Free speech 14 marraskuun, 2020

 

Valtamedia on viikon ajan kirkunut, että Joe Biden on muka valittu presidentiksi.

 

No niin onkin. Siis valtamedian toimesta.

 

 

Valtamedialla ei kuitenkaan ole mitään valtaa valita presidenttiä, vaan ainoastaan valitsijamiehillä tai osavaltioiden parlamenteilla.

 

Niinpä Trumpilla on täysi oikeus seuraavan kuukauden aikana vaatia sekä vaalivilppitutkintoja että uudelleenlaskentoja tasaväkisissä osavaltioissa.

 

Tämä ei kuitenkaan käy valtamedialle, jotka ovat jo julistaneet vaalit täysin rehellisiksi. Samalla valtamedia on kuitenkin hiirenhiljaa yhdestä omituisesta asiasta:

 

Useimpien äänestäjien ei ole tarvinnut todistaa henkilöllisyyttään!

 

 

Ensinnäkin useimmissa osavaltioissa ei tarvitse todistaa henkilöllisyyttään edes vaaliuurnilla. Esimerkiksi Pennsylvaniassa voi käytännössä kuka tahansa laittomasti maassa oleva mennä äänestämään.

 

Alla olevassa kartassa vain tummanvihreät osavaltiot vaativat KUVALLISTA henkilöllisyystodistusta. Harmaat puolestaan eivät vaadi yhtään mitään henkilöllisyystodistusta.

 

Miksei? Koska se on demokraattien mielestä epätasa-arvoista! Mustat ja maahanmuuttajat eivät jaksa hankkia henkilöllisyystodistusta, joten sen vaatiminen on rasistista vaaleihin vaikuttamista.

 

 

Yllä oleva kartta ei kuitenkaan kerro mitään siitä miten pitää todistaa henkilöllisyys, jos postiäänestää.

 

Useimmissa osavaltioissa ei käytännössä tarvitse!

 

 

Ei kuitenkaan hätää. Valtamedian mukaan vaalihuijaukset ovat mitättömän harvinaisia.

 

Tätä mieltä ovat myös myös demokraattituomarit, jotka eivät suostu tutkimaan vaalivilppeihin liittyviä kanteita.

 

Se ei kuitenkaan ole ongelma, koska vaalit ratkaisevat osavaltioiden parlamentit! Amerikkahan on liittovaltio, jossa osavaltiot valitsevat presidentin. Ne voivat tehdä sen joko suoraan äänestämällä osavaltion parlamentissa tai järjestämällä osavaltiossa presidentinvaalit. Jos vaaleissa on vilppiä, niin silloin osavaltion parlamentti voi mitätöidä vaalit ja itse valita valitsijamiehet.

 

Nimenomaan tähän Trumpin tiimi tähtääkin siitä yksinkertaisesta syytä, että vaa’ankieliosavaltioiden parlamenteissa republikaanit ovat enemmistönä!

 

Jostain syytä tätä kuviota ei valtamedia ole vielä tajunnut. Tulee todella kova poru kun tajuavat!

 

Alla olevassa videossa Trumpin lakitiimin pomo Rudy Giuliani selittää kuinka päämääränä ei olekaan korkein oikeus, vaan osavaltioiden parlamentit. Ne eivät tarvitse oikeuden tuomioita vaalivilpistä. Riittää, että on tapahtunut laajaa päivänselvää vaalivilppiä, kuten vaalitarkkailijoiden työn estämistä.

 

 

 

Lue lisää:

 

Laittomat Uutiset: Trump vs satanistien demoninen konfederaatio

 

5 thoughts on “Voiko Amerikan vaaleissa äänestää ilman henkilöllisyystodistusta?

 1. https://www.youtube.com/watch?v=l6lVJk2pY68
  🇺🇸
  https://www.upi.com/News_Photos/view/upi/09ba8a46d5709859af711312f8f50191/Pre-Million-MAGA-March-Outside-of-the-White-House/
  🇺🇸
  ”Supporters of U.S. President Donald Trump clash with anti Trump demonstrators in BLM Plaza near the White House in Washington, DC on Friday, November 13, 2020. Supporters of Trump claim he is still the winner and will go on for another 4 more years.”
  🇺🇸
  https://www.msn.com/en-us/news/us/airbnb-cancels-reservation-for-man-attending-far-right-million-maga-march/ar-BB1aZjZl
  🇺🇸
  ”High-profile names such as Fox News’ Sean Hannity and Infowars host Alex Jones have promoted some of the upcoming rallies.”
  🇺🇸
  https://www.cbsnews.com/video/trump-supporters-to-host-million-maga-march-in-nations-capital-saturday/
  🇺🇸
  ”Supporters of President Trump plan to descend on the nation’s capital Saturday for the ”Million MAGA March.” The demonstration is expected to draw various conservative and far right groups, as well as counter-protesters. CBS News correspondent Lilia Luciano spoke with Proud Boys leader Enrique Tarrio about what to expect this weekend and concerns over potential clashes.”
  🇺🇸
  https://www.infowars.com/posts/trump-not-giving-up-fight-never-bet-against-me/
  🇺🇸
  November 13th 2020 ”Not one to give up easily, President Donald Trump on Thursday expressed confidence he could still possibly secure a second term, despite the media and naysayers already counting him out.”
  🇺🇸
  ”Discussing the handful of key states which have as of yet not certified their election results, and where the Trump campaign still has pending litigation, the president said hand recounts and audits in those states could bring him closer to the 270 electoral college votes needed to win.”
  🇺🇸
  “We’re going to win Wisconsin,” the president told Washington Examiner’s Byron York.”
  🇺🇸
  “Arizona — it’ll be down to 8,000 votes, and if we can do an audit of the millions of votes, we’ll find 8,000 votes easy. If we can do an audit, we’ll be in good shape there.”
  🇺🇸
  ”While the Trump campaign on Friday dropped a lawsuit in Arizona seeking to review in-person votes in the presidential race, the state has not yet certified their results.”
  🇺🇸
  ”Trump also remained optimistic he could still clinch victory from the jaws of defeat in other states, including Georgia, Michigan, North Carolina and Pennsylvania.”
  🇺🇸
  https://www.bitchute.com/video/6rMm4cAVt8nn/
  🇺🇸
  November 13th, 2020 Infowars: ”President Trump Says He Won North Carolina As Stop The Steal Caravan Heads To Raleigh”
  🇺🇸
  https://www.the-sun.com/news/1793017/million-maga-march-proud-boys-trump-who-what/
  🇺🇸
  Nov 13 2020 ”The march is tipped to begin on the morning of Saturday November 14, 2020, around the Freedom Plaza area.”

 2. Sionistien osavaltioissa henkilöllisyystodistuskartalla on yllättäen harmaata ja maaseudulla ollaan järkevämpiä. Näin suvakkiosavaltiot saavat kuitenkin valtavasti kannatusta ja ääniä. Tämä haluttiinkin estää, sillä pienet osavaltiot tiesivät, että suuret osavaltiot voivat viedä kaiken vallan ja että valta korruptoi. Tyrannian paluun takia amerikkalaiset halusivat perustuslakiin oikeuden kantaa asetta. Kuinkas kävikään? Mitä tapahtui euroopassa kun globalistit saivat riisuttua kansalaiset aseista?

 3. Netistä löytyy kyllä tieto, miten pitää tunnistautua ja rekisteröityä äänestäjäksi etukäteen!

Comments are closed.