Free speech 14 marraskuun, 2020

 

BLM-mellakat raivosivat kuukausien ajan ympäri Amerikkaa tappaen lukuisia ihmisiä. Jostain syystä naiset kuitenkin suhtautuivat niihin yllättävän positiivisesti.

 

 

Naisilta edelleen massiivinen tuki BLM-eläimille

 

 

Tutkimusten mukaan valkoiset presidentinvaaleissa äänestäneet demokraattinaiset näyttävät edelleen tukevan BLM-eläimiä.

 

Mitä koulutetumpi nainen, niin sitä enemmän hän kiihottuu mellakoivista BLM-eläimistä.

 

 

 

 

Tutkimukset paljastivat kuitenkin yhden suuren yllätyksen: Latinot vastustavat BLM-eläimiä! Jopa 42 prosenttia latinoista omaa hyvin kielteisen näkemyksen BLM-liikkeestä.

 

Tässä on varmasti yksi syy miksi niin moni latino äänesti Trumpia.

 

 

 

 

 

 

7 thoughts on “Naiset kiihottuneita BLM-eläimien mellakoinnista

 1. Kansallismieliset ja konservatiivinaiset pistävät lopulta nämä sekopäät valkoiset naiset kuriin, mutta mitä teemme fucking raukoille valkoisille miehille? Myös raukkamaiset valkoiset miehet pitää miehistää. Suomalaiset valkoiset miehet ovat erityisen raukkamaisia pelkureita.

   1. Ei tässä kukaan mistään suosta puhunut. Tosiasia on se, että suurin osa nykymiehistä on pelkkiä raukkoja pelkureita, jotka jättävät lapset ja naiset raiskattaviksi.

    1. Itse olen örmännyt enemmänkin sellaisiin naisiin jotka luulevat olevansa ”kovia” koska ovat tottuneet saamaan uhkailemalla ja huutamalla tahtonsa läpi. Se ei toimi esim. raiskaustilanteessa. Ja sitten tullaan syyttelemään valkoisia miehiä kun eivät tee mitään.

     No, oikea nainen joka etsii elämänkumppaniltaan myös tukea ja turvaa, kertoo avoimesti peloistaan. Ja yhdessä sitten toimitaan niin että koko perheen on turvallista asua ja elää. Mutta ikävä kyllä, näitä yhteistä elämää etsiviä naisia on aivan liian vähän kaikista hedelmällisistä naisista. Usemmainkin törmää näin ”voimaantuneisiin” jotka ovat saaneet mielikuvansa some:sta.

 2. Kuvituskuvan täytyy olla lavastettu. Ei kai kukaan oikesti usko rotujen välisiin suhteisiin? Ne harvemmin toimiva kummankaan rodun yhteisössä.

Comments are closed.