Free speech 13 marraskuun, 2020

 

Suomessa Helsingin poliisilaitos on viime vuosina kiihtyvään tahtiin tehnyt rikosilmoituksia kansallismielisestä puheesta.

 

Kyllä. Helsingin vihreät poliisit ITSE tekevät rikosilmoituksia kun joku kansallismielinen esimerkiksi kutsuu rikollisia maahantunkeutujia matuiksi.

 

 

Nähtävästi innokkaimmin näitä rikosilmoituksia tekevät vihreä ylikomisario Jari Taponen ja vihreä komisario Pekka Hätönen.

 

Vaalihäirintää! Vihreä poliisi Pekka Hätönen vainoaa SKE:tä ja sen puheenjohtajaa Marco de Witiä

 

Eikä siinä kaikki! Hätönen myös tutkii näitä poliisin itse tekemiä rikosilmoituksia yhdessä kätyritutkijansa Eero-Pekka Tuiskun kanssa.

 

Siis lähes aina! Tiedossa on ainakin noin tusina tapausta ihan lähiajoilta.

 

 

Eikös se se ole hieman puolueellista, että muutama vihreä poliisi tekee liukuhihnalta rikosilmoituksia kansallismielisten mielipiteistä JA sitten vielä itse tutkivat näitä rikosilmoituksia?

 

Marco puhuu asiasta Laittomissa Uutisissa:

 

Kuvassa linkki videoon

 

 

Jos video ei toimi D-livessä, niin sen varmuuskopio löytyy Bitchutesta:

 

 

Kuvassa linkki videoon

 

 

Lue lisää:

EET-poliisin komissaari Katja Nissinen maturikollisista: On noussut huoli!

 

 

 

 

 

 

 

7 thoughts on “Laittomat Uutiset: Komisario Pekka Hätönen ja konstaapeli Eero-Pekka Tuisku taas vauhdissa

 1. Oliko Operaatio Gladio kommunistien operaatio, vai kenties vihollistemme amerikkalaisten, jotka edelleen ovat Suomessa vallalla ja aivan varmasti tekevät kaikkensa ollakseen jatkossakin.

  Ei kai se vain ollut Republikaanit 2003 joiden johdolla lähdettiin täysillä sotaan ja vyöryttämään poliisivaltiota Suomeen, eikä suinkaan pelkästään suvakit ja demokraattimafia, sekä sionistit? Trumpin Yhdysvallat tulee olemaan suomalaisille aivan samanlainen ikuinen verivihollinen kuin Demokraattienkin Yhdysvallat.

  Jo ennen 1945 Yhdysvallat pudotti kommunisteille tarvikkeita ja oli täysillä miehittämässä Suomea yhdessä bolsevikkikommunistien kanssa.

  Jos tällaista kansaa ei kutsuta sairaaksi, niin mitä sitten. Vietnamin sodassa amerikkalaiset tekivät täysin sairaita asioita siviileille ja tämä on täysin ************ ominaispiirre tälle sairaalle kansalle.

  Jopa nyt veteraanien päivänä kaikki amerikkalaiset fanittavat täysillä tekemiään rikoksia maille kuten Suomelle. Ei heitä hävetä pätkääkään liittoutua kaikkein pahimman ihmissaastan kanssa. Tällä kansalla ei ole minkäänlaista moraalia, mitä edes muilla kansoilla on. Täysin roskajoukko. Verratkaa amerikkalaisten moraalia vaikka johonkin eurooppalaiseen kansaan. He ovat aina olleet pelkkiä rikollisia ja rosvoja.

