Free speech 13 marraskuun, 2020

 

Laiton Lehti kertoi eilen Helsingissä pyörivistä matujen johtamista jengeistä, jotka hyökkäilevät tavallisten suomalaisten kimppuun.

 

Vaarallinen nuorisojengi ei voi olla matujengi? Konstaapeli Mara apuun?

 

Laiton Lehti ennusti, että suvakkien polpo pistetään nyt paapomaan näitä rikollisia matujengejä.

 

Ja kuinka kävikään?

 

Suvakki- eli EET-poliiseihin kuuluva kiintiökomisario Katja Nissinen on jo aloittanut paapomisen. Nissiseen verrattuna jopa MTV:n suvakkitoimittaja vaikuttaa järkiolennolta.

 

 

 

Ja mitä sanoo EET-poliisin päällikkö ylikomissaari Jari Taponen?

 

 

 

Lue lisää:

Laittomat Uutiset: Komisario Pekka Hätönen ja konstaapeli Eero-Pekka Tuisku taas vauhdissa

 

 

 

 

 

11 thoughts on “EET-poliisin komissaari Katja Nissinen maturikollisista: On noussut huoli!

 1. Mitä luulet järjestyksenvalvojan vastaavan kameran edessä kun häneltä kysytään yrityksen edustajana mitä mieltä tämä on monikulttuurisuudesta? Voin itse pitkään Helsingissä vartijana työskennelleenä sanoa, että Helsingin keskustassa suuri tai suurin osa työtehtävistä johtuu pelkästään monikulttuurisuudesta!

 2. ⛑️"Speak freely and express yourself openly, without fear of being “deplatformed” for your views." sanoo:

  https://parler.com/auth/access
  ⛑️
  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.parler.parler&hl=en_US&gl=US
  ⛑️
  https://apps.apple.com/us/app/parler/id1402727988
  ⛑️
  https://en.wikipedia.org/wiki/Parler
  ⛑️
  ”Parler is a United States-based microblogging and social networking service launched in August 2018. Parler has a significant user base of Trump supporters, conservatives, and Saudi nationalists.” 🕌
  ⛑️ 🇸🇦 🕌
  https://nationalinterest.org/feature/saudi-arabia%E2%80%99s-hyper-nationalism-here-stay-74076
  ⛑️ 🇸🇦 🕌
  August 18, 2019 ”Saudi Arabia’s Hyper-Nationalism Is Here To Stay”
  ⛑️ 🇸🇦 🕌
  ”growing nationalist movement are the hyper-nationalists—mostly men, often young, who patrol social media, sometimes in foreign languages like English. They help shape the narrative of the Kingdom’s reputation”
  ⛑️ 🇸🇦 🕌
  https://news.yahoo.com/saudi-prince-vows-iron-fist-191201211.html
  ⛑️ 🕌
  Prince Mohammed: ””We will continue to strike with an iron fist against all those who want to harm our security and stability,” he said, according to the transcript of his speech published by the official Saudi Press Agency.”
  ⛑️ 🕌
  https://en.wikipedia.org/wiki/Islam_in_Saudi_Arabia
  ⛑️ 🕌
  🕌”Islam is the state religion of Saudi Arabia.”🕌
  🕌
  https://www.sandiegouniontribune.com/news/nation-world/story/2020-11-12/islamic-state-group-claims-attack-at-saudi-wwi-ceremony
  🕌
  Nov. 12, 2020 ”BEIRUT — The Islamic State group claimed responsibility on Thursday for the explosion the previous day at a cemetery in Saudi Arabia, saying it primarily targeted French diplomats attending the ceremony in remembrance of the end of World War I.” ”The blast wounded three people, leaving them with light to minor injuries.” ”that it primarily targeted the French consul attending the ceremony because of his country’s publication of caricatures of the Prophet Muhammad.”🇪🇺 🇫🇮”Aamaq said other European countries at the ceremony were also considered targets because they are part of the international coalition fighting Islamic State militants.”🕌”The attacks included the beheading of a French teacher outside Paris who showed caricatures of the Prophet Muhammad to his class. Three people were later killed in a church in the southern city of Nice.” ”Wednesday’s explosion in the port city of Jiddah wounded one U.K. national, a Greek policeman and a Saudi security officer. It followed a stabbing attack last month that lightly wounded a security guard at the French Consulate, also in Jiddah. The attacker, a Saudi man said to be in his 40s, was arrested but his motives for the assault remain unclear.”
  🕌
  ”An Islamic State sympathizer also carried out a deadly attack in Austria earlier this month.”
  🕌
  ”The Saudi Embassy in The Hague was sprayed with gunfire early on Thursday, leaving bullet holes across the facade and in several windows. Nobody was hurt, according to the Dutch police.”
  🕌
  https://www.nytimes.com/2020/11/11/world/middleeast/saudi-france-attack.html
  🕌
  Nov. 11, 2020 ”France has since been targeted by a series of knife attacks”
  ⛑️
  https://www.theguardian.com/technology/2020/jul/01/parler-conservative-twitter-new-free-speech-social-network
  ⛑️
  ”But since the platform’s selling point is that it provides a safe space for people who want to use hate speech, the ugliness is there if you want to find it: Hopkins is equating Black Lives Matter protests with “thuggery” and posting comments such as “Our white girls pay the price. Every time” in a post about illegal immigration in Scotland.”
  ⛑️
  https://www.thedailybeast.com/parler-the-trumpy-alternative-to-twitter-is-already-falling-apart
  ⛑️
  Jul. 12, 2020 ”Parler billed itself as the free-speech, conservative-friendly alternative to Twitter. The problem is, most conservatives find Twitter better at amplifying their views and voices.” “Parler is not the free speech utopia that Trump allies hope for,” “Keep your Twitter but use Parler as your backup if Twitter deletes you.”
  ⛑️
  https://www.engadget.com/parler-free-speech-social-network-rules-180050222.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly9kdWNrZHVja2dvLmNvbS8_aWE9d2Vi&guce_referrer_sig=AQAAAFRq7qjuZzs59eY5iyMc2mYynDXEKb0Z2tyH2TdPoXmvkpU_ihYWpORWiLn33i4nscZ1enCFuAuvMWjLoeI-IV2rSpvkk_AWeIKvwjosF-UOJt4Vs3155nV7SH-uMU54A-21iamcvtZyVLmjuCqDxfAXd4S0aINH1QB0MPDeEa8C
  ⛑️
  July 2, 2020 ”The app has been downloaded more than 870,000 times in the last two weeks”
  ⛑️
  https://www.techdirt.com/articles/20200627/23551144803/as-predicted-parler-is-banning-users-it-doesnt-like.shtml
  ⛑️
  Jun 29th 2020 ”Parler seems to be banning a bunch of people. And it has the right to do so. Which is great. But what’s not great is the site continues to pretend that it’s some ”free speech alternative” to Twitter when it’s facing the same exact content moderation issues.”
  ⛑️
  https://www.forbes.com/sites/abrambrown/2020/06/27/parlers-founder-explains-why-he-built-trumps-new-favorite-social-media-app/?sh=6dc63a645016
  ⛑️
  Jun 27, 2020 Parler founder John Matze: “I’m sitting here like, banning trolls.” ”By trolls he means teenage leftists who’ve flooded onto Parler after the Trump campaign publicly declared on Wednesday that it might decamp from Facebook and Twitter and refocus its efforts through Parler. Matze knows the leftists’ ages of the trolls, as he calls them, because some verified their accounts, coughing up selfies and driver’s licenses or passports (a set of highly unusual requirements for proving identity and registering for an online account).”

