Free speech 12 marraskuun, 2020

 

Oululainen vihreä kunnanvaltuutettu Satu Haapanen on tunnettu siitä, että hän vainoaa vähemmistöön kuuluvaa henkilöä.

 

Alla olevassa videossa näkyy jälleen miten hän armottomasti jatkaa uhrinsa kiusaamista.

 

Tämä häpeällinen toiminta jatkuu vuodesta toiseen. Miksei tasa-arvovaltuutettu tee mitään?!

 

 

 

 

 

 

 

4 thoughts on “Kunnanvaltuutettu Satu Haapasen rasistinen hyökkäys jäi videolle!

  1. Miten Nikula voi olla samaan aikaan rasisteja metsästävä vihapuhepoliisi ja samaan aikaan päättää oululaisten asioista Oulun kunnanvaltuustossa? Poliisien palkat kuntoon, paikallispoliisit, täydellinen Poliisin romutus ja uusiksi rakentaminen, sekä politikointi pois poliiseilta. Ei tästä tule mitään, että ovat samaan aikaan päättämässä ja hyvin läheisissä tekemisissä poliitikkojen kanssa, sekä poliiseina. Poliiseiksi otetaan varsinkin nykyisin epärehellisiä, mielenvikaisia ja vammaisia poliittisia poliiseja, joiden mukaan Suomessa ei ole liikaa ulkomaalaistaustaisia.

  2. On aikas reality-teatteria välillä tuollakin Oulun valtuustossa :D: Sinänsä huvittava lisä tuo puheenjohtaja Hännisen esitystyyli josta muistuu mieleen jotkut armeijan kantahenkilöt yms.

  3. Hyvin rasistista käytöstä Vihreiltä. Tohtori Edward Duttonin mukaan suvakit ovat todellisuudessa psykopaatteja, sosiopaatteja, noitia, mutantteja ja pahoja ihmisiä, jotka haluavat päästä valtaan.

Comments are closed.