 2. Operaatio Gladio on toisen vihollisemme amerikkalaisten, ei kommunistien juoni. Miehitettyään ja tuhottuaan Suomen sotarikolliset alkoivat täysillä yhdessä kommunistien kanssa tuhoamaan Suomea. Osa kommunisteista alkoi liittoutuneiden rikollisten kätyreiksi. Ihmiset tulevat vielä muistamaan mitä saastaa myös amerikkalaiset ovat ihmisinä, vaikka he ovat vielä pari vuotta historian kirjoittajia, mutta luojan kiitos Yhdysvallat on tuhoutumassa historiaan. Yhdysvaltojen tuhoutuminen on yksi parhaista asioista mitä eurooppalaisille on voinut tapahtua. Muuten he jatkaisivat olemalla vihollisemme ja siitä voitte olla varmoja. Eivät he muutu miksikään geneettisesti.

  1. Kirjoitat paljon mutta asiaa. Suomea ja Suomalaisia vedättää KAIKKI valtiot/tiedustelu-organisaatiot/ kansainvälinen mafia koska meidän johtajamme antavat sen tapahtua.

   Suomen eliitin korruptio on täydellinen. 100%.

   Karmeaa katseltavaahan tämä perseenmyynti on. Todella raivostuttavaa!

 3. Jo se että on netti tai EET-poliisi kertoo, että henkilön täytyy olla täysin suvakki, mätä ja epärehellinen ihminen. Eivät valitse muita vainoamaan kansallismielisiä ja kyttäämään viestejä. Poliisi on pakko hajottaa täysin uudestaan ja alkaa tutkimaan Naton informaatiosotakeskusta, sekä sionisteja ja vieraille valloille toimivia maanpettureita!

  Suomalaisille ei opettu koskaan kommunismista, koska rikolliset liittoutuneet, amerikkalaiset ja kommunistit alkoivat välittömästi aivopesemään ja tuhoamaan Suomea, sekä pesivät voittajien historian täysin puhtaaksi! Suomalaiset hävisivät sodan ja tämän takia vihollisemme pystyivätkin aivopesemään suomalaiset täysin aloitettuaan Suomen miehityksen! Amerikkalaiset ja sionistit on heti ajettava ulos Suomesta ja kunnon tuomioille!

 4. Stasi-poliisit, vakoojat, Yhdysvallat, Israel, Iso-Britannia ja poliisivaltio tullaan vielä tutkimaan täysin ja moni rikollinen tulee todellakin saamaan erittäin ankaran tuomion. Koululaiset lukevat oikein kuvien kanssa monista näistä rikollisista mitä he tekivät! Mutta myös sairaat pankkiirit ja satanistit pitää vihdoin paljasta yleisölle, sekä kertoa totuus jo Roomasta ja keskiajasta, orjakaupasta ja oopiumikaupasta! Voittajat ovat valehdelleet meille aivan kaikesta ja nykyinen koulujärjestelmä on lähes hyödytön, opettaen lähes pelkkää roskaa ja valheita!

 5. Nato pyörittää maailman huume, ase, lapsiorja ja ihmiskauppaa, terroristiryhmiä, sekä pedofiliarinkejä. Rikolliset voidaan saada kiinni, mutta isot kalat kuuluvat kaikki Naton länsiliittoumaan! Tämän takia heitä ei koskaan edes haluta saada kiinni. Poliisi jahtaa korkeintaan pikkukaloja, mutta ei koskaan Naton liittoumaa, joka johtaa operaatioita! Ei Poliisilla ole tarkoituskaan saada suuria kaloja kiinni ja selittää sen olevan vaikeaa. He tietävät tasan tarkkaan missä ryhmien johto ja rahat ovat. Malmin lentokentän vieressä on Naton varastorakennus, jossa esimerkiksi voi kupjea kaikenlaista ja pikkutavaraa. Itse asiassa huumeet tuodaan mm. Naton diplomaattikoneilla suoraan maahan.

 6. Eivätkä vain tutki, vaan yksikään kansallismielisen rikosilmoitus ei koskaan etene mihinkään, vaan joka ikinen eliminoidaan välittömästi! Kansallismielisessä Suomessa hallinto oli kuitenkin perusrehellinen, mutta sosialistit, kommunistit ja globalistit ovat epärehellisiä, kuvottavia, väkivaltaisia paskiaisia.

Comments are closed.