Free speech 17 marraskuun, 2020

 

Marco ja Mari hämmästelevät oululaisen kunnanvaltuutetun insinööritaitoja.

 

Kuvassa linkki videoon

 

 

Voit tukea päätoimittaja Marco de Witin suorapuheista vaalikampanjaa: FI30 4713 1020 0761 29. Laittomat Uutiset tulee seuraamaan kampanjaa ja siihen kuuluvia hurjia mielenosoituksia sekä D-Liven että vielä nyt salaisten kanavien kautta. Laittoman Lehden kautta pystyt aina seuraamaan miekkareita suorana, vaikka muut mediat niitä yrittäisivät sensuroida.

 

 

 

Lue lisää:

Laittomat Uutiset: Valtaeliitin aseina koronahuijaus ja jihadistit

 

2 thoughts on “Laittomat Uutiset: Afrikan lahja Suomelle

  1. Suomalaiset pelkäävät aivan turhaan suomalaista vankilaa ja jopa sakkolappua. Se on yksi paperilappu. Hui. Suomalaiset nauravat kun suomalaisille aletaan jakamaan vankilatuomioita ja sakkolappuja. Oikeastaan vain hyvä että alkaisivat antamaan tuomioita, niin tästä tulee nopeasti yhtä turha leimasin kuin rasistileimasta tai pikkusakoista. 20 tai 40 päiväsakkoa, hui.

    Jos on hyvä syy niin voi hyvin istua vankilassa ja jälkipolvet ajattelevat vain, että olipa rohkea. Historiassa ihmiset ovat uhranneet paljon enemmänkin ja nykypäivän sakko, vankila tai kohu ei ole yhtään siihen verrattuna.

    Mitä useampi suomalainen käy istumassa vankilassa ajatusrikoksista sitä useampi alkaa heräämään todellisuuteen.

    Marconkin lapset ja Mari ovat vain ylpeitä kun isä käy istumassa ajatusrikoksista aatteensa vuoksi!

  2. Kertoo aika paljon nykymaailmasta että jossakin Oulu korkeudellakin äänestetään valtuustoon tollanen täys ungabunga jonka jutuista ei saa edes selkoo ja se otetaan vielä ihan vakavissaan valtuustossaakin.

Comments are closed.