmassa oikeudessa.

 

Lue lisää:

 

Korkein oikeus kieltämässä myöhästyneet postiäänet?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 thoughts on “Bidenin ”voitto” loukkaa matematiikan lakeja

 1. Ääniä käsiteltiin vielä aivan miten sattuu ja muualla kuin ääntenlaskupaikoilla, eli mm. henkilökunnan kahvihuoneessa yksin! Salainen ääntenlaskenta mitä ei voinut seurata ja ei varmasti ollut ainoa. Jostain syystä Trumpin äänet näkyvät loogisena kaarena, mutta Joe Bidenilla on ihmeellisiä piikkejä ja pomppuja!

 2. Matematiikan lait on kumottu. Nehän on kirjoitettu vain valkoisen ylivallan pönkittämiseksi.
  – Eikä niitä kukaan muu edes ymmärrä.

  Todisteet lain paikkansa pitämättömyydestä saat, jos katsot Ocasio Cortesin kongressi / senaatti saamia äänimääriä.
  – Hän on kokonaan deep staten tuote, jolla ei ole mitään yhteyttä tavalliseen ihmiseen.

 3. https://chicagoelections.gov/en/election-results-specifics.asp . Siinä ensinnäkin Chicagon äänestyspiirien tulokset.

  Oletetaan sitten, että Benfordin laki on voimassa, ja että Bidenin äänissä näkyvät ”laittomat” äänet Benfordin lain ylityksinä. Tällöin näiden laittomien äänien määrää voidaan arvioida, kun siirretään Benfordin lukujen ylittäviä äänestyspiirien tuloksia täydentämään niitä kohtia, jotka ovat selvästi Benfordin lain ennustamien alapuolella. Tämähän näkyy selvästi luvun 1 kohdalla, jossa äänestyspiirien todellinen lukumäärä (äänimäärä 100 – 199) on noin sata, ja sen pitäisi olla noin 600. Nyt saadaan karkea arvio laittomien äänien lukumäärälle, kun siirretään luvun 3 pylväästä 400 äänestyspiiriä luvun 1 kohdalle ja samoin luvun neljä pylväästä 100 äänestyspiiriä luvun 1 kohdalle. Eli tässä tehdään trumpilaisittain ”oikeutettu” oletus, että noissa 400 äänestyspiirissä on annettu vähintään 400 x (300 – 199), noin 40 000 ”laitonta” ääntä, ja noissa 100 äänestyspiirissä 100 x (400 – 199), noin 20 000 ”laitonta” ääntä. Tämä karkea arvio tuottaa tulokseksi noin 60 000 ”laitonta” ääntä, ja tässä mennään mahdollisimman pienellä arviolla.

  Ehkä parempi selitys Bidenin äänestystuloksen poikkeamalle tästä Benfordin laista on se, että nyt äänestystulokset – ehdokkaiden saamat äänimäärät – eivät ole riippumattomia. Jos Chicagossa on vaalipiirissä keskimäärin karkeasti arvioiden äänestänyt noin 500 – 600 ihmistä – tämä voidaan laskea tietysti tarkasti – ja Bidenin kannatus on 80 prosentin luokkaa, hänen äänimääränsä on väistämättä vaalipiireittäin eniten välillä 300 – 400, ei suinkaan Benfordin lain mukaisesti jakautuen.

  En usko, että tulet julkaisemaan tätä.

Comments are closed.