3 thoughts on “Päivän video: Vaalit ilman vihaa

  1. Valkoiset ovat niin fucking aivovammaisia, että joka kerta toimivat tietoisesti itsetuhoisasti. Kaikki järkevät ihmiset näkevät viimeistään nyt miten valkoisille käy monikulttuurisuuden keskellä.

    Naiset ja lapset raiskataan hyvin raa’asti ja hyvin brutaalisti tavoilla joita valkoiset eivät pysty edes kuvittelemaan ja miehet teurastetaan. Fucking sohvaperunamiehet odottakaa sitten teuraalle pääsyänne. Se on teidän kohtalonne suomalaiset pelkurit sohvaperunamiehet.

  2. Kommunisteille ja sosialisteille rakkaus on aina tarkoittanut vihaa ja viha on aina tarkoittanut rakkautta. Mikään ei ole muuttunut vaikka 1700-luvun Ranskasta, jolloin massamurhattiin ja terrorisoitiin kristittyjä ja taas uudestaan 1917 Venäjällä! Tälle täytyy nyt antaa lopullinen ratkaisu! Pelastetaan Suomen kansa ja kristityt massamurhaajilta ja satanistipedofiileilta!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*