Free speech 10 marraskuun, 2020

 

Azerbaidan liittoutui jihadistien kanssa sodassa armenialaista Vuoristo-Karabahia eli Artsakhin tasavaltaa vastaan.

 

Jihadistit jyräämässä kristityn Artsakhin

 

Nyt näyttää siltä, että jihadisti ovat voittamassa.

 

Vuoristo-Karabahin maantieyhteys Armeniaan on lähes katkaistu. Tämä tarkoittaa sitä, että Vuoristo-Karabah ei saa enää kunnolla materiaalista apua ja näin häviää sodan.

 

Jostain syystä valtamedia ei näytä välittävän, vaikka jihadistit teurastavat kristittyjä armenialaisia.

 

Miksi välittäisivätkään, koska jihadistit ovat Amerikan ja sen liittolaisten Israelin, Saudien ja Natomaa Turkin luomus.

 

 

Lue lisää:

Trump lupasi vetäytyä Syyriasta. ISIS iski heti. U$Sraelin ja kurdien false flag?

 

 

5 thoughts on “Jihadistit jyräämässä Vuoristo-Karabahin

  1. 🕌 "It is in fact liberalism – the political philosophy birthed out of the Enlightenment which marshalled freedom, equality, and autonomy – that is in crisis." sanoo:

    https://www.aljazeera.com/opinions/2020/11/7/islam-is-not-in-crisis-liberalism-is/
    🕌
    ”When the world at large is witnessing an unprecedented surge in far-right movements, the breakdown of governing institutions, skyrocketing inequalities and impending climate catastrophe, it astonishes that one could suggest that Muslims or “Islam” are uniquely in crisis. We would do better to understand that our challenges are interconnected, and to suggest that “Islam” is the sole – or even a meaningful – unit of analysis or explanatory factor for crisis is tenuous at best.”

  2. Monet äärijuutalaiset vihaavat kristittyjä. Aiemmin juutalaiseksi kasvatettu, ortodoksikristityksi kääntynyt tubettaja Brother Nathanael on kertonut kuinka monet juutalaiset opetetaan pienestä lähtien vihaamaan kristittyjä ja kuinka kristityt ovat joillekin juutalaisille kaikkein pahin asia. Brother Nathanaelin mukaan monet juutalaiset vihaavat kristittyjä muslimeitakin enemmän.

  3. Kristinusko on kaunis uskonto, mutta monesti se menee pidättäytymisessä ja sietämisessä liiankin pitkälle. Kristittyjä on teurastettu jo tuhansia vuosia ja vielä samojen tahojen toimesta! Vihollisemme ovat äärimmäisen pitkävihaisia ja ainoat jotka eivät tätä ymmärrä ovat valkoiset kristityt ja kristityt yleensäkin.

Comments are closed.