Free speech 9 marraskuun, 2020

 

Sananvapauden sankari Ursula Haverbeck on erittäin rohkea nainen. Hän oli aikanaan Hitler Jugendissa eikä ole suostunut holohölöttämään. Niinpä häntä on vuosien ajan vainottu viranomaisten toimesta. Lopulta hän jopa joutui vankilaan.

 

Ursula nuorena sodan aikaan ja nykyään

 

Nyt 92-vuotias Ursula on vihdoin päässyt vankilasta.

 

 

Ursula Haverbeck is Free

 

Kuvassa linkki

 

 

 

 

7 thoughts on “Sananvapauden sankari Ursula Haverbeck pääsi vankilasta!

  1. Saastaisten amerikkalaisten, brittien ja muiden valehtelevien rikollisten rikokset pitää tutkia kunnolla ja tuomita erittäin ankarasti. On kuvottavaa miten rikolliset pystyivät ja saivat tuhota miljoonien valkoisten eurooppalaisten elämän. Raukkamaiset brititkin vain puukottivat saksalaisia selkään kun saksalaiset päästivät britit pakenemaan. Ei olisi kannattanut! Rikollisten voittajien takia Saksassa annetaan 5 vuoden vankeustuomioita toisinajattelijoille jotka eivät usko mihinkään holohoaxiin! Juuri sen takia etteivät ala puhumaan totuutta! Saksalaiset ovat kuitenkin paljon rohkeampia kuin pelkurit ja raukat suomalaiset, varsinkin suomalaiset miehet!

  2. Todella rohkea ja varsinkin nuorena hyvin kaunis, hyvät geenit omaava vaalea arjalaistyttö! Sinänsä näyttää vielä 92-vuotiaanakin ikäistään nuorekkaammalta.

    Amerikkalaiset ja britit saavat kirota ja hävetä omaa moraalittomuuttaan, mutta kaikkein sairaimpia ja halveksuttavimpia valkoisia ovat amerikkalaiset! Ovatko edes valkoisia?

  3. Todelliset sankarit olivat saksalaiset. He melkein pelastivat euroopan sairaalta mädältä jonka sairaat amerikkalaiset toivat eurooppaan ja joka puolelle maailmaa. Amerikkalaiset eivät osaa muuta kuin levittää tätä mätää ja rappiota joka puolelle minne menevät.

  4. Haluan kauniin vaalean arjalaisen Hitler Jugend-tytön. On ainakin kansallismielinen tytteli, eikä mikään mädättäjä.

  5. How eld are these commenters? Your brain is a hoax. Germans aren’t Aryans=Iranians/Persians, halfwits.

Comments are closed.