Marco de Wit 16 marraskuun, 2020

 

Rothschildien ja Rockefellereiden johtama valtaeliitti hallitsee maailmaa omalla vähimmäisvarantojärjestelmään ja petrodollariin perustuvalla rahakoneellaan, joka rahoittaa sekä kansaa aivopesevää valtamediaa että vastustajat tuhoavaa Amerikan ja Israelin sotakonetta.

 

Pankkiireilla on kuitenkin yksi ongelma: Vähimmäisvarantojärjestelmän sisäisen epäloogisuuden takia noin 10-15 vuoden välein iskevät yhä pahemmat pankkikriisit ja lamakaudet. Seuraava pankkikriisi on kohta tulossa ja se tulee johtamaan valtavaan lamakauteen, joka herättää ihmiset vastustamaan valtaeliittiä ja sen rahakonetta.

 

ELLEI sitten ihmisiä saada uskomaan, että lama onkin seurausta kauhiasta koronaviruksesta!

 

Tämä on se todellinen syy koronahuijaukselle.

 

Lukija kirjoittaa:

Tässä Juho Lyytikäinen käsittelee tulevaa konkurssiaaltoa ja globalistien mainostamaa tulevaa Suurta Nollausta (Great Reset):
Väitetyllä ”koronalla” romutetaan koko maailman talous kivikaudelle ja tämän varjolla globalistit käynnistävät ”suuren nollauksen”, mm. poistaen oikeuden yksityiseen omaisuuteen niin, että vain suuret globaalit yhtiöt ja globalistit hallitsevat maailmaa.

 

 

3 thoughts on “Pankkiirit saavuttavat koronalla ”Suuren nollauksen”

 1. Meille ei tule lamaa jos ihmiset nostavat tileiltään rahaa käteiseksi. Esim. Kreikasssa on jokaista keikkalista kohden keskimäärin yli 100 000e käteistä. Kovasti Troikka koitti laittaa Kreikkaa polvilleen, mutta sielä menee ihan hyvin. Nytkin. Ja syy on siinä että kauppaa käydään ohi virallisen maksujärjestlmän, jolloin EU ja pankkiirit eivät pysty kontrolloimaan sitä.

  Niin että tehdään sama täälä. Suomalisten tileillä on yli 93 miljardia euroa. Jos siitä saadaan 15% käteiseksi, niin pankkiirit horjuttaessaan taloutta ovat se osapuoli joka häviää eniten.

  Käteistä pitää olla jo senkin vuoksi että koko eurooppaan saattaa tulla samanlainen ”kulutuskatto” kuin Kreikkaan tuli vähän aikaa sitten. Jokainen saa nostaa/kuluttaa tililtään vain 400e/pv. Osta siinä sitten polttoaineet tai maksa laskuja.
  Ja jos pankit menvät totaalisen kiinni niin pitää olla käteistä vähintään en 3kk ajaksi. Mieluumin vuodeksi. Sillä se jolla on, se pärjää.

  1. Suomessa on miljoona köyhää, velallisia, ulosotossa ja stadin ja muiden kaupunkien orjat joilla on just ja just varaa hengittää.

   Näma ihmiset kuluttavat suuren osan ”varallisuudestaan” suoraan globalistien taskuihin.

  2. > Meille ei tule lamaa jos ihmiset nostavat
   > tileiltään rahaa käteiseksi.

   Kun digirahaan siirrytään – ja se tapahtuu yhdessä yössä – käteinen raha mitätöityy suurelta osin.
   – Samalla kun kansalaisen taskussa oleva raha mitätöityy, se vastaavalla määrällä lisääntyy valtioiden ja keskuspankin taskussa.

   Sitä seuraavassa kommunismissa („kommunism 3.0“) ennen pitkää tulee kielletyksi kuljettaa mitään tavaroita tai hyödykkeitä ilman erillistä lupaa.
   – Kaupan antama digitaalinen ostokuitti on kuljetuslupa kaupan ja kodin välillä.
   – Tämä sen vuoksi, että muuten kansalaiset alkavat käydä keskenään kauppaa valtion ohi.
   – Sokerin lainaaminen naapurista on rangaistava teko ilman etukäteen ostettua lupaa, joka tietenkin vaaditaan vain „kansalaisen hengen turvaamiseksi“ korona virukselta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*