  1. https://www.msn.com/en-us/news/technology/parler-boss-blames-trolls-as-fake-viral-image-claims-george-soros-owns-social-network/ar-BB1aWuW0
   ⛑️
   ”The Parler team was forced to respond as a photoshopped image circulated on Twitter, designed to look like a Fox News segment and seemingly duping some users. A number of Twitter profiles were spreading it via the hashtag #SorosOwnsParler.”
   ⛑️
   https://www.msn.com/en-us/money/other/were-doing-it-bongino-and-parler-ceo-say-they-will-outpace-twitter-within-the-year-after-post-election-boost/ar-BB1aZDty
   ⛑️
   ”over 10 million accounts now,” Parler CEO John Matze told”

 3. Minulla ei ole minkäänlaista kunnioitusta kansanmurhaajia, maanpettureita ja kuvottavia, idiootteja raukkoja poliiseja kohtaan. Yhä useampi suomalainen on alkanut huomaamaan poliisien olevan valehtelevia rikollisia, mutta aivan liian moni suomalainen haluaa edelleen olla orja. Eivät suomalaiset halua elää vapaasti ja hyvin, suomalaiset haluavat elää fucking orjina!

 4. Poliisin ja lastensuojelun noussut huoli kuulostaa hyvin huolestuttavalta. Se tarkoittaa, että viranomainen saa tekosyyn eliminoida sinut, jos vain on ”huoli”.

 5. Ulkomaalaiset rikollisjengit käyttävät näitä ”lapsukaisia”, (jotka voivat olla jopa 30-vuotiaita, mutta ovat valehdelleet ikänsä Suomeen tullessaan) mm. huumeiden myynnissä ja murhissa. He kun eivät alaikäisyydestä johtuen saa rangaistusta.

 6. Nissinen on valehdellut suvakkityyliin Jo niin pitkään, ja sitä kautta – tuollainen teatraalinen käytös – ja esiintyminen – mikä tuossa videossa oli – on ”uusi normaali”.

  Se on samaa kuin Juha Sipilällä oli. Juhis valehteli niin paljon – ja vielä omasta hyvyydestään – että alkoi lopulta uskomaan omia valheita.

 7. Päättäjiä ja viranomaisia ei kiinnosta tuhottujen / traumatisoituneiden suomalaisten elämä.
  ”Monikulttuurisuus on rikkaus. Ei mulla muuta”. Kuten eräs kokoomuslainen sanoi.

Comments are closed.