Free speech 9 marraskuun, 2020

 

Donald Trump on ensimmäinen presidentti vuosikymmeniin, joka ei ole aloittanut uutta sotaa.

 

Päinvastoin. Hän on yrittänyt lopettaa sotia ja suostui rauhanneuvotteluihin jopa Pohjois-Korean ja Venäjän kanssa.

 

Trump lupasi vetäytyä Syyriasta. ISIS iski heti. U$Sraelin ja kurdien false flag?

 

Trumpin rauhanpolitiikka ei käynyt valtaeliitille eikä heitä edustaville valtamedialle, uusliberaaleille ja uuskonservatiiveille, jotka kostoksi tukivat kaikin tavoin Joe Bidenin kampanjaa. Peräti 80% interventionisteista eli enemmän tai vähemmän sotahulluista tyypeistä äänesti Joe Bideniä.

 

 

 

 

 

Lue lisää:

Laittomat videouutiset: Trump on ja pysyy presidenttinä

 

 

3 thoughts on “Sotahullut äänestivät Joe Bideniä

  1. Ei Yhdysvallat voita enää yhtään merkittävää maata ja Yhdysvallat on konkurssissa. Vuosisadan paras uutinen tulee olemaan Fedin kaatuminen 2 vuoden sisällä, sillä kun Fed ja talousjärjestelmä romahtaa, romahtavat Yhdysvallat, Israel ja rikollinen amerikkalais-sionistinen sotakone! Amerikkalaisten sodat olisivat siis loppuneet joka tapauksessa.

  2. Trump ei hirveästi kysellyt palestiinalaisilta jne. kun laittomasti ilmoitti vain, että juutalaisille menee varastetut maat. Kyllä siinä ihan oma ja oman suvun edut oli tärkein. Trump on öljy ja aseteollisuuden, sekä Wall Streetin kätyri jolle ”rauhanpolitiikka” on vain Trumpin tapa riistää ja varastaa suoran sotimisen sijaan.

    Monet suomalaiset änkyttävät, että eivät kaikki amerikkalaiset halua sotaa ja varastaa. Kyllä haluavat ja ovat täysin ylpeitä rikoksistaan ja mielisairaudestaan. Menkää kysymään keneltä tahansa amerikkalaiselta, niin ovat täysin ylpeitä ulkomailla tekemistään rikoksista ja massamurhista. Ei heitä hävetä ja kaduta yhtään. Täysin mielisairas ja kyvytön roskakansa jonka pitää varastaa muilta pärjätäkseen.

  3. Ihmisillä on harhakäsitys etteivät lähes kaikki amerikkalaiset ole rikollisia, varkaita ja mielisairaita jotka kannattavat sotaa. On kuitenkin täysin kiistämätöntä, että lähes kaikki amerikkalaiset fanittavat täysillä sotimista Israelin puolesta ja Israelin olemassaoloa, sekä hyvin suuri osa on täysin ylpeä rikollisesta asejengistään joka riehuu ulkomailla jatkuvasti tekemässä rikoksia. Kysykää keneltä tahansa amerikkaiselta niin ovat avoimen ylpeitä siitä mitä tekevät vaikka Suomelle. Ei heitä kaduta ja hävetä yhtään.

    Laittoman Lehden omatkin jutut todistavat miten amerikkalaiset ovat ******** mielisairas ja rikollinen kansa.

Comments are closed.