8 thoughts on “Laittomat Uutiset: Koronahuijaus pahenee

 1. Marcolla ja Marilla on molempia kunnioittava kristillinen parisuhde, jossa Mari on patriarkaatin alistamana ja tekee Marcolle ruokaa, sekä huolehtii kodista, mutta Marco pyytää puoli tuntia lisäaikaa striimin tekemiseen. Oikea meininki ja hieno pari. :)

  1. https://fi.wikipedia.org/wiki/Sosiaalinen_%C3%A4lykkyys
   🕺
   ”sosiaalinen älykkyys tarkoitti kykyä ymmärtää ja hallita ihmisiä”
   🕺
   https://www.koulunterveyskirjasto.fi/aihe/luonteenvahvuudet/luonteenvahvuudet/lnv00011
   🕺
   6.7.2017 ”ryhmän tunneilmaston” ”Sosiaalinen älykkyys tarkoittaa taitoa lukea sosiaalisia tilanteita, kykyä eläytyä toisten tunteisiin ja tilannetajua. Sosiaalinen älykäs on aidosti läsnä ja sosiaalisesti älykkäitä ihmisiä pidetään karismaattisina. Sosiaalinen älykkyys on taito, jota voi oppia. Sosiaaliseen älykkyyteen liittyy mm. aktiivinen toisten kuuntelu, empatia, myötätunto, ystävällisyys ja joustavuus. Sosiaalinen älykkyys auttaa havaitsemaan pieniä vihjeitä sosiaalisissa tilanteissa ja toisten eleissä. Sosiaalisesti älykkäällä on päässään ”tuntosarvet”, jotka havaitsevat tilanteissa ihmisten välisiä sanattomia viestejä, motiiveja ja tunteita. Sosiaalisesti älykäs ihminen ei nosta itseään jalustalle, puhu koko ajan itsestään eikä hänellä ole tarve tuoda omaa osaamistaan esille. Hän ei myöskään vetäydy taustalle, vaan on aktiivisesti läsnä, kuuntelemassa ja ottamassa osaa, toimimassa siten, että kaikilla olisi hyvä olla.”
   🕺
   https://positiivinenkasvatus.fi/luonteenvahvuudet/vahvuus-13-sosiaalinen-alykkyys/
   🕺
   10.09.2018 ”sosiaalinen älykkyys ja näkökulmanottokyky” ”Ole sosiaalisen älykkyyden malli”
   🕺
   https://www.studio55.fi/hyvinvointi/article/nama-piirteet-paljastavat-sosiaalisen-alykkyyden/3553356#gs.kswllz
   🕺
   06.01.2016 ”Kutsutaanpa sosiaalista älykkyyttä myös tahdikkuudeksi tai maalaisjärjeksi.”
   🕺
   https://askelterveyteen.com/kehita-sosiaalista-alykkyyttasi-8-paivittaista-tapaa/
   🕺
   17 huhtikuu, 2019 ”He myös tietävät, että ei ole tarpeellista ilmaista omaa mielipidettään toisille, jotta sillä olisi arvoa.”
   🕺
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Moni%C3%A4lykkyysteoria
   🕺
   ”ihmisen kykyä toimia älykkäästi erilaisissa tilanteissa ei voi selittää yhden yleisen älykkyyden avulla, vaan käytössä on useita eri tehtäviin erikoistuneita ja pitkälti toisistaan riippumattomia älykkyyksiä.”

 2. Sinänsä on myös totta, että poliisien mielenterveys järkkyy helposti kun näkee väkivaltaa, huumeita, murhia, raiskauksia, pedofiliaa jne. ja poliisien elämä on nykyisin melko yksinäistä.

  Aiemmin poliisiin suhtautuminen oli huomattavasti parempaa koska poliisit olivat kansalaisten tuntemia poliiseja, jolloin poliisit tunsivat asukkaat, mutta myös asukkaat tunsivat poliisit.

  Aiemmin poliisien vaatimustaso oli hyvin aneemista, tosin älykkyystasot olivat korkeammat kuin nykyisin. Tohtori Edward Dutton on kertonut kuinka älykkyys on laskenut ainakin 1.23 pistettä per sukupolvi, eli lääkäri tai asianajajasuvun n. 115 pisteen älykkyys degeneroituu 100 vuodessa 12.3 pistettä, eli noin nykyisen tason normaaliälykkyyden tasolle ja muiden degeneroituu 88.7 tasolle, eli keskimäärin nykyiselle Yhdysvaltojen afrikkalaisen tasolle.

  Kuvitelkaa nykyinen normaaliälyinen valkoinen tai tyhmempi vaikka opettamassa valkoisille idiooteille koulussa. Duttonin mukaan kehittynyt sivilisaatio romahtaakin ja lähes kaikki ihmiset kuolevat.

 3. Korona on kuten uskonto. Uskonnollisina rituaaleina toimivat käsidesillä käsienpesut. Uskonnollisena pukeutumisena maskit. Saarnaa saa kuunnella metro ja juna-asemilla. Ne jotka eihät usko, pakotetaan suorittamaan näitä rituaaleja. Kohta nämä koronauskontoon uskovat pakottavat nekin rokotettavaksi, jotka eivät koko huijaukseen usko. Se rokote saattaa olla viimeinen valkolaisille. Näin kansanmurha suoritetaan, pahemmin vastustelematta.

 4. Amerikkalaiset miehittivät Suomen 1945 ja alkoivat välittömästi riisumaan suomalaisia aseista, itsenäisyydestä ja vapaudesta, sekä mädättämään Suomen hallintoa ja lapsiamme. Nykyinen Suomen poliisivaltio on ollut kymmeniä vuosia amerikkalaisten vihollistemme rakentama. Suomalaisten pitää herätä ajoissa ja ajaa amerikkalainen vihollisemme ja miehittäjämme ulos maasta, sekä lopettaa poliisivaltio.

  Amerikkalaiset itse ovat äärimmäisen ylpeitä tekemistään rikoksista ulkomailla, eikä normaalia amerikkalaista hävetä yhtään kuinka he tuhoavat muita maita. Laittomalla Lehdellä, sekä monilla muilla suomalaisilla on jokin harhakäsitys siitä, että ”ei normaali amerikkalainen…”. Menkää kysymään keneltä tahansa normaalilta amerikkalaiselta, niin he ovat avoimen ylpeitä rikoksistaan ja rikollisista asevoimistaan (jotka ovat kirjaimellisesti suurelta osin vielä oikeita raiskaajia, huumekauppiaita ja jengiläisiä!). Heidän mukaansa he vain vapauttivat Saksan ja Suomen miehittämällä Saksan ja Suomen. Täysin sairas ja mielenvikainen valkoinen ************ ******! Ei mikään muu ****** ole yhtä sairas ja mielenvikainen.

 5. Sionistien lisäksi todellista syöpää on etteivät suomalaiset halua kritisoida ja vastustaa vihamielistä miehittäjäänsä amerikkalaisia vastaan. Suomalaiset eivät tule koskaan vapautumaan orjuudesta elleivät herää ja saa sionistien lisäksi amerikkalaista vihollista ja miehittäjää ulos maasta!

Comments are closed.