Free speech 16 marraskuun, 2020

 

Mitä yhteistä on jihadisteilla ja koronahysterialla?

 

Molemmat ovat äärisionisteista ja wasp-eliitistä koostuvan valtaeliitin omistaman rahakoneen (FED) luomia tai voimistamia uhkia, jotta rahakoneen vastustajat voitaisiin tuhota.

 

Kuvassa linkki videoon

 

 

 

Lue lisää:

Laittomat Uutiset: Kokoomuksen ja persujen maanpetturit

 

 

 

11 thoughts on “Laittomat Uutiset: Valtaeliitin aseina koronahuijaus ja jihadistit

 1. Ehkä Marco saa jotkut hidasälyiset persuilijat ajattelemaan, mutta vain asioita tasoa 1+1=2. Marco on oikeassa siinä, että Perussuomalaiset ovat hidasälyisten ja mielenvikaisten puolue. Ongelmana on, että vihollisemme ovat täysin sairaita ja mielenvikaisia, mutta he ovat kuitenkin älykkäitä. Rohkeita ja älykkäitä suomalaisia näyttää olevan hyvin vähän.

 2. Miten voi olla mahdollista, että varsinkin Suomessa hallinto on lähtenyt täysillä toteuttamaan kansanmurhaa ja vain Suomessa ihmiset ovat totaalisen sokeita auktoriteeteille? Ei muualla ole samanlaista aivovammaa ja ihmiset osaavat laskea edes 1+1=2 ja eivät alistu totaalisesti hallinnolle ja usko kaikkea.

 3. Olisipa kaikilla tai edes pienellä osalla suomalaisia yhtä paljon rohkeutta, energiaa ja tahdonvoimaa kuin radikaaleilla kansallismielisillä, niin Suomi olisi pelastettu. Muutama rohkea kristitty mies ei ole myöskään jäänyt pelkäämään ja yrittävät herättää Suomen kansaa! Laura Huhtasaari ja Huhtasaaren mätä sionismikristillisyys on ollut totaalinen farssi.

  Mutta eivät kai suomalaiset miehet jätäkään Suomen pelastamista muutamille rohkeille naisille? Sohvaperunamiehet nyt rohkeasti liikkeelle! Älkää antako naisten hoitaa kaikkea ja kitatko kaljaa kotona!

 4. Eläköön Vastarinta! Eläköön voitto! Vastarinta.com. Vastarinta ei pelkää, peräänny ja luovuta!

 5. Kyseessä on kirjaimellisesti ihmiskunnan suurin rikos, jopa suurempi kuin mitä sionistit ovat tehneet Saksalle, Suomelle ja muille maille. Tarvitaan lopullinen ratkaisu ja tämä ei ole mikään vitsi. Ei voi olla niin, että globalistit ja pankkiirit järjestävät valtavaa kärsimystä ja massamurhia joissa teurastavat kymmeniä ja satoja miljoonia ihmisiä aina vähän väliä! Miksi me sallimme ja siedämme tätä? Rikolliset pitää saada tuomioille, uhreille edes nimellinen korvaus pankkiirien rahakasoista, Suomen varastettu kulta ja vapaus takaisin!

 6. Perussuomalaisista tuskin on enää mihinkään. Laura Huhtasaari möi itsensä globalisteille, persut ovat erittäin vajaaälyisiä ja usein henkisesti epävakaita ja Perussuomalaisten johtoon ovat nousseet myrkylliset mutantit. En ymmärrä miten ihminen voi myydä oman kansansa ja oman maansa rahasta tai mistään muustakaan, vaikka saisi kuinka hienon elämän petturuudestaan. Mitä teet helpolla elämällä jos olet myynyt oman kansasi ja maasi, antanut oman maasi ja ihmisesi raiskattaviksi?

 7. https://www.france24.com/en/europe/20201112-how-to-escape-from-your-echo-chamber
  🇪🇺
  ”Answer a few questions to join Europe Talks and debate with another European”
  🇪🇺
  ”Should protecting people from the coronavirus be the first priority, even if the economy suffers?”
  🇪🇺
  ”Should masks be mandatory in all public spaces?”
  🇪🇺
  ”Should schools always remain open throughout the pandemic?”
  🇪🇺
  ”Should richer European countries help poorer European countries in the fight against corona?”
  🇪🇺
  ”Is Russia a threat to Europe?”
  🇪🇺
  ”Should all European cities be car-free?”
  🇪🇺
  ”Would you like to meet someone from another European country who answered these questions differently? Then join us for Europe Talks!”

 8. Ei pelänny se Übermensch Fast wie Gott Adolf Hitlerinkään Vastarintaliike Wehrmacht aloittaessaan vastarinnan pohjoiseen, etelään, itään ja länteen ja uskoi ’Verkürzung für’ pässi suuriin sarviinsa, kun ryssät oli jo porstuassa ja jenkit takaovella. Se oli nyt ilman muuta selvästi siionistien syytä, kun niin hieno kaupunki kuin Berliini meni aivan tuusannuuskaksi ja asemakaava uusiksi ja sekin vielä kun Übermenschen Adolf Hitler tarjosi emännälleen Eva Braunille ja lapsilleen Zyklon-B annokset sekä itselleen, tosin sen adjutantti tarjosi saattohoidon pistoolilla, samoin tarjosi itselleen ja perheilleen Zyklon-B annoksensa Heinrich Himler, Joseph Goebbels sekä Martin Borman. He ovat muutaman kymmenen miljoonan muun Übermenschen kanssa paikassa jossa varmasti tarkenee, mutta Vastarinta ei pelkää, peräänny eikä luovuta sinne menosta ja lisää porukkaa sinne vaan änkeää tänäkin päivänä, on se vaan niin hieno aate se kansallissosialismi että sen takia jo mennä Helvettiin. Onko muuten se Vastarintaliike jo jakanut ne kerta annokset syanidia jäsenilleen ja heidän perheilleen?

Comments are closed.