Marco de Wit 16 marraskuun, 2020

 

Lukija kirjoittaa:

Hyvin nopeasti sen jälkeen kun Suomen viranomaiset olivat saaneet riisuttua suomalaisia aseista, alkoi hyvin nopea poliisivaltiokehitys, joka vain kiihtyy. Oikeastaan suomalaisethan antoivat aseensa ja aseoikeutensa pois, osittain monikulttuurisilla tekosyillä. Moni myös ihmetteli mm. miksi Sellon ampujaa Shkupollia ei oltu karkoitettu, vaikka tällä oli valtava rikosrekisteri ja tämän jälkeen juuri häntä ja rikollisryhmien laittomia aseita käytettiin tekosyynä miksi suomalaisten lailliset aseet piti saada pois.

 

On herätettävä mahdollisimman paljon ihmisiä, eri ryhmiä ja jotka toimivat toisistaan itsenäisinä. Onkin hyvä, että osa puolisuvakeistakin on alkanut epäilemään ja tutkimaan asioita. Tavallisia suomalaisia voi olla todella hankala herättää ennen kuin on liian myöhäistä.

 

Yksi suomalaisia, kansallismielisiä, konservatiiveja ja kristittyjä eniten uhkaava vaara on juurikin poliisivaltio. Mitä enemmän viranomaisille annetaan valtaa ja teknologiaa valvoa ja hallita ihmisiä, sitä vaikeampaa Suomen pelastaminen tulee olemaan. Globalistit luottavat erittäin paljon tiedustelutietoon ja teknologiaan utopiassaan ja sillä on hyvin keskeinen asema tässä vaarassa. Sionistienkin suunnittelema maailmanvalta tukeutuu pitkälti teknologialla ja siruilla hallitsemiseen, sekä tulevaisuudessa mahdollisesti robotteihin.

 

1) Suunnitelmana näyttäisi olla ensin aiheuttaa hysteria väitetyllä pandemialla ja pelottelemalla ihmiset etääntymään toisistaan ja pitämään maskia.

 

2) Tuodaan ratkaisu, eli ”rokote” ja yhteiskuntia ei nähtävästi aiota avata ennen kuin kaikille on annettu ”rokote” ja/tai siru. Mahdollisesti ”rokotteet” voivat myös mm. sterilisoida ja/tai aiheuttaa autismia, uskonnottomuutta jne.

 

3) Luodulla hysterialla kansalaiset ja viranomaiset saadaan hyökkäämään toimia vastaan ja heitä väitetään vakaviksi terveysvaaroiksi.

 

4) Globalistit puhuvat myös Suuresta Nollauksesta ja tästä ei ole varmaa tietoa, paitsi Agenda 21, jonka tavoitteina on yhteiskunnat ilman käteistä, yksityisen omistuksen tuhoaminen (vain globalistit saisivat omistaa) jne. Ihmisiltä siis poistettaisiin jollain keinolla yksityinen omistajuus ja ainoat jotka voisivat omistaa olisivat globalistit ja globalistiset yritykset. Maailman Talousfoorumi kertoo myös jotain kuinka Suuren Nollauksen jälkeen maailma olisi osakkeidenomistajien hallitsema.

 

Bill Gates, Kanadan Trudeau, Dershowitz jne. ovat jo aiemmin sanoneet, että yhteiskunnat eivät tule aukeamaan ennen kuin ihmiset alistuvat jatkuvaan seurantaan ja pakkorokotteisiin.

 

Videolla käsitellään Kanadaa koskevaa huhua, jossa mainitaan eri puolille Kanadaa tulevista keskitysleireistä, digitaalisista rokotepasseista ja henkilöllisyystunnisteista. Huhun mukaan rokotettujen henkilöiden annettaisiin liikkua vapaasti jne. ja tämän mukaan rokottamattomat ihmiset jätettäisiin yhteiskunnan ja työelämän ulkopuolelle.

 

 

 

1 thought on “Koronahuijaus vie poliisivaltioon

  1. Poliisivaltio on poliisivaltio olipa vallassa ”vasemmisto” tai ”oikeisto” -joita molempia ylimmältä tasolta johtaa TÄYSIN SAMAT (((henkilöt))).

    Niille jotka tällä hetkellä toimivat (((eliitin))) juoksupoikina tulee noutaja ensimmäisenä. Suomessa erityisesti perseenmyyjä persujen kannattajien on syytä miettiä hyvin hyvin harkiten tekemisiään/tekemättä jättämisiä.

    Parempi olla tekemättä mitään kuin kannataa jotain itselleen ja heimolleen (valkoisille) tuhoisaa huijariporukkaa!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*