4 thoughts on “Laittomat Uutiset: Kokoomuksen ja persujen maanpetturit

  1. Marco olisi voinut tehdä paljon rahaa, mutta mitä teet rahalla jos kotimaasi tuhotaan ja raiskataan? Suomalaisilla on enää yksi ainoa kotimaa ja sekin ollaan nyt tuhoamassa.

    Naiset ovat paljon alttiimpia ryhmäpaineelle ja indoktrinaatiolle, mutta miehiä on usein helpompi saada seksikiristyksiin, esimerkiksi avioliiton ulkopuolisiin suhteisiin jne. Ehkä naisia on tosiaan helpompi kiristää sosiaalisilla suhteilla, maineella jne., joista nainen välittää miestä enemmän. Miehet ovat luonnostaan vähemmän yhteistyökykyisiä kuin naiset ja toimivat herkemmin erilailla kuin muut ihmiset, sekä vastustavat enemmän auktoriteetteja jne.

    Veikkaisin, että naisia kiristetään tosiaan muilla keinoilla kuin honey trapeillä, vaikka sitäkin varmasti tapahtuu. Naiset esimerkiksi houkutellaan osaksi ryhmää ja naista kiristetään, että hän ei kuulu puuhakerhoon jos hän ei tee palveluksia, häntä kiristetään ystävien menetyksellä jne. Satanistit tekevät hyvin mahdollisesti korkeimmilla tasoilla myös rituaalimurhia, myös naiset. Alkaisitko vasikoimaan jos sinusta on materiaalia lasten kanssa, avioliiton ulkopuolisessa suhteessa tai olet ollut itse mukana rituaalimurhaamassa mm. lapsia? Tällä tavoin äärisionistit ja tiedustelupalvelut pitävät poliitikot, virkamiehet ja tiedemiehet hallinnassa. Heistä on paljon materiaalia. Kansalaiset ovatkin ainoita jotka voivat pelastaa Suomen valkoisen kansan. Hallinnostamme on paljon materiaalia ja he eivät tule ikinä perääntymään tai heistä julkaistaan materiaalia.

  2. Marco sanoo aina kaikista läpeensä mädistä maanpettureista ja kansanmurhaajista, että henkilökohtaisella tasolla mukava ihminen, pystyy juttelemaan. Mitä väliä sillä on, jos henkilö on täysin mätä maanpetturi ja kansanmurhaaja? Marco on aina totaalisen naiivi pahoista ihmisistä. Suuri osa pankkiireista on todellisuudessa psykopaatteja. Heitä kiinnostaa vain oma valta ja omat rahat. He voivat vaikuttaa ulospäin mukavilta, koska osaavat esittää mukavia ihmisiä, vaikka ovat sisältä täysin kuvottavia. Ei näitä ihmisiä juuri koskaan kiinnosta joku Suomen vapaus ja Suomen kansan säilyminen, ellei se jotenkin liity omiin etuihin.

  3. Kommunistinen kokoomus on nykyään yhtä turha puolue kuin liberaali keskustakin. Kumpikaan eivät ole oikeistolaisia ARVOILTAAN vaan EU kommunismia ajavia Suomen tuhoajia. Maahanmuutto pilaa koko Suomen.

    1. KAIKKI puolueet hyväksyvät nykyisin pankkisysteemin, ja koronkiskonnan. Ja kansanmurhan. Eli pettureita koko lössi.

Comments are closed.