Free speech 17 marraskuun, 2020

 

Tapahtumasivulla tiedotetaan:

Suomi eroon EUsta ja eroa hallitus- mielenosoituksessa me Suomen kansalaiset vaadimme edelleen hallituksen eroa sekä Suomen eroa EUsta ja vastustamme EU:n elpymispakettia. On selvästi nähtävissä, että EU menee vääjäämättä kohti liittovaltiota ja Suomen hallitus pääministerin johdolla tekee maastamme ikuisen velkavangin unioniin. Jos jo nyt korkeaa verotustamme nostetaan entisestään, ajetaan kansalaiset ahdinkoon vain sen vuoksi, että vastuuttomalla taloudenpidolla eläneet Etelä-Euroopan maat saisivat talouttaan tasapainoon. Tätä me emme voi hyväksyä.

Suomi on itsenäinen maa ja sellaisena sen tulee pysyäkin. Päätösvalta meidän oman kansamme asioista ja hyvinvoinnista tulee saada takaisin Suomeen, se ei kuulu EU:lle. Me suomalaiset pidämme itsenäisyydestämme kiinni ja siten kunnioitamme myös sen meille taistelleita esi-isiämme. Siksi vaadimme Suomen hallituksen eroa ja Suomen eroa EU:sta.

Tapahtuman järjestävät tavalliset Suomen kansalaiset. Se on suunnattu Suomen kansalle, eikä se liity minkään poliittisen puolueen, ryhmän järjestön tai minkään muunkaan yhteisön toimintaan eikä näin ollen mielenosoituksessa sallita muita tunnuksia tai lippuja kuin Suomenlippu sekä tapahtuman luonteeseen sopivia banderolleja.

Tapahtuma on rauhanomainen ja päihteetön. Ei rasismia. [Onlo esimerkiksi rasismia sanoa, että Suomi kuuluu suomalaisille.]

Tapahtumasta on tehty asianmukaiset ilmoitukset viranomaisille. Lisäksi korostamme jokaisen kansalaisen omaa vastuuta koronaviruksen suhteen eli tulemaan paikalle vain terveenä, huomioimaan turvavälit sekä noudattamaan hygieniasuosituksia.

 

 

Kuvassa linkki FB-tapahtumasivulle

Poliisiopistostakin lentää nykyään ulos, jos väittää Suomen kuuluvan suomalaisille. Tästä huolimatta poliisitkin välillä vahingossa käyttävät kolonialistista sanastoa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 thoughts on “Ei-rasistinen Fixit-mielenosoitus 28.11.2020

 1. Itsenäisyys, Suomen kansa, taistelleet esi-isämme… mutta ei rasismia? Mitä ihmettä? Jesus Christ. Koko korona on pelkkää huijausta.

 2. Tarkottavatko siis että kansallismielisyys on kielletty vai valkonationalismi? Valvovatko ja päättävätkö itse mikä on tätä kiellettyä puhetta vai hoitaako polpo sitä?

 3. ”Onlo esimerkiksi rasismia sanoa, että Suomi kuuluu suomalaisille”

  Paikalle rahdataan (((koronkiskonnan))) palvojat, mestarin avustajapoika Kotro Brysselistä, ja sionistilaura. Paskaksi meni tämäkin hanke, mutta se oli sieraimissa, se maanpetturuuden haju jo viimeksi…kin. Saatanalle se haisikin Jo viimeksi, siis pikkutakki kun tultiin kotiin edellisestä fixitistä.

  Ei avointa Mikkiä, puhujat päätetty etukäteen ja esinahattomat johtavat ”oppositiota” kontrolloiden kaikkia osapuolia.

  Koronkiskonta on RIKOS ihmisyyytä vastaan – ja ennenvanhaan koronkiskojalta sahattiin pää irti – mutta Sionistilaura on niin tiukasti (((rahoittajansa))) sylissä, kytkettynä lemmikkinä, että emme jää odottamaan lopputulosta.

 4. Marcolle pitäisi väänttää se niin, että kulttuuri perustuu biologiaan. Suomalaiset muostavat suomalaisen yhteiskunnan ja afrikkalaiset afrikkalaisen. Nämä kaksi ovat kauukana kauukana toisistaan, eikä näitä saa biologisesti sekoittaa toisiinsa missään muodossa.

  Junes ei ole myöskään suomalainen, eikä tulossa sellaiseksi.

 5. Tapahtuman järjestävät tavalliset Suomen kansalaiset. Hmm oliskohan nää niitä IPUlaisia suvakkeja? Eli näiden mielestä erotaan EUsta ja sama liberaali maahanmuuttopolitiikka jatkukoon.

Comments are closed.