Free speech 10 marraskuun, 2020

 

Lukija kirjoittaa:

Jo useita vuosia on epäilty, että globalistit suunnittelevat ihmisten vangitsemista FEMA-leireille. Nyt Infowars on julkaissut CDC:n dokumentteja, joiden mukaan globalistit todellakin suunnittelevat ihmisille pakkoleirejä, joita jatkettaisiin esimerkiksi rokotteeseen asti… joka ei siis tietenkään ole pakollinen, mutta se vain sattuu olemaan yksi ehto leireille erilaisten ”terapiamuotojen” ohella!
Huomionarvoista on, että CDC on terveysviranomainen, eli mahdollisesti osa tätä lääketeollisuusmafiaa. Mahdollisesti erityisesti Joe Bidenin jne. johdolla ihmisiä alettaisiin siirtämään keskitysleireille koronahysteriassa.
Luukkarinen uutisoi vähän aikaa sitten kuinka tällaisia koronahysterialeirejä on suunniteltu myös joka puolelle Kanadaa:
Keskitysleirit ja ”pakkorokotukset” täysin testaamattomilla ja täysin turhilla piikeillä näyttävät siis tulevan kovaa vauhtia! Osa globalisteista jopa myöntää, että kaikkien on pakko ottaa ”rokote” ja osa hyssyttelee, että meidän on pakko saada rokote, mutta ei se ole suinkaan pakollinen.
Suomessa harjoiteltiin vähän aikaa sitten ihmisten evakuointia alueelta toiselle alueelle, mutta ei tämäkään tarkoita mitään.

 

Lue lisää:

Lyytikäinen: Koronan kuolleisuusennusteet olivat vailla pohjaa