Marco de Wit 15 marraskuun, 2020

 

Tuskin juuri mikään kiinnostaa helsinkiläisiä enemmän kuin heidän asuntojensa hintakehitys. Niinpä Helsingin Sanomat kirjoittaa siitä juttuja säännöllisesti.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

Helsingin Sanomat pystyvät kyllä kertomaan hintakehityksestä, mutta toimittajille on täysi mysteeri miksi toisilla alueilla hinnat laskevat ja toisilla alueilla nousevat.

 

Ainoa asia minkä toimittaja Veera Paananen tietää on, että missään nimessä somaleilla ja yleensäkin maahanmuutolla ei voi olla hintoihin mitään vaikutusta.

 

Jostain syytä Paananen ei kuitenkaan noudata omia neuvojaan ja muuta Itäkeskukseen rikastumaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9 thoughts on “Toimittaja Veera Paananen: Täysi mysteeri miksi Itäkeskuksen asuntojen hinnat romahtamassa

 1. Moni suomalainen huijataan ostamaan asunto Helsingistä. Moni asunto tulee jäämään slummialueelle ja sen arvo tulee varmasti laskemaan.

 2. hmm… Ehkäpä Veera nyt ostaa ison asunnon lähi-itä keskuksesta kun niiden hinnat romhtavat. Sielä sitä kelpaa asustella halvemmalla kuin muissa kaupunginosissa.

 3. Pajamäellä on myöskin matuja, omien havaintojen mukaan ”ei niin vähän muttei saturoidusti”, alueena paljon kivempi kuin itis. Luonto lähellä, eikä paljon melua. Melu sopii hyvin matuille, the more the merrier.

  Muutkin tekijät vaikuttavat, asia ei ole niin yksinkertainen. Matuja on kaikkialla, jopa marjaniemessä ja kauniaisissa. Hesa on kaatunut Forever, kannattaa muuttaa vekka.

 4. Tulevaisuus on maaseudulla. Jos vain mahdollista niin muuttakaa maaseudulle omien arjalaisten veljienne ja sisartenne keskuuteen. Huomattavasti miellyttävämpää kuin monikulttuurisessa helvetissä.

 5. Tämä Veera tytteli taitaa olla ihan oikeesti täysin kujalla todellisuudesta eikä vaan hyvä näyttelijä tai ilkeä suvakki.

 6. Suvakit aina hyvesignaloivat ja haluavat Suomen täyteen matuja, islamisteja, jihadisteja, monikulttuurisuutta, mamuja ja äärijuutalaisia, mutta eivät halua sitä omalle takapihalle, omiin koteihin ja omilla rahoilla!

 7. HELLsingin osalta homma on taputeltu.

  Onnea vaan kaikille siellä asuville.

  Tilaus on perillä!

  Kannattiko?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*